Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hálózati audio lejátszók

Redguy
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 104

Re: Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: Redguy »

Ez a CXN V2 elkezdte piszkálni a fantáziámat olyannyira, hogy tegnap a Német ebay-en találtam egyet, amit 2022 okt.-ben vettek, van rajta még 1,5 év gari, és 320€ -ért adta, de mire beregisztráltam el is vitték... :rolleyes:
Minden esetre, ha valakinek van, és hajlandó lenne kölcsönadni egy hétvégére szívesen tennék vele egy próbát. (Adok helyette egy Auralic minit, nagy táppal, szintén próbára, Budapest környéke, budai oldal előnyben :)
Auralic Aries Femto - LESSLOSS DAC 2004 MKII - Burmester 051 integrált - KEF Reference 3 - 2

Ottokár
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 103

Hozzászólás Szerző: Ottokár »

white-tiger írta:
2023.05.22., hétf. 16:18
sutemenyx írta:
2023.05.19., pén. 21:56
Alex_Aston írta:
2023.05.19., pén. 17:25

Miben jobb futómű CXN, mint egy Limetree Bridge?

Meg szép, hogy egy bő 500e Ft-os DAC jobb hangú tud lenni, mint egy 400e Ft alatti komplett streamer, ez nem is kérdés ;)

Most ugyan nem mondtam, de korábban már volt téma: nekem az is elsődleges funkció, hogy telefonon appról fusson a Deezer, semmi más egyéb hókusz-pókusz nem szükséges. Ha jól tudom, a CA ezt nem tudja.
Ez persze eléggé leszűkíti a lehetőségeket, ezt is tudom. Esetleg egy Malac SA 30n jöhetne meg szóba, de az jó kérdés, milyen lenne nekem, azon kívül, hogy preferált márka :D Nem tudom, mennyivel jobb, mint a 8000-es széria, amire a Limetreet sem cserélném el.
Ezt most így konkrétan nemtudom, mert nem hallottam limetree futomuvet. Csak tippelek, hogy epp annyira komolytalan lehet futomunek is, mint komplett streamernek. Legalabbis a komplett streamer hangjában biztosan részt vesz a digitalis rész komolytalansága is. Nem leszólni akarom, nincs ilyen ingerem, hogy lealacsonyítsak dolgokat, de hallottam nálad, és botrány a CD17-hez képest. Szerintem ebben nagyjából egyet is értünk, maximum én sarkosabban látom ezt a kérdést.
A pegasus elvi szinten érdekes. Gyakorlatilag egy multibites dac, az pedig egy oké dolog. Az alkatrészek is tűrhetőek, így már rossz nagyon nem lehet. Raadasul a fapaci is ilyet vett, es nagyon úgyhiszem, hogy sejtem miert. Szerintem ez egy jó irány.
A CXN pedig legalabbis az Auralic Femto-knál biztosan sokkal jobb, van ahol igen komoly hangminőséget is még képes kiszolgálni, ezért ajánlottam azt. Persze ha a deezert nem tudja, azzal nincs mit tenni.
“ A CXN pedig legalabbis az Auralic Femto-knál biztosan sokkal jobb, van ahol igen komoly hangminőséget is még képes kiszolgálni,”
Lehet, de nagyon biztos hogy nem jobb. Már ha jobb egyáltalán. Nem lekicsinyítve a Cxn-t, elhiszem hogy
nagyon jó, - ha meg az árát is nézzük, akkor különösen jó lehet, ráadásul újabb is.
A Pegazus sem jobb egy másiknál csak azért, mert R2R…
Hát nem különös, hogy mindenki az Ariest akarja "megverni"? Olyan mint a Fradi, amikor lemegy vidékre😅
Sony-STS770ES, Philips CD304, Nakamichi 480, Nakamichi 680 ZX, Tascam 122 MKIII, Auralic Aries femto - DIY AN5 DAC - Luxman 1500, Sugden A21 SE Signature, DPA 300B SE - Celestion 700, Celestion Ditton 25, Videoton Minimax.

white-tiger
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 85

Hozzászólás Szerző: white-tiger »

sutemenyx írta:
2023.05.19., pén. 21:56
Alex_Aston írta:
sutemenyx írta:
2023.05.19., pén. 13:46

Tipp: a Musicbook árából kijön egy !!ezüst!! Musician Pegasus DAC + egy használt Cambridge CXN v2.

