Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hálózati audio lejátszók

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1207

Re: Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: pali923 »

tomrider írta:
2023.06.01., csüt. 09:50
Pár hozzászólással korábban volt erről szó, arra jutottak, hogy elvileg nem lehet különbség.
Ezek szerint mégis van...
Ki érti ezt gondolkodik.gif
A számítógépes topikban arról szól a polémia, hogy ugyanazon a gépen máshogy szól-e egyik és másik windows (vagy más) verzió. Beleszólhatnak ebbe mindenféle zajok, amiket máshogy generálnak a különféle szoftverek és hardverek - valami ilyesmit olvastam ott. Akár ez is belejátszhat ebbe a dologba.
Vannak streamerek, amiknek van saját lejátszó szoftvere, mint pl. a EC Rena S1. Állítólag máshogy szólnak, mint a mindenféle Connect-tekkel.

Valaha azt gondoltam, hogy ebbe a digitális világba nem szabad belevágni. Nem elég, hogy nem mindegy, milyen erősítőt és kábelt veszel, még a szoftverekkel is szórakozni kell. Aztán "kénytelen voltam" mégis megérkezni a 21. századba, és valóban azt lehet itt tapasztalni, hogy bármi lehet igaz, és annak az ellenkezője is. gondolkodik.gif :D
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

tomrider
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 110

Hozzászólás Szerző: tomrider »

Simici írta:
2023.06.01., csüt. 09:33
Sziasztok,
kérnék egy kis információt, ha valaki tudja a megoldást.
Eddig azt gondoltam, hogy azért többnyire képben vagyok a streameléssel kapcsolatban, de most meglepődtem :)
Hétvégén kollégával teszteltünk pár új "madzagot".
A forrás TIDAL, a készülék pedig egy iFi Zen stream volt, ami tud TIDAL connect-et.
Alapból egy IPAD szolgál mindig kezelő felületként, most egész véletlenül a kollégám androidos telefonján is és egy lap-topon is megnéztük.
Amin meglepődtünk, hogy mind a 3 készüléknek más hangja volt, zenétől függően hol az egyiket, hol a másikat hallottuk jobbnak. A "legrosszabb" talán a lap-top volt.
Ezek szerint akkor nem csak a streamer számít, hanem az is, hogy min keresztül kezeled?
Remélem érthetően fogalmaztam a kérdést.
Pár hozzászólással korábban volt erről szó, arra jutottak, hogy elvileg nem lehet különbség.
Ezek szerint mégis van...
Ki érti ezt gondolkodik.gif
Auralic Aries LE - Beresford TC7510 - Nuforce IA7 V3 - Magneplanar MG12

Simici
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 34

Hozzászólás Szerző: Simici »

Sziasztok,
kérnék egy kis információt, ha valaki tudja a megoldást.
Eddig azt gondoltam, hogy azért többnyire képben vagyok a streameléssel kapcsolatban, de most meglepődtem :)
Hétvégén kollégával teszteltünk pár új "madzagot".
A forrás TIDAL, a készülék pedig egy iFi Zen stream volt, ami tud TIDAL connect-et.
Alapból egy IPAD szolgál mindig kezelő felületként, most egész véletlenül a kollégám androidos telefonján is és egy lap-topon is megnéztük.
Amin meglepődtünk, hogy mind a 3 készüléknek más hangja volt, zenétől függően hol az egyiket, hol a másikat hallottuk jobbnak. A "legrosszabb" talán a lap-top volt.
Ezek szerint akkor nem csak a streamer számít, hanem az is, hogy min keresztül kezeled?
Remélem érthetően fogalmaztam a kérdést.

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2505

Re: komolyabb streamer

Hozzászólás Szerző: mishow »

grindlock írta:
2023.06.01., csüt. 06:49
gomolalaci írta:
2023.05.31., szer. 20:41
,,Mi neked a "komolyabb"?"
KI
A vakbélgyuszi. Na az nagyon komoly! :smile53:
BE
Komolyabb hang.
Poén volt, ott a szmájli, meg az “on-off” :kapdelm:

grindlock
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 17

Hozzászólás Szerző: grindlock »

gomolalaci írta:
2023.05.31., szer. 20:41

KI

BE
Komolyabb hang.

pali923
V.I.P.
V.I.P.

grindlock írta:
2023.05.31., szer. 19:55
A telefont nem lehet streamerként használni? Laikus kérdés.
A kérdés jogos tulajdonképpen. A válasz, hogy lehet, de valószínűleg nem érsz vele célba. Legalábbis én erre jutottam az elmúlt hetekben. Egy Auralic Mini és egy Electrocompaniet RENA S1 streamerek fordultak meg itt mostanában hosszasan ugyanarra a Schiit DAC-ra kötve, és nagyon nem ugyanaz volt a hang. Aztán egy ideig a Himedia (androidos) médiajátszómat hallgattam szintén a DAC-cal, és egész jónak hallottam a produkciót - egészen addig, amíg vissza nem raktam egy másik streamert.

