norvégot nem néztem, de a giro az utóbbi pár évben vitte messze a tourt, ez most értékelhetetlen volt. de a versenyzők is. már, volt sok jó, de valójában Roglic volt aki kimagaslott, mint esélyes, Thomas tényleg, ahogy Ati mondta, nem vártunk tőle semmit. tett érte, mert bekínálta egyszer roglicot és el tudott lépni, de roglic nem rá vadászott, csak ugye becsúszott a kovász...lacee írta: ↑2023.05.28., vas. 20:13A Norvég körröl meg ne is beszéljünk…..revox írta: ↑2023.05.28., vas. 19:37giro, bár nem eredmények, csak úgy
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
xal ez egy rakat xar volt. dögunalom első két hét, a vége érdekes, de csak az időfutam. ha ez a 3 hetesek jövője. hogy kivár mindenki az utolsó pillanatig és nem kockáztatnak, egy nagy büdös üres lufi lesz. elég lesz belőle 4-5 nap is bőven a nyitóprológgal. nyafognakn egy kis esőtől. hidegtől, nem mennek, csak nézegetik egymást... a bírkózásban ezeréve él a büntetés passzivitásért. magyarul, ha az egyik fél látványosan nem akar akciózni, csak áll a szőnyegen, büntit kap és az ellenfél válsszthat, lentről, vagy fentről kell a passzív félnek előnytelen helyzetbe kerülni, ahonnan akciózhat. bár még sose láttam, hogy kettős leléptetés legyen, ha mindketten xart se csinálnak, de akár azt is megteheti a bíró. egyszer láttam egy ikerpárt a döntőben, akik nem voltak hajlandók egymást támadni. nekik érett, de a végén összehoztak egy pont difit, elkerülendő a teljes kizárást...
várom, mikor vezetik be a büntetéseket passzivitásért... a tour hátha jobb lesz...
A Tour nekem annyira nem volt jó az előző években,jobban tetszett a Giro,de a mostani tényleg nem volt annyira jó,ez spórolós volt…..
mindenestre lehet, ha a jumbot robbantanák és az a rengetek jóképességű segítő magáért mene, izgalmasabb lenne... de a feldobot roglic <> ineos házasság átrajzolná a dolgokat. mai napig azt érzem, az ineos a legjob csapat, de nincs emberük. éveken át megmutatták, hogy lehet és kell miliméterpontosan megkomponálni egy háromhetest és ezt miként lehet kivitelezni. jó emberek vannak a jumboban is, de azt a precizitást senki nem tudja megmutatni, amit az ineos vagy sky mutatott.