A cxn elég magas szintig ki tud szolgálni egy rendszert, mint hálózati digitális futómű.
A Pegasus pedig egy rendes R2R dac, aminek szerintem a lábnyomában sem lehet egy AKM chipes Lindamen.

Meg szép, hogy egy bő 500e Ft-os DAC jobb hangú tud lenni, mint egy 400e Ft alatti komplett streamer, ez nem is kérdés ;)

Most ugyan nem mondtam, de korábban már volt téma: nekem az is elsődleges funkció, hogy telefonon appról fusson a Deezer, semmi más egyéb hókusz-pókusz nem szükséges. Ha jól tudom, a CA ezt nem tudja.
Ez persze eléggé leszűkíti a lehetőségeket, ezt is tudom. Esetleg egy Malac SA 30n jöhetne meg szóba, de az jó kérdés, milyen lenne nekem, azon kívül, hogy preferált márka :D Nem tudom, mennyivel jobb, mint a 8000-es széria, amire a Limetreet sem cserélném el.
Ezt most így konkrétan nemtudom, mert nem hallottam limetree futomuvet. Csak tippelek, hogy epp annyira komolytalan lehet futomunek is, mint komplett streamernek. Legalabbis a komplett streamer hangjában biztosan részt vesz a digitalis rész komolytalansága is. Nem leszólni akarom, nincs ilyen ingerem, hogy lealacsonyítsak dolgokat, de hallottam nálad, és botrány a CD17-hez képest. Szerintem ebben nagyjából egyet is értünk, maximum én sarkosabban látom ezt a kérdést.
A pegasus elvi szinten érdekes. Gyakorlatilag egy multibites dac, az pedig egy oké dolog. Az alkatrészek is tűrhetőek, így már rossz nagyon nem lehet. Raadasul a fapaci is ilyet vett, es nagyon úgyhiszem, hogy sejtem miert. Szerintem ez egy jó irány.
A CXN pedig legalabbis az Auralic Femto-knál biztosan sokkal jobb, van ahol igen komoly hangminőséget is még képes kiszolgálni, ezért ajánlottam azt. Persze ha a deezert nem tudja, azzal nincs mit tenni.
“ A CXN pedig legalabbis az Auralic Femto-knál biztosan sokkal jobb, van ahol igen komoly hangminőséget is még képes kiszolgálni,”
Lehet, de nagyon biztos hogy nem jobb. Már ha jobb egyáltalán. Nem lekicsinyítve a Cxn-t, elhiszem hogy
nagyon jó, - ha meg az árát is nézzük, akkor különösen jó lehet, ráadásul újabb is.
A Pegazus sem jobb egy másiknál csak azért, mert R2R…

s4tch
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 304

Hozzászólás Szerző: s4tch »

Ottokár írta:
2023.05.22., hétf. 14:11
... "Most próbáltam ki a kis WiiM pro-t, hááát rendesen “megütötte” az Auralic Ariest☹️"...
Köszi, hogy visszakerested. Tehát ahogy mishow is sejtette, a Pro volt az óriásölő. Remélhetőleg coaxon próbálta a kolléga, úgy biztos okozhat meglepetést. A beépített dac abban is ugyanaz, mint a Miniben, az pedig egy sötét, fedett hangú, felejthető valami, ami egy belépő láncban (MA Bronze vagy hasonló dobozok, passzoló erősítő) lehet a helyén.

Coaxon biztos erősebb ár-érték arányt hoz a Pro, úgy én is szívesen összehallgatnám az Aries LE-vel.

-CB-
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1209

Hozzászólás Szerző: -CB- »

white-tiger írta:
2023.05.22., hétf. 01:18
mishow írta:
2023.05.19., pén. 19:40
alto írta:
2023.05.19., pén. 16:06
A fenti gondolatmenet pont ugyanott hasal el, mint kb. 15-20 éve az a trend, amikor egyesek 10ezer forintos gagyi DVD lejátszók CD futóműként való használatát gondolták remek ötletnek.
Akkoriban egy ismerősöm engem is megpróbált rádumálni, hogy egy alap Cambridge dvd egy Dactilussal jobb hang, mint egy Meridian 506-os cd lejátszó.
Jól kiröhögtem.
Megmutatta.
Nem röhögtem.