Az almások majd elmondják, hogy mi a helyzet, Androiddal van tapasztalatom. Ha ki akarod próbálni, az USB Audio Player c. programot mindenképpen érdemes letölteni. Van neki ára is, de megfizethető. Itt vannak róla bővebb információk, egy próbát lehet, hogy megér: https://www.futureware.hu/?p=812
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

gomolalaci
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 360

Hozzászólás Szerző: gomolalaci »

KI

BE
A gondolkodás nem megerőltető...

grindlock
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

pali923 írta:
2023.05.31., szer. 16:41
grindlock írta:
2023.05.31., szer. 11:59
Kényelmi szempontból "egydobozos" megoldás lenne a jó, de az meg nem bővíthető.
Szerintem is hallgass a többiekre. Én is egy olcsóbb streamert hallgatok egy jófajta Schiit DAC-kal, és szerintem nem vallanék szégyent a hanggal, ami itt van. Sokkal több variációs lehetőség lesz a jövőben, ha tovább akarsz lépni. Nálam a DAC és a streamer is el van dugva hátul, csak hangot adnak, nekem ez elég kényelmesnek tűnik. Úgyis csak a telefont vagy egy tabletet nézegetek. :D
Vagy pl. veszel egy olyan streamert, amiben van DAC, és aminek van digit kimenete is, aztán a DAC ráér később, ha tovább akarsz lépni. Jó képességű egybeépített készülékekkel sokkal nagyobb pénzért érheted el ugyanazt a hangot, legalábbis a 150-es keret ehhez nem tűnik soknak. Szerintem.
A telefont nem lehet streamerként használni? Laikus kérdés.

pali923
V.I.P.
V.I.P.

grindlock írta:
Szerintem is hallgass a többiekre. Én is egy olcsóbb streamert hallgatok egy jófajta Schiit DAC-kal, és szerintem nem vallanék szégyent a hanggal, ami itt van. Sokkal több variációs lehetőség lesz a jövőben, ha tovább akarsz lépni. Nálam a DAC és a streamer is el van dugva hátul, csak hangot adnak, nekem ez elég kényelmesnek tűnik. Úgyis csak a telefont vagy egy tabletet nézegetek. :D
Vagy pl. veszel egy olyan streamert, amiben van DAC, és aminek van digit kimenete is, aztán a DAC ráér később, ha tovább akarsz lépni. Jó képességű egybeépített készülékekkel sokkal nagyobb pénzért érheted el ugyanazt a hangot, legalábbis a 150-es keret ehhez nem tűnik soknak. Szerintem.

mishow
V.I.P.
V.I.P.

grindlock írta:
Audiolab 6000N-ről olvastam még jókat.
Így igaz, az "egydobozos" megoldás praktikusabb, a több dobozos rendszer pedig később bővíthető, fejleszthető. Nagy dilemma, mindkettő mellett vannak érvek és ellenérvek.
Az Audiolab streamerét nem ismerem, én is csak olvastam róla, talán valakinek lesz itt tapasztalata.

grindlock
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

mishow írta:
2023.05.31., szer. 08:53
grindlock írta:
2023.05.30., kedd 15:54
Milyen "komolyabb" streamerek léteznek, amik még nem kerülnek több százezerbe?
Tegnap Tidal-ról hallgattam 44/16-ban led zeppelint és a bakelit verzióhoz képest nagyon rossz volt
Mi az árszint/készülék, ahol már minőségibb a megszólalás? Jelenleg Yamaha wxad-10 van.
Mi neked a "komolyabb"?
Komolyabb a kis Yamahánál, vagy komolyabb a streamerek között?
Mert az első ma már nem nagy kihívás (bár a wxad-10 a maga korában nem volt rossz), a mai belépő streamerek lényegesen többet tudnak.
A legfontosabb kérdések:
A streamert a saját belső beépített DAC-jával tervezed hallgatni, vagy külső DAC-kal?
Ha ez utóbbi, akor van-e már dacod és ha igen, mi az?
Mennyi a keret - a streamerre és a dacra együtt és/vagy külön?
Ezek nélkül az információk nélkül csak általánosságban lehet írni bármit.

