E-306 van 25 éve. Húsz évig Focal Micro Utopia hangfallal hallgattam. Azt hittem ismerem a karakterét.asebestyen írta: ↑2023.06.09., pén. 10:32E205-ösöm van most is. Ha valamit biztosan nem tudnék ráfogni, az az, hogy túl steril lenne.Rock60 írta: ↑2023.06.09., pén. 10:16A maiakat nem ismerem.
A régi integrált szériából volt szerencsém hallani az E-204, 205 - öt, nekem volt E 303X -em.
Érdekes állatfajták.
Az én véleményem az, hogy elsőre nagyon megfogja az embert, levegős, teres, tiszta, részletezőnek tűnő hang, de hosszabb távon kiderűl, különösen akusztikus zenén, hogy túl steril, túl művi.
Az a bizonyos megfoghatatlan, sokszor pellengére állított fogalom, a muzikalitás, na az nincsen bennük.
Persze, mindig felmerül a kérdés, hogy mihez képest, mennyiért, és persze kinek a pap, kinek a papné...
A " mennyiért " a legnagyobb probléma, mert szerintem nagyon túlárazottak a képességeikhez képest.
Én minden esetre boldogan léptem túl rajtuk.![]()
Ha az AN lánc, végén az E dobozokkal sarokba a fal mellé installálva a viszonyítási alap, akkor persze lehet ezt mondani, de ez akkor számomra egy pozitív jelző, valamint akkor inkább alulárazott is az Accu.
Viszont azzal egyetértek, kinek a pap, kinek a papné.
Majd jött egy másik hangfal, WB ACT One, és rá kellett döbbennem nem tudom mi az erősító karaktere. Csak az aktuálisan rákötött eszközök karaktere meghatározható számomra.