🤣🤣🤣
A jó múltkorában nem volt NET otthon, így rá kellett fanyalodnom a megmaradt CD-im hallgatására. Mivel CD játszó már régen nincs a renCerben, a 20 éves (anno Auchanban vett, tehát garantáltan felső kategória:-) slim Philips DVD-t kötöttem be futóműnek A Philips DAC 960 elé. És én sem mondtam, hogy húderossz...

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2512

Hozzászólás Szerző: mishow »

Ottokár írta:
2023.05.22., hétf. 14:11
Így is lehetett volna mondjuk folytatni: a kis Wiim hatalmas ütésétől az ARIES meglepődött, megrázta magát, majd sorozattal padlóra küldte a kicsit akit ki is számoltak, és hordágyon vitték el.
:kapdelm:

Ottokár
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

s4tch írta:
2023.05.22., hétf. 12:59
Ottokár írta:
2023.05.19., pén. 23:58
... Egyik FB csoportban is, pár napja a szerző bejegyzése alapján lemészárolta a Wiim Mini az Auralic Ariest, igaz csak LE kivitelben...
Nekem véletlenül van mindkettő, és mészárlásról szó sincs. A Wiim mini árához képest kiváló, remek szolgáltatásai vannak, stabil, olcsó, korrekt a hangja, gyorsan bootol és működik, rengeteg streaming platformot ismer. Szerintem elképesztően kerek (haha) csomag a hifi belépő szintjén. De azonos dac azonos optikai bemenetére azonos dróttal dugva csak a tévémnél (pár éves androidos Sony csúcs LCD) jobb. Az Aries LE tisztább, nyugodtabb, több részletet mutató hang, ráadásul ez coaxon és usb-n is kerekebb produkció, mint optikán. Illetve a lineáris táppal etetett RPi4-et is a Wiim elé helyezném, és azt is tovább lehet húzni külső órával, külön tápolt digitális kimenetekkel, stb.

Még egyszer, áráért bárkinek ajánlom a Wiimet. De nem csodaszer az sem. Pedig milyen klassz lenne.
Mivel sokan fennakadtak a mészárlás kifejezésen, visszakerestem az ominózus posztot. Így szól az indítás: "Most próbáltam ki a kis WiiM pro-t, hááát rendesen “megütötte” az Auralic Ariest☹️"
Hááát, A lényegen nem sokat változtat. Így is lehetett volna mondjuk folytatni: a kis Wiim hatalmas ütésétől az ARIES meglepődött, megrázta magát, majd sorozattal padlóra küldte a kicsit akit ki is számoltak, és hordágyon vitték el.😀
Sony-STS770ES, Philips CD304, Nakamichi 480, Nakamichi 680 ZX, Tascam 122 MKIII, Auralic Aries femto - DIY AN5 DAC - Luxman 1500, Sugden A21 SE Signature, DPA 300B SE - Celestion 700, Celestion Ditton 25, Videoton Minimax.

mishow
V.I.P.
V.I.P.

s4tch írta:
2023.05.22., hétf. 12:59
Ottokár írta:
... Egyik FB csoportban is, pár napja a szerző bejegyzése alapján lemészárolta a Wiim Mini az Auralic Ariest, igaz csak LE kivitelben...
Nekem véletlenül van mindkettő, és mészárlásról szó sincs. A Wiim mini árához képest kiváló, remek szolgáltatásai vannak, stabil, olcsó, korrekt a hangja, gyorsan bootol és működik, rengeteg streaming platformot ismer. Szerintem elképesztően kerek (haha) csomag a hifi belépő szintjén. De azonos dac azonos optikai bemenetére azonos dróttal dugva csak a tévémnél (pár éves androidos Sony csúcs LCD) jobb. Az Aries LE tisztább, nyugodtabb, több részletet mutató hang, ráadásul ez coaxon és usb-n is kerekebb produkció, mint optikán. Illetve a lineáris táppal etetett RPi4-et is a Wiim elé helyezném, és azt is tovább lehet húzni külső órával, külön tápolt digitális kimenetekkel, stb.
Még egyszer, áráért bárkinek ajánlom a Wiimet. De nem csodaszer az sem. Pedig milyen klassz lenne.
Szerintem keverik a Wiim PRO-val. Az más szint, mint a negyvenezres Wiim/Elipson Mini, de még mindig bőven a megfizethető árakon belül. A Miniről írtam már (épp s4tch kolléga adta kölcsön :smile53: ) és már akkor is leírtam, hogy ügyes és sokoldalú kis "kabátgomb" de az Auralic Minitől hallhatóan elmarad, amin fura módon a kiegészítő táp sem javít annyit, hogy megérje vele foglalkozni. Így jó ahogy van, belépő hifi okosítására.
Az "őriásölő_mészárolós_lealázza_leveri" minősítésektől amúgy is kiütést kapok, akiknél ez a mérce, azoknak nem feltétlenül bíznék meg az értékítéletében, arról nem beszélve, hogy egy ilyen üres és fellengzős frázisból konkrétan nem tudunk meg semmit! :smile51:

