Nem az volt a fő motiváció, hogy felgumizzam a mezőnynek a pályát.

Nem nagyon van más pukli itt a környéken, úgyhogy rendszeresen arra tekerek.
A Giaura valahogy fel kellett készülni

Ha tudok, azért kimegyek majd vasárnap.
Nem az volt a fő motiváció, hogy felgumizzam a mezőnynek a pályát.
jó lett, már nem nevezem tehénnekgianni321 írta: ↑2023.06.23., pén. 11:47Egyrészt jobban néz ki, másrészt meg azzal a 120-as stucnival meg a Speed 50-nel össze is állt. Szerintem.revox írta: ↑2023.06.21., szer. 10:40nade,más... kiderült, a pinarellom nem is annyira tehén... én nem tudom, ez hogy megy, de mint a hifinél: összekerültek amiknek kell és egyszercsak megszóllat a zene. csak betettem a Fulcrum Speed XLR 50 kereket és elkezdett menni a bicaj. még rázósabb, mint a reacto,de megbocsáthatóan. reactot nem éri el, de megközelíti,legalábbis síkon, bár tegnap kicsit megrúgtam az autópálya felüljáróra felfele és meglepően jól felmászott. valsz sose lesz reacto, de jobban néz ki![]()
![]()
Egyrészt jobban néz ki, másrészt meg azzal a 120-as stucnival meg a Speed 50-nel össze is állt. Szerintem.revox írta: ↑2023.06.21., szer. 10:40nade,más... kiderült, a pinarellom nem is annyira tehén... én nem tudom, ez hogy megy, de mint a hifinél: összekerültek amiknek kell és egyszercsak megszóllat a zene. csak betettem a Fulcrum Speed XLR 50 kereket és elkezdett menni a bicaj. még rázósabb, mint a reacto,de megbocsáthatóan. reactot nem éri el, de megközelíti,legalábbis síkon, bár tegnap kicsit megrúgtam az autópálya felüljáróra felfele és meglepően jól felmászott. valsz sose lesz reacto, de jobban néz ki![]()
csajok között igen és rajtszám alapján Petra 8 perccel korábban indult. látszik a starván,hogy az utolsó két kilire Blanka szelet kapott. azonos pedálütemhez csökken a tempója. ezt aki 8 oerccel korábban ment, még nem kapta beAAttila írta: ↑2023.06.23., pén. 08:50Gondolom Blanka volt az utolsó induló. A kisérőkocsiból biztosan mondták a fülére,hogy mennyit kell mennie. Mivel a bajnokot nem az abszolút adta, elég volt csak a korcsoport eredmények szerint nyomnia.
Az,hogy ez mennyire etikus, egy másik dolog. Az,hogy tudom, volt nálam gyorsabb,számomra nem ad bajnoki érzést egy aranyérem a nyakamban.
Pedig nem olyan bonyolult.asebestyen írta: ↑2023.06.23., pén. 08:22...
Én még ott tartok, hogy aznap a bajnok, aki ott és akkor a leggyorsabb volt.![]()
Én még ott tartok, hogy aznap a bajnok, aki ott és akkor a leggyorsabb volt.Rotox írta: ↑2023.06.23., pén. 08:12Petra: 25:12,93
Blanka: 25:35,76
Mondjuk szerda este 10-re ért haza a svájci körről, a vasárnapi mezőnyverseny után szerdán már Olaszország, majd egy hét után monti ob, augusztusban U23 monti vb, két nap múlva megint outi, elég sűrű.