Ha a wxad-10 "megugrása" a cél, akkor pár napja (hete) írtam erről hosszabban.
Ebben az esetben egy Wiim PRO, vagy egy Taga TWA-10B az ajánlatom, külső táppal. Ezek most 70eFt-ba kerülnek újként, és egy új TMP táp 45eFt. Mindkettő használható a saját dacjával, de külső DAC-kal mutatják magukat igazán.
Nem "hájgend", de kicsivel 100eFt felett hallgatható, korrekt hang.
Beépített dac esetén ma talán még mindig a Lindemann Limetree Network lehet a megfizethető alternatíva, használtan mostanában 220-250eFt az ára, és csúszik lefelé. Esetleg a Silent Angel beépített dacos verziói jöhetnek szóba, a Bremen B1 újonnan 250, és Retrofuturista fórumtárs jókat írt róla. A Munich már húzósabb, de a kis Yamahánál a Bremen is nagyságrendi előrelépés lesz. A táptuning minden esetben játszik.

Ha viszont az LP megugrása a cél, akkor rossz hírem van: az a kategória ma már a milliós árszinten mozog.
Egyébként meg nem ajánlom az LP-vel való összeméregetést, annyira MÁS hang a kettő, hogy lesznek zenék, amin egy olcsó LP lejátszó fel tudja adni a leckét a drága streamernek - de itt már belecsúszunk az "analóg vs. digitális" hitvitába, ami OFF is, meg végtelen is, szóval a gondolatmenet ezen részét itt lezárnám ;)

A yamaha wxad-10-nél komolyabbra gondolok, igen.
Szeretem, mert könnyen kezelhető, meg az előzőhőz képest sokkal jobb a hangja,
de nem kellett volna az LP-s összehasonlítás. :-(
Milliókat nem költök erre, nem azokat az időket éljük, 100-150 lenne a keret.

Audiolab 6000N-ről olvastam még jókat.

mishow
V.I.P.
V.I.P.

grindlock írta:
Tegnap Tidal-ról hallgattam 44/16-ban led zeppelint és a bakelit verzióhoz képest nagyon rossz volt
Mi az árszint/készülék, ahol már minőségibb a megszólalás? Jelenleg Yamaha wxad-10 van.
Mi neked a "komolyabb"?
Komolyabb a kis Yamahánál, vagy komolyabb a streamerek között?
Mert az első ma már nem nagy kihívás (bár a wxad-10 a maga korában nem volt rossz), a mai belépő streamerek lényegesen többet tudnak.
A legfontosabb kérdések:
A streamert a saját belső beépített DAC-jával tervezed hallgatni, vagy külső DAC-kal?
Ha ez utóbbi, akor van-e már dacod és ha igen, mi az?
Mennyi a keret - a streamerre és a dacra együtt és/vagy külön?
Ezek nélkül az információk nélkül csak általánosságban lehet írni bármit.

Ha a wxad-10 "megugrása" a cél, akkor pár napja (hete) írtam erről hosszabban.
Ebben az esetben egy Wiim PRO, vagy egy Taga TWA-10B az ajánlatom, külső táppal. Ezek most 70eFt-ba kerülnek újként, és egy új TMP táp 45eFt. Mindkettő használható a saját dacjával, de külső DAC-kal mutatják magukat igazán.
Nem "hájgend", de kicsivel 100eFt felett hallgatható, korrekt hang.
Beépített dac esetén ma talán még mindig a Lindemann Limetree Network lehet a megfizethető alternatíva, használtan mostanában 220-250eFt az ára, és csúszik lefelé. Esetleg a Silent Angel beépített dacos verziói jöhetnek szóba, a Bremen B1 újonnan 250, és Retrofuturista fórumtárs jókat írt róla. A Munich már húzósabb, de a kis Yamahánál a Bremen is nagyságrendi előrelépés lesz. A táptuning minden esetben játszik.

Ha viszont az LP megugrása a cél, akkor rossz hírem van: az a kategória ma már a milliós árszinten mozog.
Egyébként meg nem ajánlom az LP-vel való összeméregetést, annyira MÁS hang a kettő, hogy lesznek zenék, amin egy olcsó LP lejátszó fel tudja adni a leckét a drága streamernek - de itt már belecsúszunk az "analóg vs. digitális" hitvitába, ami OFF is, meg végtelen is, szóval a gondolatmenet ezen részét itt lezárnám ;)

csaba203
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 38

Hozzászólás Szerző: csaba203 »