Kieg: A PRO, Taga, Rena (hogy csak azokat mondjam, amiket frissen hallottam), szintén nem vernek le senkit. Az bennük a truváj, hogy egy lineáris táppal, 100eFt környékén tudják hozni a valaha 200-500eFt körüli, korábbi középkategóriás streamerek szívvonalát - ami az árszorzókat tekintve nem kis dolog. EZÉRT ajánlottam azok figyelmébe, akik most vennének streamert - a többi benne van a hosszú postomban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mishow 2023.05.22., hétf. 14:16-kor.

s4tch
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 304

Hozzászólás Szerző: s4tch »

Ottokár írta:

white-tiger
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

mishow írta:
alto írta:
A fenti gondolatmenet pont ugyanott hasal el, mint kb. 15-20 éve az a trend, amikor egyesek 10ezer forintos gagyi DVD lejátszók CD futóműként való használatát gondolták remek ötletnek.
Akkoriban egy ismerősöm engem is megpróbált rádumálni, hogy egy alap Cambridge dvd egy Dactilussal jobb hang, mint egy Meridian 506-os cd lejátszó.
Jól kiröhögtem.
Megmutatta.
Nem röhögtem.

🤣🤣🤣

white-tiger
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Redguy írta:
2023.05.21., vas. 21:51
Az Aries G1 nem tartalmaz dac-ot az Altair és a Vega igen.
Ugyan nem saját tapasztalat, de külföldi fórumon olvastam, hogy a G1-es széria nem igazán előrelépés a G2 már igen.
Akkor helyesbítek: nem tartalmaz dacot, marad a próba.

Ottokár
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

white-tiger írta:
2023.05.21., vas. 21:16
BBalu írta:
2023.05.21., vas. 21:03
Sziasztok,

“Megragadnám” az alkalmat, hamàr mostanában többször felmerült az Auralic Aries Femto is a hozzászólások között…
Egy barátom jóvoltából vendégeskedik nálam egy ilyen készülék, “Fapaci-féle” analóg táppal. Ezzel segítve a dilemmámat, egy Oppo 105 után milyen digitális futóművet válasszak. (Az Oppo táp szempontból nem gyàri)
Számomra szimpatikus, hogy egy ilyen korú készülék, mint az Aries Femto szuperül teszi a dolgát, stabil, jól használható az app-ja, és nálam hangra is kellemes. Ezzel együtt egy picit megpróbálnék feljebb célozni.
Főleg Tidal-rol hallgatózom, illetve NAS-rol is streamelek, az utóbbi években a NAS eléggé háttérbe szorult.
Tegyük fel, hogy a rendszer elemei képesek megmutatni a Femto feletti kategória pozitiv hozadékát hangban… Milyen szintű, jellegű különbség , előrelépés várható, ha a kölcsön Femto helyére végül egy Aries G1, vagy egy G1.1 kerülne?
Csak egy próba után fog kiderülni. De ha jól emlékszem a G1 dacot is tartalmaz... Akkor pedig ez sem lesz teljesen reális.
Redguy kolléga véleményéhez csatlakoznék, feljebb lépés a G2 szinttől várható, amennyiben jó az Aries külső tápja. A gyári táp sem rossz, de van annál jobb is. Nem elhanyagolható tény, hogy nem igen van Aries tulajdonos, aki ne volna maximálisan elégedett vele, legalább is, én ilyet nem láttam. Magam is csak azért válnék meg tőle, mert kicsit "öregecske" elvileg, a gyártás elejéről van. Négy éve van a tulajdonomban, és soha egy pillanatig se gondoltam, hogy nem "tökéletes". Körülötte a lánc minden eleme változott, akár többször is, de az Aries állócsillagnak bizonyult.

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2870
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

gomolalaci írta:
2023.05.21., vas. 20:37
,,A Pegasus pedig egy rendes R2R dac, aminek szerintem a lábnyomában sem lehet egy AKM chipes Lindamen."

