Az éremnek meg van egy másik oldala: hány db G2 árát kéne befektetnie a gyártónak ahhoz, hogy egy ügyes (mondjuk) bolgár programozó megalkossa az almás vezérlő androidos verzióját? Nem tudom, de szerintem naponta többet eladnak belőle a világon. Akármi is lehet véleménye mindenkinek az almás világról, az biztos, hogy sokan ódzkodnak tőle sokféle okból - lényegtelen, hogy okkal vagy oktalanul. Így meg az Auralic lemond egy csomó potenciális vevőről. Egy 80.000 Ft-os távirányító szerintem nem jó befektetés egy milliós gép mellé sem, és szerintem ezt nem csak én gondolom így. Főleg, hogy azért azon az ár és minőségi szinten van más választási lehetőség is - olcsóbb távirányítókkal is.alto írta: ↑2023.05.25., csüt. 08:01A belépő szintű vagy középkategóriás streamerek gyártói nyilván nem engedhetik meg maguknak, hogy ne legyen Androidos vezérlő appjuk. Az Auralic esetében - ha eltekintünk az évtizeddel ezelőtti, már régóta nem gyártott Mini és Femto modellektől - nincs a kínálatban 1 millió alatt semmi, az új G2 széria meg 2 millió felett kezdődik. Ehhez képest nem ördögtől való az elképzelés, hogy vegyél hozzá egy jó állapotú használt iPadet 70-80 ezerért távirányítónak, ami tökéletes megoldás az adott feladatra. Ha nem szereted az almát, legfeljebb nem használod semmi másra.

Szóval én nem értem a céget.