Nos a hangja számomra eddig megfelelő volt és egy pár Videoton DC 3011A volt hozzá. Az nem olyan régen ment már el. Az USA hangfalpár nem régen érkezett meg. Igazából azért vettem meg mert, nagyon jó áron adták(30ezer postával) és nem szerettem volna kihagyni, meg hát kíváncsi is voltam rá hogy szólnak ugye. Mintha kicsit jobb lenne azért a Videotonnál.mishow írta: ↑2023.05.28., vas. 20:38Miért akarsz “feljebb lépni” ?
Nem szereted a hangját, vagy csak mert jó lenne “újítani” ?
Ez a rendszer szerintem így összepasszoló, vintage hang lehet, ekkoriban a Fisher tényleg gyártott már sokfélét, köztük (még) egész jókat is. A hangládák meg tényleg ládák, egy 30cm mélynyomós, 91db érzékenységű, USA ízlésre kitalált hangzást nehéz bármivel helyettesíteni.
Azt már csak gondolom, hogy a Fisher phonoja még rendesen meg lehetett építve, kb annak a kornak a végéről való, amikor ez még fontos volt.
És végül: ha egyiket cseréled, borítékolhatóan menni fog utána a másik is.
Szóval én se kapkodnék, lehet inkább egy jó kis dackal “felokosítanám” a rendszert.
Amiért meg tényleg váltanék az az hogy Vettem lemezjátszót nem is olyan régen és szeretnék analógot is hallgatni meg persze Loseless formátumú zenéket is a számítógépről ha lehet. Meg persze filmnézés is lenne nem csak zenehallgatás.
Persze hangfalakat is cserélném majd nyilván mert ennél azért vannak jobbak is biztosan. Egy jó párat már ki néztem közben de igazából szinte el vagyok veszve mert, nagyon nagy a kínálat tényleg.