A másik, hogy nyilván többen-többször látják a magyar bajnoki trikót, ha Blankán van (Eurosport, stb.), assz'em, így van ez jól...![]()
![]()
Petra: 25:12,93
az fix, hogy Valter kerója nagyon kilógott a sorból. Filutás is humorkodott, hogy kell a motort rajta bekapcsolni... nyilván olyan nincs, hogy egy kerék gyorsul magától, de azt ha meghajtottad, tényleg olyan lendületet vett és olyan volt, mintha tárolná kicsit a rendszer és tekerés abbahagyása után is mintha még gyorsult volna.lacee írta: ↑2023.06.22., csüt. 16:30A szakértők azt mondták,hogy Eriknek nem lesz esélye mert gyengébb keróval fog menni….revox írta: ↑2023.06.22., csüt. 16:202ig
amúgy néztem Blanka keróit. meg Valterét. konkréten míg ment az eredményhírdetés, meg nyilatkozatok, Ati faterjával fogtuk a két bicajt (TT + mezőny) és technikáztunk. Azért ezek a konkrét versenygépek nem olyanok pont, amit a boltban veszel. kb mint a subaru wrc kontra utcai sti. a TT bike nagyon durva. megpöccinted a telekereket és olyan robajjal dolgozik a reteszelés, mintha motort indítanál be, de nagyon durván is forog. a mezőnykeró kormánya érdekes, mert az alátámasztás a stucninák baromi merev, de a kormány végei kicsit mocorgósak, kimozogják gondolom az úthibât. a gumik tubeless és viszonylag széles, szerintem nagyobb volt, mint 28, de talán 30tól is, de a mezőnykeróba is betolnak 8-9bart. a TT gumija bazi kemény volt. sacckb 10bar. tuti vaxolnak. Dina Marci kerekét segítettünk betenni, nem akart a helyére menni, rá kellett markolni a láncra, nem volt más választás, aztán kerestem, hol a dzsuva,amit le kellene mosniSzabó Zsófi kölcsömbicajjal volt, elég sokat kellett állítgatni, aztán néztem a mezén a Pina betűt. kérdeztem mivel mennek, Dogma F. Azt mondja élete eddig legjobb bicaja.
röviden...
Valter brutálisan elverte a mezőnyt... máskor volt egy kis izgalom a végére. azért a TT nem annyira látványos, talán egy hőlégballon-verseny lehet unalmasabb élőben, de már első körön nagy előnye volt, csak az volt kérdés, mennyit oszt ki a többieknek. Tavaly még Erik nyert, itt olyan fejlődés volt Atinàl, esélyt se adott senkinek. majd 2 percet osztott ki...
tavaly így volt: aki nyeri az u23at, ha jobb azideje, viszi az elitet is. a vicc, hogy tavaly így vitte Blanka az elitet, de a másik csaj fel volt nevezve elitbe. Na p,most a csaj u23ban indult, Balnaka elitben, de most a kiírás változott. nem olvasták el rendesen.Rotox írta: ↑2023.06.22., csüt. 13:18Hű, megy ám rendesen a "forrongás", hogy idén a WU23 beleszámít-e a WElitbe, vagy nem...
Revi, vagy valaki; jól tudom, hogy korábban így szokott lenni, de idén mégsem így írták ki, de ez elkerülte Petra figyelmét? Elég "érdekes" volt a meghökkenése a Youtube élő videóban, hogy nem Ő az Elite országos bajnok. Persze az is kérdés, hogy Blanka vajon tudta-e volna jobban nyomni, ha az Elite bajnoki címhez szüksége lett volna erre.![]()
A szakértők azt mondták,hogy Eriknek nem lesz esélye mert gyengébb keróval fog menni….revox írta: ↑2023.06.22., csüt. 16:202ig
amúgy néztem Blanka keróit. meg Valterét. konkréten míg ment az eredményhírdetés, meg nyilatkozatok, Ati faterjával fogtuk a két bicajt (TT + mezőny) és technikáztunk. Azért ezek a konkrét versenygépek nem olyanok pont, amit a boltban veszel. kb mint a subaru wrc kontra utcai sti. a TT bike nagyon durva. megpöccinted a telekereket és olyan robajjal dolgozik a reteszelés, mintha motort indítanál be, de nagyon durván is forog. a mezőnykeró kormánya érdekes, mert az alátámasztás a stucninák baromi merev, de a kormány végei kicsit mocorgósak, kimozogják gondolom az úthibât. a gumik tubeless és viszonylag széles, szerintem nagyobb volt, mint 28, de talán 30tól is, de a mezőnykeróba is betolnak 8-9bart. a TT gumija bazi kemény volt. sacckb 10bar. tuti vaxolnak. Dina Marci kerekét segítettünk betenni, nem akart a helyére menni, rá kellett markolni a láncra, nem volt más választás, aztán kerestem, hol a dzsuva,amit le kellene mosniSzabó Zsófi kölcsömbicajjal volt, elég sokat kellett állítgatni, aztán néztem a mezén a Pina betűt. kérdeztem mivel mennek, Dogma F. Azt mondja élete eddig legjobb bicaja.
röviden...
