csak inkognitóbanasebestyen írta: ↑2023.05.12., pén. 10:09Revi! Nem is mondtad, hogy voltál a GCN-nél...
.
youtu.be/nwsG49-C7I4
amúgy a csávónak azért más a sztorija. neki klasszik, régebbi bicaja van. nekem a régi is ajeró, amit már akkor is kedveltem, amikor még mindenki elfordult ezektől és szerencsés is voltam, mert egy olyat fogtam ki,ami az optikától eltekintve, ma is megáll a rangosabb mezőnyben. De a fő mondanivalója, amit azért a gcn próbál belefolytani, hogy nem baj, ha van újítás, csak ne vigyenek bele mindenkit erőltetve a vásárlást. nyilván, ott van példának az én ultegra szettem, amivel versenyeztem is,meg edzésen is kapott, ha cseréltem,amit kellett, mai napig atompontos és megy mint a sakál. 10éves groupszett és a középcsapágyat még nem kellett cserélnem. Ez nem akkora buli a gyártóknak, így behajtanak egy sokkal költségesebb körforgásba és majd jönnek tényleg az előfizetéses manőverek a szoftverre is, csak várjuk ki. A kisöreg főleg ezt kifogásolja, de látható, hogy a gcn is részt vállal ebben, így igyekeznek elnyomni a videó eme mondanivalóját. De kb 2 hete kiveséztük