Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati audio lejátszók
komolyabb streamer
Sziasztok
Milyen "komolyabb" streamerek léteznek, amik még nem kerülnek több százezerbe?
Tegnap Tidal-ról hallgattam 44/16-ban led zeppelint és a bakelit verzióhoz képest nagyon rossz volt
(szögelt a dob, elmosódott ének, semmi dinamika, lélek nélküli előadás).
Gondolom, erről a streamer, a tidal platformra feltöttött hanganyag és a 44/16 együttesen tehet?
Mi az árszint/készülék, ahol már minőségibb a megszólalás? Jelenleg Yamaha wxad-10 van.
Köszi a tippeket.
Milyen "komolyabb" streamerek léteznek, amik még nem kerülnek több százezerbe?
Tegnap Tidal-ról hallgattam 44/16-ban led zeppelint és a bakelit verzióhoz képest nagyon rossz volt
(szögelt a dob, elmosódott ének, semmi dinamika, lélek nélküli előadás).
Gondolom, erről a streamer, a tidal platformra feltöttött hanganyag és a 44/16 együttesen tehet?
Mi az árszint/készülék, ahol már minőségibb a megszólalás? Jelenleg Yamaha wxad-10 van.
Köszi a tippeket.
Re: Hálózati audio lejátszók
Nálam korábban 3 lejátszó volt bekötve az épp aktuális hangfalas rendszerbe: Benjie S5 ("egy pálcás" offline mp3 játékos), Hiby R3 (belépő kategóriás hálózatos dap) és AK 120 Mk2 (az AK akkori kínálatának felső szegmensége tartozó, olcsónak már semmiképp sem mondható lejátszó). Mindegyikben kellemesen csalódtam, még a Benjie-ből is simán élvezhető minőségű zene jön. Persze mindig tegyük hozzá, hogy árához képest: az egy 20 dolláros lejátszó. Az AK egyenesen remek volt, a Cirrus dacos lejátszóikra jellemző, enyhén édeskés, de nagyon részletes, szellős középtartományt áthozta a hangfalas láncba is.spenotlaci írta: ↑2023.05.29., hétf. 13:19Sziasztok! DAP hangsugárzós rendszerben, mint médialejátszó? Vagy csak mint futómű, hozzáadva bridge és DAC? Van vkinek tapasztalata? Innen jött az ötlet: https://6moons.com/industry_articles/de ... ic-server/
Nyilván nem egy családbarát megoldás a hangfalas láncba kötött dap. Nehézkes a vezérlés (a HibyLink segíthet valamit, viszont azzal a hálózatos szolgáltatásokat pár hónapja még nem lehetett vezérelni), valahogy a lejátszók töltését is meg kell oldani, ami kevésbé praktikus és plusz egy dolgot jelent, amire muszáj odafigyelni. Illetve a lejátszók akksija folyamatos töltés mellett biztosan hamar tönkre tud menni. Ezzel együtt hallottam olyanról, aki dapra bízta a lokális fájlok lejátszását, és elégedett volt az eredménnyel. Ha a praktikus kihívások nem zavarnak, vágj bele nyugodtan.
- spenotlaci
- Újonc fórumos
- Értékelés: 11
Sziasztok! DAP hangsugárzós rendszerben, mint médialejátszó? Vagy csak mint futómű, hozzáadva bridge és DAC? Van vkinek tapasztalata? Innen jött az ötlet: https://6moons.com/industry_articles/de ... ic-server/
- szfi
- Újonc fórumos
- Értékelés: 11
Viszont makacs hallgatási móddal néha még a jazz "virág zuhatagában" is érdekes utat talál...tamagaba írta: ↑2023.05.26., pén. 09:59Nálam meg állandóan feka négerek búgatják a vacak zenéjüket. Nem értem, mert sosem voltam oda értük.
Viszont, ha úgy keresgélek mindig, hogy elindítom és egy perctől beletekerve belehallgatok kb egy percig, akkor azt hiszi, hogy két percig hallgattam és tetszik?