Valter brutálisan elverte a mezőnyt... máskor volt egy kis izgalom a végére. azért a TT nem annyira látványos, talán egy hőlégballon-verseny lehet unalmasabb élőben, de már első körön nagy előnye volt, csak az volt kérdés, mennyit oszt ki a többieknek. Tavaly még Erik nyert, itt olyan fejlődés volt Atinàl, esélyt se adott senkinek. majd 2 percet osztott ki...
mégaz, de mindezt mesztéláb, a farkasfogasra gyártott fémpedálon
2ig
Hű, megy ám rendesen a "forrongás", hogy idén a WU23 beleszámít-e a WElitbe, vagy nem...
Fülledt, Kádár-kori erotika béemikszeseknek.
Nagy Neki az a váz, csak kiállva tudja hajtani a gépet szegény.
hónap nyuszija, há persze... omnia kávé és szőröshónaljas pucinő, sunatakarással (esetleg enyhe sejtetéssel)pärt írta: ↑2023.06.21., szer. 22:37A falra? A vas öltözőszekrénybe, a kihajtogatható hónap nyuszija mellé ragasztom.asebestyen írta: ↑2023.06.21., szer. 22:14Külön öröm, hogy Pärt már letöltötte a képet és holnap viszi nyomdába, hogy poszterben kitehesse a szobája falára.![]()
![]()
Mogyorózzatok csak fiúk, addig sem isztok!![]()
meg szokni kell. kicsit máshogy kell a magasabb felnit forgatni. de idővel át lehet állni rá. Lendíteni hirtelen meg kel rúgni, utána tartani kell csak. jó lesz azasebestyen írta: ↑2023.06.21., szer. 22:14Hát, az komolyabb tesztelést igényel majd. Egyelőre szerintem nem halad úgy, mint az előző. Abba jobb csapágyakat raktam, mikor átcsapágyaztam a kerekeket, de még ezeknek se fog ártani, ha párszor átfordulnak. Szerintem tempóra kb ugyanott lesznek végül. Külön öröm, hogy Pärt már letöltötte a képet és holnap viszi nyomdába, hogy poszterben kitehesse a szobája falára.revox írta: ↑2023.06.21., szer. 21:52félrementasebestyen írta: ↑2023.06.21., szer. 20:48
Nagyhirtelen nem eresztett le. :) Kb ennyit tudok mondani.![]()
A tubeless, az gamechanger a belsős kerék után, de ez az előző kerékkel is így volt. Plusz tömeg ide vagy oda, sokkal jobban gurul a tubeless és nagyon sokkal jobban kanyarodik.
Ezt a kereket még be kell járatni.![]()
arra értettem, mint 50es karbonkerék, mit mutat
bár a jó kanyarvétel is karbon-sajátosság. kevésbé izgága kanyarban. A gumi csak hab a tortán, hogy tudod így is használni, bár jogos, onnan indult az egész, hogy horpadt a felni
de ha ezen majd túllépünk, engem az 50es kerék viselkedése érdekel, meg az, hogy mászik. meg kigyorsítás, tempótartás, meg ilyen sületlenségek
![]()
![]()
A falra? A vas öltözőszekrénybe, a kihajtogatható hónap nyuszija mellé ragasztom.asebestyen írta: ↑2023.06.21., szer. 22:14Külön öröm, hogy Pärt már letöltötte a képet és holnap viszi nyomdába, hogy poszterben kitehesse a szobája falára.![]()