Üdv a klubban.Alex_Aston írta: ↑2023.06.15., csüt. 22:18Az egész úgy indult, ahogy írtam korábban, miszerint a CD-17MKIII hangja egyértelműen kellemesebb, sima PC tápkábellel is, mint amit a Limetree tud, külső lineáris táp ide, messze nem gyári tápkábel oda.
Egyelőre még csak rövid, pár órányi tapasztalatom van a Musicbook Source hallgatásával, de gyakorlatilag azonnal hallható volt a különbség.
Nagyon hasonló a nagy Lindemann karaktere, mint a kicsi esetében volt, csak minden hang határozottabb, jobban elkülönül, közben minden folyékony, és kevésbé "digitális".
És mindez egyelőre még csak RCA kábellel.
Jövő héten jön hozzá XLR drót, azzal még jobb lesz varhatóan a hangja.
A füles kimenete is fantasztikus. Azzal hallgatom este, gyerekek lefekvés után. Van egy 12 éves Sennheiser HD595-ösöm, ami sosem szólt még ilyen jól.
Asszem egyre kevesebb indok van most már arra, hogy a CD-ket hallgassam, főleg, hogy az utóbbi hetekben, hónapokban bővült a kínálat a stream világban is. Amik nem voltak fent a Derzeren, de megvoltak CD-n, most már elérhetőek online is.
És persze kérdés, hogy megérte e az árát? Számomra már ennyi tapasztalat alapján is egyértelműen igen.
Én is limtreeztem most pedig már fél éve Source-t használok. Azt hiszem tud mindent ami nekem kell és úgy szól minden vele ahogy én szeretem. Milyen XLR-t használsz majd hozzá? Én most Hidiamond D6t RCA-t, de szeretném kipróbálni az XLR vonalat is. Ha lesz tapasztalatod szívesen venném ha megosztanád.