:tutiok:
grindlock írta:
2023.05.30., kedd 20:06
csaba203 írta:
2023.05.30., kedd 19:07
  • Ha a Yamaha saját dac-ját használod, akkor egy ilyen szintű készüléktől nem kell csodát várni. Viszont csak futóműként használva egy jóhangú dac-kal tudna meglepetést okozni. Én egy Wiim Mini-t használok egy elég komoly rendszerben futóműként és nem érzem katasztrofálisnak a hangot.
grindlock írta:
Sziasztok
(szögelt a dob, elmosódott ének, semmi dinamika, lélek nélküli előadás).
Gondolom, erről a streamer, a tidal platformra feltöttött hanganyag és a 44/16 együttesen tehet?
Köszi a tippeket.
Ennek nincs digitális kimenete, csak analóg, így külső dac nem köthető rá. :-(
Ó ezt nem tudtam. Sorry.😒

grindlock
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

marconi írta:
2023.05.30., kedd 19:57
grindlock írta:
Sziasztok
Gondolom, erről a streamer, a tidal platformra feltöttött hanganyag és a 44/16 együttesen tehet?
Köszi a tippeket.
Nem tudom miből következtettél arra hogy a 44/16 bármiről is tehet, de valójában az nem. Bőven bőven elég a jó illetve a nagyon magas szintű hanghoz is.
Nem következtetés volt, hanem egy nyiott kérdés. :-)

grindlock
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

csaba203 írta:
2023.05.30., kedd 19:07
  • Ha a Yamaha saját dac-ját használod, akkor egy ilyen szintű készüléktől nem kell csodát várni. Viszont csak futóműként használva egy jóhangú dac-kal tudna meglepetést okozni. Én egy Wiim Mini-t használok egy elég komoly rendszerben futóműként és nem érzem katasztrofálisnak a hangot.
grindlock írta:
Sziasztok
Köszi a tippeket.
Ennek nincs digitális kimenete, csak analóg, így külső dac nem köthető rá. :-(

marconi
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 349

Hozzászólás Szerző: marconi »

grindlock írta:
Sziasztok
Köszi a tippeket.
Nem tudom miből következtettél arra hogy a 44/16 bármiről is tehet, de valójában az nem. Bőven bőven elég a jó illetve a nagyon magas szintű hanghoz is.
Audiomeca J1,Airtangent2b,SupexSD900SuperII,Krell KSP-7B(Kaisei recap), Philips cd304mkII fullBGrecap, Marantz CDA94 Vfet mod/BG recap), Philips CD100 Demo Vfet mod/BG recap, Townshend Allegri Reference mkII, Tunerman OTL twin servo, vFET srpp, Lowther Acousta (P6M square)

csaba203
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 38

Hozzászólás Szerző: csaba203 »

grindlock írta:
Sziasztok
Köszi a tippeket.

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3138
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

DJK írta:
2023.05.30., kedd 18:16
Jelentem Luminék már megint elcsesztek egy-két (eddig jól működő) dolgot az új firmware-el kapcsolatban. gondolkodik.gif

Zenelejátszás közben pillanat állj, majd back gomb, szeretném a zenét az elejéről játszani.... Úgy 10-15mp múlva meg is történik. Zeneszámba beletekerésnél ugyanez.... És a sima vissza gombra kattintva szintén ennyi idő, amíg az elejétől kezdi játszani a track-et.

Ez a minden új firmware-nél elforduló bugok már kicsit idegesítőek. Jön egy új szoftver, pár előző hibát javtanak benne, de újakat is csinálnak.... sad.gif

Imádom a Lumint, de ez azért bosszantó.

Ja, a teljes hálózat és készülékek komplett áramtalanítást és újraindítást kaptak... A hibák megvannak ugyanúgy.
Én szinte kizárólag Roonból hajtom, ott nem tapasztaltam ilyen változást. Szerencsére a Luminokhoz 1-2 havonta érkezik firmware frissítés, bizonyosan meg fogják oldani hamar.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

DJK
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 91

Hozzászólás Szerző: DJK »

Jelentem Luminék már megint elcsesztek egy-két (eddig jól működő) dolgot az új firmware-el kapcsolatban. gondolkodik.gif

Zenelejátszás közben pillanat állj, majd back gomb, szeretném a zenét az elejéről játszani.... Úgy 10-15mp múlva meg is történik. Zeneszámba beletekerésnél ugyanez.... És a sima vissza gombra kattintva szintén ennyi idő, amíg az elejétől kezdi játszani a track-et.

Ez a minden új firmware-nél elforduló bugok már kicsit idegesítőek. Jön egy új szoftver, pár előző hibát javtanak benne, de újakat is csinálnak.... sad.gif

Imádom a Lumint, de ez azért bosszantó.