Egészen biztos vagy ebben? Egyébként: Lindemann
Igen.
Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

Redguy
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 104

Hozzászólás Szerző: Redguy »

Az Aries G1 nem tartalmaz dac-ot az Altair és a Vega igen.
Ugyan nem saját tapasztalat, de külföldi fórumon olvastam, hogy a G1-es széria nem igazán előrelépés a G2 már igen.
Auralic Aries Femto - LESSLOSS DAC 2004 MKII - Burmester 051 integrált - KEF Reference 3 - 2

white-tiger
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

BBalu írta:
2023.05.21., vas. 21:03
Sziasztok,

“Megragadnám” az alkalmat, hamàr mostanában többször felmerült az Auralic Aries Femto is a hozzászólások között…
Egy barátom jóvoltából vendégeskedik nálam egy ilyen készülék, “Fapaci-féle” analóg táppal. Ezzel segítve a dilemmámat, egy Oppo 105 után milyen digitális futóművet válasszak. (Az Oppo táp szempontból nem gyàri)
Számomra szimpatikus, hogy egy ilyen korú készülék, mint az Aries Femto szuperül teszi a dolgát, stabil, jól használható az app-ja, és nálam hangra is kellemes. Ezzel együtt egy picit megpróbálnék feljebb célozni.
Főleg Tidal-rol hallgatózom, illetve NAS-rol is streamelek, az utóbbi években a NAS eléggé háttérbe szorult.
Tegyük fel, hogy a rendszer elemei képesek megmutatni a Femto feletti kategória pozitiv hozadékát hangban… Milyen szintű, jellegű különbség , előrelépés várható, ha a kölcsön Femto helyére végül egy Aries G1, vagy egy G1.1 kerülne?
Csak egy próba után fog kiderülni. De ha jól emlékszem a G1 dacot is tartalmaz... Akkor pedig ez sem lesz teljesen reális.

BBalu
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 69

Hozzászólás Szerző: BBalu »

Sziasztok,

gomolalaci
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 360

Hozzászólás Szerző: gomolalaci »

,,A Pegasus pedig egy rendes R2R dac, aminek szerintem a lábnyomában sem lehet egy AKM chipes Lindamen."

Egészen biztos vagy ebben? Egyébként: Lindemann
A gondolkodás nem megerőltető...

vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1374

Hozzászólás Szerző: vazze »

tottyi írta:
2023.05.19., pén. 15:04
vazze írta:
2023.05.19., pén. 14:33

Nekem a Chord Dave-el volt egy kis vicces tapasztalatom korábban.
Ezt ki tudnad bovebben fejteni? ;)

Tudnám , de nem fogom.
Nem szivesen vállnék a forgalmazók és boldog tulajok célkeresztjébe.
Nagyon jó cucc , megéri az árát.
 Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1374

Hozzászólás Szerző: vazze »

Szerencsére nem vagyok fent a fészbukon ezért szerencsére lemaradok az ottani magasröptű eszmefuttatásokról.
Nem ismerem ezeket a kis olcsó kütyüket és nem vonom kétségbe a használhatóságukat de azért azt egy kicsit erősnek tartom , hogy ez a bizonyos Wiim Mini úgymond “lemészárolja” az Aries-t. Heed lánc ide vagy oda.
Én Aries Femto-t hallgatok Heed erősítővel és nincs hiányérzetem , sőt ebben az összeállításban zeneibb mint a Devialet Expert 120 Pro vagy a Naim Uniti Nova volt.
IMG_3100.jpeg
IMG_3100.jpeg (2.21 MiB) Megtekintve 1700 alkalommal
 Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