NorstoneSpider,Pro-JectWMit5,KecesIQRP1500A,AVA KZH-8
Kábel egyveleg
ThorensTD124Jelco850HanaMl, Magnat MTT990 Goldring 2400, Keces Ephono, Project VCS2
AurenderA100
EmotivaERC-3, Primare BD32
Heed Lagrange S
Heed Garnd Enigma SE, KEF KC92
Havi 100-150 óra zene kb. 90 m3-en.
Kábel egyveleg
ThorensTD124Jelco850HanaMl, Magnat MTT990 Goldring 2400, Keces Ephono, Project VCS2
AurenderA100
EmotivaERC-3, Primare BD32
Heed Lagrange S
Heed Garnd Enigma SE, KEF KC92
Havi 100-150 óra zene kb. 90 m3-en.
Mostanában volt 50 éves a mai értelemben vett Ethernet ötlete.
1973. május 22-én Robert Metcalfe feljegyzést írt a Xerox Palo Alto Research Center vezetőségének, amelyben elmagyarázta, hogyan működhet az Ethernet.
Egy törvényt is neveztek el róla.
Ez a törvény kimondja, hogy a távközlési hálózat értéke arányos a rendszerhez csatlakoztatott csomópontok számával.
1973. május 22-én Robert Metcalfe feljegyzést írt a Xerox Palo Alto Research Center vezetőségének, amelyben elmagyarázta, hogyan működhet az Ethernet.
Egy törvényt is neveztek el róla.
Ez a törvény kimondja, hogy a távközlési hálózat értéke arányos a rendszerhez csatlakoztatott csomópontok számával.
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)
- Redguy
- Nincs visszaút
- Értékelés: 104
Az a felhasználóknak jó ha van valós konkurencia, netán verseny a felhasználókért.alto írta: ↑2023.05.26., pén. 06:03Érdekes lépést tett a Lumin, a legújabb firmware frissítés lehetővé teszi, hogy a PLEX platformból is vezérelhessük a Luminokat. Nagyon úgy tűnik, hogy a PLEX bejelentkezett a Roon konkurenciájaként. https://luminmusic.com/support-plex.html
Reméljük, hogy minden szempontból tényleges konkurencia lesz a Plex.

Auralic Aries Femto - LESSLOSS DAC 2004 MKII - Burmester 051 integrált - KEF Reference 3 - 2
Ez kész! Te nyertél!

Minden esetre ezek után főleg örülök, hogy ezt a funkciót sosem jutott eszembe kipróbálni sem.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
- tamagaba
- Törzsvendég
- Értékelés: 598
- Kapcsolat:
Nálam meg állandóan feka négerek búgatják a vacak zenéjüket. Nem értem, mert sosem voltam oda értük.
Viszont, ha úgy keresgélek mindig, hogy elindítom és egy perctől beletekerve belehallgatok kb egy percig, akkor azt hiszi, hogy két percig hallgattam és tetszik?
... Mire jó a kerekes kút? Oda lehet tolni, ahol víz van - Hofi Géza ...
Nálam Török Ádámból lesz Szécsi Pali...

BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Jazz-ből és deep house-ból is…

Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 860
Csak mert a Tidal app-nal komolyzenebol 5 szam utan rock lesz.vazze írta: ↑2023.05.26., pén. 07:18tottyi írta: ↑2023.05.26., pén. 06:40Tud a Roon-ak konkuralni a zenek automatikus kivalasztasanal? Ha Roon-ba beteszek egy zenei stilust akkor nagyon tudja egymasutan kivalasztani az albumokat.alto írta: ↑2023.05.26., pén. 06:03Érdekes lépést tett a Lumin, a legújabb firmware frissítés lehetővé teszi, hogy a PLEX platformból is vezérelhessük a Luminokat. Nagyon úgy tűnik, hogy a PLEX bejelentkezett a Roon konkurenciájaként. https://luminmusic.com/support-plex.html
“Music recommendation engine with personalised mixes*”
Ezek szerint igen.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
tottyi írta: ↑2023.05.26., pén. 06:40Tud a Roon-ak konkuralni a zenek automatikus kivalasztasanal? Ha Roon-ba beteszek egy zenei stilust akkor nagyon tudja egymasutan kivalasztani az albumokat.alto írta: ↑2023.05.26., pén. 06:03Érdekes lépést tett a Lumin, a legújabb firmware frissítés lehetővé teszi, hogy a PLEX platformból is vezérelhessük a Luminokat. Nagyon úgy tűnik, hogy a PLEX bejelentkezett a Roon konkurenciájaként. https://luminmusic.com/support-plex.html
“Music recommendation engine with personalised mixes*”
Ezek szerint igen.
