Montin nem esik le, mert az 1x hajtáson ilyen tányérok vannak, nézd meg a fogak hosszát:
. .
Aztán ha keményebb szakágról van szó, nem XC, akkor még rásegítenek láncvezetővel is pluszban:
.

Montin nem esik le, mert az 1x hajtáson ilyen tányérok vannak, nézd meg a fogak hosszát:
Bocsika.revox írta: ↑2023.05.27., szomb. 22:14semi. egy kiragadott momentum, ami lehet az elején. végén, bárhol, ami a bringák erőátvitekének hatásfokáról szól csak. ráadásul tegnap roglic leszedte thomast. nem szól eredményről. de pl Lacee bedobta, hogy jó thomas. de kevés volt.. a döntő nap ilyet betolni azért combos... mindegy. úgyis bazi késő ismétlik... végülis. csak azt tudom, hogy thomas beszopta... a többit szerencsére nem olvastam. bár a dráma szó is megvolt véletlenül. ami azt sejteti. roglicnak se jöt össze. de majd kiderül...Vinkler írta: ↑2023.05.27., szomb. 21:56No, ilyenkor mi van?revox írta: ↑2023.05.26., pén. 20:48na. akkor giro.. nyugi, nem a szakash, csak technika...
ma néztem megint Thomast, amikor megindulás volt. mondhatjuk, hogy ez nem bicajfüggő, hanem erő, de az, hogy egy-egy megindulást miként tud kivitelezni a versenyző, vagyis hogy kell tekernie, az szól a technikáról is. már a bicajról.
megint néztem, amikor ritmust kell váltani és hirtelen reagálni, míg Roglicnak izomból kell megoldania, addog Thomas csak mepöccinti a Dogmát, szinte egyenes testtartással és megy...
mondjuk a Pincsi nagyobb méreteknél combosabb vázcsöveket használ. nekem az 500csavarodott és az 500as F12 se hozta, amit vártam tőle (míg a vaskosabb karbonból gyártott Gan meg igen), Lehet a nagyobb méretek nagyobb csöveivel működnek ezek a gépek![]()
Carapaz esetén nem emléxem ilyen megindulásokra (size: 500), persze nem látjuk, mi is ez a masina most pontosan Thomas alatt alatt, lehet már az FF tech...![]()
![]()
.
semi. egy kiragadott momentum, ami lehet az elején. végén, bárhol, ami a bringák erőátvitekének hatásfokáról szól csak. ráadásul tegnap roglic leszedte thomast. nem szól eredményről. de pl Lacee bedobta, hogy jó thomas. de kevés volt.. a döntő nap ilyet betolni azért combos... mindegy. úgyis bazi késő ismétlik... végülis. csak azt tudom, hogy thomas beszopta... a többit szerencsére nem olvastam. bár a dráma szó is megvolt véletlenül. ami azt sejteti. roglicnak se jöt össze. de majd kiderül...Vinkler írta: ↑2023.05.27., szomb. 21:56No, ilyenkor mi van?revox írta: ↑2023.05.26., pén. 20:48na. akkor giro.. nyugi, nem a szakash, csak technika...
ma néztem megint Thomast, amikor megindulás volt. mondhatjuk, hogy ez nem bicajfüggő, hanem erő, de az, hogy egy-egy megindulást miként tud kivitelezni a versenyző, vagyis hogy kell tekernie, az szól a technikáról is. már a bicajról.
megint néztem, amikor ritmust kell váltani és hirtelen reagálni, míg Roglicnak izomból kell megoldania, addog Thomas csak mepöccinti a Dogmát, szinte egyenes testtartással és megy...
mondjuk a Pincsi nagyobb méreteknél combosabb vázcsöveket használ. nekem az 500csavarodott és az 500as F12 se hozta, amit vártam tőle (míg a vaskosabb karbonból gyártott Gan meg igen), Lehet a nagyobb méretek nagyobb csöveivel működnek ezek a gépek![]()
Carapaz esetén nem emléxem ilyen megindulásokra (size: 500), persze nem látjuk, mi is ez a masina most pontosan Thomas alatt alatt, lehet már az FF tech...![]()

No, ilyenkor mi van?revox írta: ↑2023.05.26., pén. 20:48na. akkor giro.. nyugi, nem a szakash, csak technika...
Carapaz esetén nem emléxem ilyen megindulásokra (size: 500), persze nem látjuk, mi is ez a masina most pontosan Thomas alatt alatt, lehet már az FF tech...
Igen,volt egy pár ember akinek szurkoltunk,hogy nyerjen legalább egy szakaszt pl. Pinot,vagy még esetleg holnap Cavendish mert eddig neki sem jött semmi,a többit meg nem említem mert lehet valaki nem látta.

Mi megint Mezőtúron vagyunk,ráadásul most nem tudtam hozni a bicót,mert nem fért.asebestyen írta: ↑2023.05.27., szomb. 10:48A hétvégén pöccintsen mindenki a gépen, igen szép idő van kilátásban.Ha valaki nem tudja leszedni egy pöccintéssel Rogličot, ne keseredjék el azért!
![]()

Persze. Érdekes lenne egy wattkilos adatot látni a meginduládoknàl. Szerintem Roglic nagyobb teljesítményt mozgósít a megindulásoknàl amit Thomas könnyedén átvesz,látszik, hogy kisebb erőbefektetéssel.
Hát figya,ennyi km. után,ilyen emelkedőkön ITT már a nüansznyi technikai fölény is kifizetődő…..
Van erő bőven,Thomas holnap behúzza,Roglic most nem az igazi….revox írta: ↑2023.05.26., pén. 20:48na. akkor giro.. nyugi, nem a szakash, csak technika...
Carapaz esetén nem emléxem ilyen megindulásokra (size: 500), persze nem látjuk, mi is ez a masina most pontosan Thomas alatt alatt, lehet már az FF tech...
olyan könnyednek tűnik, de nagyon nem azlacee írta: ↑2023.05.26., pén. 19:20Mikor írtam akkor freestyle volt az már szinte művészetrevox írta: ↑2023.05.26., pén. 19:04reklámdömping van![]()
de szerintem oda erő is kell, nem kevés... de lehet vége van... erő, egyensúlyérzék, bátorság, lendületek megfelelő hasznosítása... ma már esélyem nem lennenem is nagyon próbáltam, csak néhány könnyű trükköt, amikor a vázpörgetéssel jól megrántottam a bal alkaromat. aztán egy még könnyebb dologgak betakartam magam az aszfalton a bicajjal
![]()
![]()
amúgy viccesen hangzik. de pl a GT nagy nekem. bmx is méretezett. az árlagos gt méret lóbaxó amcsikra van belőve. ezt érzem is vele. ha próbálok egyszerűbb trükköket: nem úgy mozog a váz alattam, ami jól vezényelhető.![]()
ahányszor megnézem ezt a videót. mindig az jut eszembe, ha továbbtanulok. mint Koca, akkor se tudnám ezeket... biztos valami hasonló ment vokna, de amikor még együtt nyomtuk, Ő akkor is mindig, mindenkitől, mindent picit jobban tudott... vb 3. majd vb 1. hely, majd vb-ken zsűrizett. eredménye, hogy bicajt szerelhet más boltjába éhbéren... enyi jár egy világbajnoknak felénk...