Én várom a The Year I Started Masturbaki folytatását.venomer írta: ↑2023.06.22., csüt. 15:31A Shetlandet megpróbáltam a múltkor, de pár képckocka után arra jutottam, hogy ez kizárólag skótlendi nagyiknak való. Unásig ismert jelmezek, szereplők, motivációk és állítólagos fordulatok. Nem emelkedik el a Miss Marple-Brown atya nyomoz tengelyről.
Ki mit vár? Filmek, sorozatfolytatások. Melyik kedvenc színészeteket látnátok ismét valamiben?
Mondom nem igaz, hogy csak SW meg Marvel fosh van, tegnap Disney+ -on találtam:
Revenge of Others - Mások bosszúja 2022 dél-koreai dráma, krimi ... stb.
https://www.disneyplus.com/hu-hu/series ... 2vFCHxQzzS
Tiniköntösbe bújtatott félig meddig revenge sorozat. Bár itt nincs végletekig kidolgozott bosszú, mint pl. a The Glory sorozatban, inkább egy titokzatos gimnáziumi haláleset utáni nyomozás. Ez meg is adja a sorozat helyszínét, ahol részről részre kerülnek előtérbe a háttér kusza szálai, szereplői, hogy még jobban megkavarják az egészet. Mindamellett felüti fejét az iskolán belüli bántalmazás, dráma, néha egy kis durvulás vérrel, kalapáccsal, csipetnyi romantika. Aki kedveli az igényesen összerakott, nem csöpögős és nem mézes-mázas (brrrr) "tinifilmeket", mindenképpen ajánlott.
Szóval van élet a Star Wars-on túl Dizniéknél is!