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 860
Tud a Roon-ak konkuralni a zenek automatikus kivalasztasanal? Ha Roon-ba beteszek egy zenei stilust akkor nagyon tudja egymasutan kivalasztani az albumokat.alto írta: ↑2023.05.26., pén. 06:03Érdekes lépést tett a Lumin, a legújabb firmware frissítés lehetővé teszi, hogy a PLEX platformból is vezérelhessük a Luminokat. Nagyon úgy tűnik, hogy a PLEX bejelentkezett a Roon konkurenciájaként. https://luminmusic.com/support-plex.html
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Érdekes lépést tett a Lumin, a legújabb firmware frissítés lehetővé teszi, hogy a PLEX platformból is vezérelhessük a Luminokat. Nagyon úgy tűnik, hogy a PLEX bejelentkezett a Roon konkurenciájaként. https://luminmusic.com/support-plex.html
BARTIMEX AUDIO Honlap
pali923 írta: ↑2023.05.25., csüt. 13:06Szerintem szokás szerint túlbeszéltük ezt a témát. Én is leírtam, hogy semmiféle nehézséget nem jelent almás gép nélkül használni a Minit, a többi csak elmélkedés a gyártók szokásairól. Az androidosok meg legfeljebb elképzelik, hogy mégis mennyivel lenne jobb a hang, ha a Lightning-ről menne a zene.
Egy "jobb" fórumon elmehettünk volna abba az irányba is, hogy miért is marhaság az iphone-t megvenni, és milyenek azok, akik mégis megteszik.Szerencsére ezt (eddig?) nem tettük. No nem baj, majd lesz más.
![]()
![]()
Ennek azért örülök. Így talán nem kell itt pironkodnom , hogy 13 éve elégedett Mac és iPhone felhasználó vagyok.
Szerintem szokás szerint túlbeszéltük ezt a témát. Én is leírtam, hogy semmiféle nehézséget nem jelent almás gép nélkül használni a Minit, a többi csak elmélkedés a gyártók szokásairól. Az androidosok meg legfeljebb elképzelik, hogy mégis mennyivel lenne jobb a hang, ha a Lightning-ről menne a zene.
Egy "jobb" fórumon elmehettünk volna abba az irányba is, hogy miért is marhaság az iphone-t megvenni, és milyenek azok, akik mégis megteszik.

erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
- Redguy
- Nincs visszaút
- Értékelés: 104
Az hogy mitől/miért pémium, azt nem tudom, de gyanítom, hogy elsősorban a marketingeseknek köszönhetően oda sorolja a nép. Ezt az mutatja a leginkább, hogy mint mondod, akinek nincs pénze rá az is megveszi, hogy menő legyen tőle...PgSpa írta: ↑2023.05.25., csüt. 12:30Nem tudom, hogy miért prémium az Iphone? Szakképző iskolában tanítok (nem elit gimi), a diákok felének almás telója van. Aki csóró, inkább elmegy nyárom dolgozni, ha a szülők nem veszik meg neki. Ez csak a mi korosztályunk nyavalygása, hogy sajnáljuk ilyesmire a pénzt, a divat mindent elsöpör, az ésszerűséget is.
