@andorka forumtársunkat nem ajánlom senkinek sem...megbeszélünk vlmit,sms-ben megerősitve a vásárlási szándék,eladja másnak...

Sajnos azért nem hozta a várt előrelépést, mert nincs benne semmi. Most tényleg a 3 konditól meg a 2-2-2 tekercsektől várjuk a megváltást? Ráadásul jó drágán? Alkatrészt is csak homeopátiás mennyiségben tartalmaz.
Hisztizz még egy kicsit :)
Miért is?? Mit adtam el ami nem az volt és valami más?? Te amúgy ki a f...m vagy?!
Mesélj még! Mi volt az átadásnál? Azt mondtam hogyha nem tetszik amit a botfülemmel hallok, ne aggódj tartsd meg nyugodtan a pénzem? Még jó hogy annyira gerinctelen vagy, hogy még a telefont sem merted felvenni, ezért sms-t írogattál, de tudod az írás megmarad.William írta: ↑2023.04.02., vas. 19:04Személyesen a készülék átadásánál mást beszéltünk meg. Azt mondta, hogy nagy baj nem történhet, legfeljebb nála marad kevesebb mint fél áron. Azért hisztizik mert a botfülével nem hallotta azt amit szeretett volna nekem meg máshogy jöttek össze a dolgaim. Verjétek még a seggeteket pár napig a padlóhoz és ha meguntátok akkor lépjetek tovább.
Részemről lezártam a dolgot. A VIP rang meg pont nem érdekel, van nekem ettől lényegesen fontosabb dolgom az életben.
Nyugtasson a tudat hogy a karma rendőrség dolgozik a háttérben és mindenkit utolér.William írta: ↑2023.04.02., vas. 18:42Ahogy ezt neki is elmondtam, sajnos így alakult. Nem érte kár, egy 825.000 Ft-os szűrőt kapott 350.000 Ft-ért.
A szűrő tökéletes, 100%-os állapotban volt.
Ebből az a tanulság, hogy bárkinek bármi közbejöhet.
Legközelebb rendelje meg a neten és van 14 napja vissza küldeni. Nem történhet nemvárt esemény.
Milyen csalás???? Milyen letét??
Miért ne maradhatna?
Micsoda?
Figyumá... Ez a vonat elment a részéről.