Ottokár
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kedves Mishow és többiek! Elnézést, hogy a terjedelmes előzményeket nem idézem. Nagy élvezettel olvastam a tartalmas hozzászólásokat, és örülök annak, hogy posztom "begyújtotta" a topikot. Egyik FB csoportban is, pár napja a szerző bejegyzése alapján lemészárolta a Wiim Mini az Auralic Ariest, igaz csak LE kivitelben. Valóban érdekes, hogy ennyi belépő kategóriás hálózati futómű jobb lehet, vagy egyenértékű a nagy gyártók elismert felső kategóriás készülékeivel, és ha valóban így van, egyszerűen tudok továbbfejleszteni. De. Nem kritizálni szeretném a tesztelő láncot, de nem vagyok biztos abban, hogy megalapozottan lehet ez alapján általános érvényű megállapításokat tenni. A Heed által forgalmazott no-name kábelek szerintem nem hordoznak komoly audiofil erényeket, az Enigma omnidirekcionális hangfalak pedig nagyon speciális akusztikával bírnak, összehasonlító tesztelésre való használatuk erősen megkérdőjelezhető. A DAC-nak és erősítőnek is abszolút meg vannak a határai. De ha lehetőségem nyílna próbára, szívesen összemérném valamelyik óriásölőt a saját, Auralic Ariesre alapuló rendszeremben. Ami egy ZenoZeno coax-szal, SüteményX féle Neotech hármasfonatokkal van kábelezve, és az aláírásban szereplőket tartalmazza. A tesztre szeretettel meghívlak! 🙂 És őszintén remélem, nem haragítottalak magamra.

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2870
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

Alex_Aston írta:
sutemenyx írta:
2023.05.19., pén. 13:46

Tipp: a Musicbook árából kijön egy !!ezüst!! Musician Pegasus DAC + egy használt Cambridge CXN v2.

A cxn elég magas szintig ki tud szolgálni egy rendszert, mint hálózati digitális futómű.
A Pegasus pedig egy rendes R2R dac, aminek szerintem a lábnyomában sem lehet egy AKM chipes Lindamen.

Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

mishow
V.I.P.
V.I.P.

alto írta:
2023.05.19., pén. 20:04
Hát erre 3-4 dolgot tudok mondani
Neked is leírom ugyanazt, mint Limarnak az előbb: nem neked, nem a vevőidnek és pláne nem ellened/ellenetek szólt a postom.
Ráadásul veled beszélgettünk már személyesen annyit, hogy jól tudom, számos dologban egyetértünk.
Szóval engedd el kérlek, nem te vagy a címzett! :smile53:

blackfriar
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 37

Hozzászólás Szerző: blackfriar »

mishow írta:
Jól kiröhögtem.
Megmutatta.
Nem röhögtem.
Az audió világában elég könnyen pofára lehet esni.

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3144
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

mishow írta:
alto írta:
Jól kiröhögtem.
Megmutatta.
Nem röhögtem.

Ps: valami Huszti Zsolt volt az illető
Hát erre 3-4 dolgot tudok mondani:
- a Cambridge DVD azért nem volt egyenlő egy tízezer forintos noname kínai gagyival. Ha párhuzamban gondolkodunk, akkor a CA DVD olyan kb. mint egy mai Bluesound Node, a gagyi DVD meg mint egy mai Chromecast vagy Wiim.
- Zsolt is gyárt mind a mai napig cd futóművet, nem is éppen olcsót: https://www.bartimexaudio.hu/termekek/d ... lta-detail
- az a Meridian 506 akkor nagy névnek tűnhetett, de nem volt jó hangja (szerintem)
- bár Zsolttal szinte rokon lelkek vagyunk, de mi sem értünk egyet mindenben
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

mishow
V.I.P.
V.I.P.

LIMAR írta:
2023.05.19., pén. 15:36
Igen, bedurrant. Vagy inkább lepukkant.
A tömegpiac velejárója az átlagos minőség romlása.
Gábor, te a még töredékesen megmaradt exkluzív audiofil piac egyik talpon maradt exkluzív kereskedője vagy. A postom nem neked és nem a te vevőkörödnek szólt, ne vedd magadra :smile53:
A sajnos tényleg lepukkanó piacon viszont sokaknak lehet megoldás, amiről beszéltem.
Egyébként nem teljesen van igazad, mert a tömegpiac nem feltétlenül csak rombol (persze van hogy igen) de egyben megteremti azt is, hogy ami régen luxus volt, ma eljuthat a tömegekhez.
Jó példákat hoztál: ma már sokat tudnak a gagyi telefonok is, és egy Dacia alpfelszereltsége mindaz, ami húsz éve luxus volt.
Emlékszem, az egyik akkori top vállalkozó ügyfelem 5 millió forintért vette 2000 táján a plazmatévéjét, ma meg utánad dobják a sokkal jobb falméretű ledes tévéket fillérekért.
Szóval bonyolult ez, de ismétlem, a postom nem erről és nem azokak szólt, akik az árcédulát nem nézve tudnak hifit venni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mishow 2023.05.19., pén. 20:05-kor.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”