Ja, a teljes hálózat és készülékek komplett áramtalanítást és újraindítást kaptak... A hibák megvannak ugyanúgy.

grindlock
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Alex_Aston írta:
2023.05.30., kedd 17:01
grindlock írta:
Sziasztok
Ez itt már rögtön egy ellentmondás.

Használt áron 250-300e alatt szerintem ne is gondolkodj ilyenben.

Persze mindenkinek más az a szint, amit már elfogadhatónak tart. Szerintem azért egy CA CXN, vagy Lindemann Limetree kategória már azért bőven nem rossz.

Köszi

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3247

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

grindlock írta:
Sziasztok
Ez itt már rögtön egy ellentmondás.

Használt áron 250-300e alatt szerintem ne is gondolkodj ilyenben.

Persze mindenkinek más az a szint, amit már elfogadhatónak tart. Szerintem azért egy CA CXN, vagy Lindemann Limetree kategória már azért bőven nem rossz.
Csak a Marantz! :-D

grindlock
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

komolyabb streamer

Sziasztok
Köszi a tippeket.

s4tch
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 304

Hozzászólás Szerző: s4tch »

spenotlaci írta:
2023.05.29., hétf. 13:19
Sziasztok! DAP hangsugárzós rendszerben, mint médialejátszó? Vagy csak mint futómű, hozzáadva bridge és DAC? Van vkinek tapasztalata? Innen jött az ötlet: https://6moons.com/industry_articles/de ... ic-server/
Nálam korábban 3 lejátszó volt bekötve az épp aktuális hangfalas rendszerbe: Benjie S5 ("egy pálcás" offline mp3 játékos), Hiby R3 (belépő kategóriás hálózatos dap) és AK 120 Mk2 (az AK akkori kínálatának felső szegmensége tartozó, olcsónak már semmiképp sem mondható lejátszó). Mindegyikben kellemesen csalódtam, még a Benjie-ből is simán élvezhető minőségű zene jön. Persze mindig tegyük hozzá, hogy árához képest: az egy 20 dolláros lejátszó. Az AK egyenesen remek volt, a Cirrus dacos lejátszóikra jellemző, enyhén édeskés, de nagyon részletes, szellős középtartományt áthozta a hangfalas láncba is.

Nyilván nem egy családbarát megoldás a hangfalas láncba kötött dap. Nehézkes a vezérlés (a HibyLink segíthet valamit, viszont azzal a hálózatos szolgáltatásokat pár hónapja még nem lehetett vezérelni), valahogy a lejátszók töltését is meg kell oldani, ami kevésbé praktikus és plusz egy dolgot jelent, amire muszáj odafigyelni. Illetve a lejátszók akksija folyamatos töltés mellett biztosan hamar tönkre tud menni. Ezzel együtt hallottam olyanról, aki dapra bízta a lokális fájlok lejátszását, és elégedett volt az eredménnyel. Ha a praktikus kihívások nem zavarnak, vágj bele nyugodtan.

spenotlaci
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 11

Hozzászólás Szerző: spenotlaci »

Sziasztok! DAP hangsugárzós rendszerben, mint médialejátszó? Vagy csak mint futómű, hozzáadva bridge és DAC? Van vkinek tapasztalata? Innen jött az ötlet: https://6moons.com/industry_articles/de ... ic-server/

szfi
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 11

Hozzászólás Szerző: szfi »

tamagaba írta:
2023.05.26., pén. 09:59
alto írta:
2023.05.26., pén. 09:42
vazze írta:
2023.05.26., pén. 08:51

Jazz-ből és deep house-ból is… :smile30:
Nálam Török Ádámból lesz Szécsi Pali... :D
Nálam meg állandóan feka négerek búgatják a vacak zenéjüket. Nem értem, mert sosem voltam oda értük.
Viszont, ha úgy keresgélek mindig, hogy elindítom és egy perctől beletekerve belehallgatok kb egy percig, akkor azt hiszi, hogy két percig hallgattam és tetszik?
Viszont makacs hallgatási móddal néha még a jazz "virág zuhatagában" is érdekes utat talál... :smile29:
NorstoneSpider,Pro-JectWMit5,KecesIQRP1500A,AVA KZH-8
Kábel egyveleg
ThorensTD124Jelco850HanaMl, Magnat MTT990 Goldring 2400, Keces Ephono, Project VCS2
AurenderA100
EmotivaERC-3, Primare BD32
Heed Lagrange S
Heed Garnd Enigma SE, KEF KC92
Havi 100-150 óra zene kb. 90 m3-en.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”