Auralic Aries Femto - LESSLOSS DAC 2004 MKII - Burmester 051 integrált - KEF Reference 3 - 2
- PgSpa
- Fórumlakó
- Értékelés: 417
Nem tudom, hogy miért prémium az Iphone? Szakképző iskolában tanítok (nem elit gimi), a diákok felének almás telója van. Aki csóró, inkább elmegy nyárom dolgozni, ha a szülők nem veszik meg neki. Ez csak a mi korosztályunk nyavalygása, hogy sajnáljuk ilyesmire a pénzt, a divat mindent elsöpör, az ésszerűséget is.
Egyébként nem tudom miért gondoljátok azt, hogy egy ilyen gyártó nem mérlegeli alaposan azt, hogy mit jelent kereskedelmi/marketing szempontból az adroidos vezérlés elhagyása. Ezen a szinten nem szoktak adhoc döntéseket hozni.
A három vezető specializált prémium streamer gyártó(Lumin, Aurender, Auralic) közül egyedül a Luminnak van adroidos vezérlése, meglátásom szerint kizárólag a Lumin D2 miatt, mert azon az árszinten ez még számít. A Luminoknál a support problémák túlnyomó többségét épp az android app okozza, nem csodálkoznék rajta, ha ők feladnák ezt a vonalat előbb utóbb.
Az hogy gyártói oldalról micsoda fejtörést okoz egy streamer fejlesztés funkcionalitás/vezérelhetőség versus fejlesztési/karbantartási költségek optimalizálása, arról érdemes megkérdezni Huszti Zsoltot a Heed Audionál.
A három vezető specializált prémium streamer gyártó(Lumin, Aurender, Auralic) közül egyedül a Luminnak van adroidos vezérlése, meglátásom szerint kizárólag a Lumin D2 miatt, mert azon az árszinten ez még számít. A Luminoknál a support problémák túlnyomó többségét épp az android app okozza, nem csodálkoznék rajta, ha ők feladnák ezt a vonalat előbb utóbb.
Az hogy gyártói oldalról micsoda fejtörést okoz egy streamer fejlesztés funkcionalitás/vezérelhetőség versus fejlesztési/karbantartási költségek optimalizálása, arról érdemes megkérdezni Huszti Zsoltot a Heed Audionál.
BARTIMEX AUDIO Honlap
- sutemenyx
- Törzsgárda
- Értékelés: 2870
- Kapcsolat:
Nézzük egy kicsit meg más szemszögből is a dolgot: minél inkább haladunk a highEND-ség felé, annál kevésbé szempont a tömeges eladása a terméknek. Egy pont után előfordul már az a szemlélet is, hogy kifejezetten nem is akarnak eladni belőle mondjuk évi 1-10 darabnál többet. Ennek megfelelő az árazás is, hogy ne is akarják megvenni sokan. Vannak emberek, akik eleve azért vesznek valamit ami drága, mert csak 1db vagy nagyon kevés van belőle. Az ő szemükben a tömegtermelt highend készülék elég vicces dolog. Jó példa mondjuk az Ongaku, legyen az akár Kondo, akár angol Note, azt nem fogja megvenni mindenki. Nem is tudnának annyit gyártani belőle és nem is akarnak. Eközött a szemlélet és a tömegtermelés között pedig van egy széles átmenet. Az Auralic bepozicionálta magát valahova, simán lehet, hogy ők nem is akarnak 2x annyit eladni, lehet hogy nem is lenne rá kapacitásuk. Így aztán minek vállalják be a plusz platformmal való szenvedést. Majd ha nem fog menni a bolt, akkor talán lehet, hogy megteszik, hogy nyerjenek egy kis piacot még.pali923 írta: ↑2023.05.25., csüt. 09:06Szerintem is itt van a lényeg.
Tudjuk, hogyan működik az egyszeri vásárló (és választópolgár).Annyit hall félfüllel, hogy az Auralic termékek csak az Apple termékeivel mennek. Pont. Innentől nem lesz belőle vásárló, mert nincs olyan telefonja.
Nem tudunk egy szoftvert egy milliós gép mellé tenni - ez nagyon nem trendi manapság itt a 21. században.
Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
http://saboaudio.eu
http://saboaudio.eu
Muris, amikor fórumozó társaink okosabbak akarnak lenni egy csúcsmárka profijainál, tanácsokat akarnak adni, sőt jobban tudják azok pénzügyi és műszaki érdekeit mint azok. Ráadásul, még sértve is érzik magukat, mintegy kitekesztve, a cég által hátrányosan megkülönböztetve. Érvelésükben még a bezzeg ez a cég, bezzeg az a cég típusú indoklás is felbukkan, javaslataik kiterjednek bulgár programozók alkalmazására is. Autós példánál maradok. BMWmben nem lehet állítani a biztonsági öv magassági pontját. Kényelmetlen néha. Nem írtam a BMW nek, hogy vegyenek föl olasz utastér konstruktőrökket, hanem egyszerűen elfogadtam a cég közismert magyarázatát: ha a biztonsági öv kényelmetlen egy BMW-ben akkor ön nem a megfelelő vezetési pozícióban ül. Lefordítva, ha ön nincs megelégedve azzal hogy az Auralicot Apple-re optimalizálják, akkor ez a termék önnek nem való.Alex_Aston írta: ↑2023.05.25., csüt. 09:14Nálam ez a parasztvakítás kategória, bár nem is ez a vásárló réteg vagyok, lehet itt már erre van igény.alto írta: ↑2023.05.25., csüt. 08:01
Egy másik prémium streamer gyártónak az Aurendernek (1,5 milliótól 10 millióig tartó árcédulákkal) sincs Androidos vezérlőappja, sőt az iOS app is csak iPad-an fut, iPhone-on nem, mivel azt mondják, hogy a tökéletes felhasználói élményt csak a nagyobb képernyőn tudják garantálni.
De nekem ez akkor is fura, mert nem az lenne a lényeg, hogy minél egyszerűbben lehessen kezelni valamit? Miért fontos a nagy kijelző, ha zenét akarok hallgatni? Meg akarok nyomni 3 gombot, és hátra dőlni.
De persze lehet, ezen a szinten erre van igény, ezt persze el tudom képzelni.
Sony-STS770ES, Philips CD304, Nakamichi 480, Nakamichi 680 ZX, Tascam 122 MKIII, Auralic Aries femto - DIY AN5 DAC - Luxman 1500, Sugden A21 SE Signature, DPA 300B SE - Celestion 700, Celestion Ditton 25, Videoton Minimax.
Magadból indulsz ki, de te nem ismered azt a vásárlói réteget, amelyik prémium streamereket vásárol. Ők egyátalán nem így gondolkodnak.pali923 írta: ↑2023.05.25., csüt. 09:06Szerintem is itt van a lényeg.
Tudjuk, hogyan működik az egyszeri vásárló (és választópolgár).Annyit hall félfüllel, hogy az Auralic termékek csak az Apple termékeivel mennek. Pont. Innentől nem lesz belőle vásárló, mert nincs olyan telefonja.
Nem tudunk egy szoftvert egy milliós gép mellé tenni - ez nagyon nem trendi manapság itt a 21. században.
BARTIMEX AUDIO Honlap
A mobilalkalmazás fejlesztés valóban nem atomfizika, de annál azért sokkal bonyolultabb mint ahogy te ezt elképzeled kívűlről. Kezdjük azzal, hogy iOS-re a fejlesztő környezet leginkább Swift vagy Objective-C nyelveken alapszik, az Android esetén pedig Javara.s4tch írta: ↑2023.05.25., csüt. 08:53Azért érzek itt egy apró ellentmondást: prémium gyártó vs fejlesztési költségek. A puccos alu házat és a prémium alkatrészeket kifizettetik a vásárlókkal, az app fejlesztési költsége nem fér bele? Te tudhatod a legjobban, milyen árréssel dolgozik az Auralic. A Luminnak belefért droidos appot készíteni, Innuosnak, Linn-nek szintén. Egyik sem egy Denon/Marantz méretű cég.alto írta: ↑2023.05.25., csüt. 08:01A belépő szintű vagy középkategóriás streamerek gyártói nyilván nem engedhetik meg maguknak, hogy ne legyen Androidos vezérlő appjuk. Az Auralic esetében - ha eltekintünk az évtizeddel ezelőtti, már régóta nem gyártott Mini és Femto modellektől - nincs a kínálatban 1 millió alatt semmi, az új G2 széria meg 2 millió felett kezdődik. Ehhez képest nem ördögtől való az elképzelés, hogy vegyél hozzá egy jó állapotú használt iPadet 70-80 ezerért távirányítónak, ami tökéletes megoldás az adott feladatra. Ha nem szereted az almát, legfeljebb nem használod semmi másra.
