Van egy kis időm írni, ezért megosztom a tapasztalataim a routerekről. Kb 10 éve DIGI felhasználó vagyok akkoriban kaptam egy beltéri egységet ami ZTE névre hallgatott ami még wifi nélküli. Kínai kis fekete dobozos vacak, gondoltam jó ha fél évet kibír. (Nos 10 éve hibátlanul ment, ennyit az előítéletekről) Ő lenne az, ha jól tudom a típusa ZTE ZXA 10 F625 Szeretek új dolgokat kipróbálni, és mert nem voltam tökéletesen elégedett a hanggal, Süti ajánlására kipróbálta ebbe is a BG kondik cseréjét.
viewtopic.php?f=4&t=59495&start=275
Én ahová eddig beraktam mindenütt pozitív eredményt értem el eddig de ez most más tészta. (Nos akinek felszaladt a szemöldöke az itt abbahagyhatja

Közben még próbáltam a Süti mobil netes tuning beltérijét is a sajátommal szemben, akkor a sajátom karaktere jobban tetszett (Plusz azért még nem akartam megint külön pénzt fizetni havonta)
Szóval kezdtem élvezni a a streamert zenét is, de az örömöm nem tartott sokáig.
Ekkor hív a kedves DIGI ügyfélszolgálat. Le kell cserélni a beltérit. Kötelező? Igen. F@sza. Ok. régi beltériből kondik ki (csak nem adok ajándékba nekik BG-eket) Kicserélték erre: ZTE ZXHNF6600R. Wifi+beltéri egybe.
Első meghallgatás, hát.... Na mindegy ez új, a másik csak ment 10 évet egy típus csak alakul... Bejáratás 1-2 hét. Nem az igazi. Beszéltem Sütivel és ebbe is cserélt BG-eket.
Elsőre érezhető a javulás, jelenség ugyanaz mint az előzőnél. Már ment szerintem 100 órát, de az alap karaktere ugyanaz maradt. A középtartomány kicsit tisztább mint az előző ZTE, de mélyben egyértelműen le van maradva. (minden kábel stb maradt ugyanaz, Wifi nincs rákötve mivel ez egyben van) Kicsit máshová kerülnek a hangsúlyok és mindjárt más lesz a hangzás.
Konklúzió? Sajnos szerintem már a beltéri egységgel eldől a kapott hang..... Hátha még alakul (?)