Egy csomó prémium autó gyártó is előírja a 98-as benzin használatát, mert arra optimalizálják a motort. Senki nem fog azért nem megvenni egy Ferrarit, mert nem tudja olcsóbb 95-sel megtankolni.
...
Gyártói oldalról nézve érdemes azt is figyelembe venni, hogy az ilyen specializált prémium streamer gyártók aprócska cégek a tömegtermékgyártó mammutokhoz (pl. Denon, Marantz) képest, nagyságrendekkel kisebb büdzsével. Márpedig kétféle oprendszerre fenntartani a controller app-ot dupla költséget jelent fejlesztés és a customer support oldalon egyaránt.
Csak szándék kérdése, főleg, hogy nem atomfizika egy ilyen app, gyakorlatilag egy létező GUI-t kell átpakolni másik rendszer alá. Dupla support költséget sem látom indokoltnak.
Az autókat nem keverném ide. A minőségi üzemanyagnak műszaki okai vannak, kihegyezett motorokat képtelenség alacsony oktánszámú benzinnel specifikációkon belül üzemeltetni. Egy ilyen app gyakorlatilag semmit nem csinál, csak vezérel. Kb mintha azt mondaná egy gyártó, hogy csak kimondottan jobbkezes távirányítót készít a prémium élményre hivatkozva - és még az is indokoltabb lenne, lévén az emberek 90%-ának kedveznének. Az iPad piaci részesedése 50% alatti.
Fura döntés kizárni a felhasználók nem elhanyagolható részét a vásárlók közül. Ja, és nem a vásárlókkal szúrnak ki, bárki talál 20 másik terméket, ha úgy gondolja, hogy zavarja az önkényes korlátozás.
Egyébként milyen prémium élményt biztosít egy iPad, aminek még oled kijelző sem jutott?
A gyakorlati kereskedői tapasztalatom pedig az, hogy eddig még egyetlenegy vásárlónkat sem tántorította el az Auralictól az, hogy nem lehet Androidból vezérelni. Egy több milliós streamert nem a 100ezer forintos telefonjukhoz vesznek a népek.
Egyébként pl. a Luminokhoz létezik 100ezres külön megvásárolható hagyományos távirányító is minimális funkcionalítással (stop, play, prev, next, mute, volume), azt is megveszik néha kényelmi szempontok miatt.
Ha nem tetszik az autós hasonlatom, akkor mondok mást: Az emberek általában a nadrághoz választanak övet, nem az övhöz nadrágot.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Az android esetében már régóta nem az alap operációs rendszerrel van a baj , az sok esetben túlszárnyalja az ios-t. A gond inkább az , hogy lassan már a villanyborotva is androidos egy kijelzővel meg wifivel. Annyi féle hulladék minőségű eszközre telepítik fel amiknek vacak kijelzője van nulla felbontással. Arra az összes pixelszámra optimalizálni kellene a lightning ds-t ami iszonyat munka. Ráadásul ugyanazt a felhasználói élményt kellene nyújtani bármilyen eszközön. Apple esetében ez rendkívül egyszerű mert relatíve kevés számú eszköz van.
Akinek meg nem futja egy használt iPad minire pár tízezer forintért az ne vegyen kétmillióért Auralicot.
Apropó mennyibe is kerül a Lumin opcionális infra távja???
Akinek meg nem futja egy használt iPad minire pár tízezer forintért az ne vegyen kétmillióért Auralicot.
Apropó mennyibe is kerül a Lumin opcionális infra távja???