A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
50-34/11-30; na, kb. ez kellene már (régóta... ) nekem is a 52-42/11-28 helyett.
Nálad még van is szint, de mi szinte mindig síkon megyünk. Ezért is érzem,hogy az 50/34 helyett inkább jobb lenne az 52/36. Magyarországon még azzal is mindenhova fel lehet menni, még hobbi szinten is. Én már megbántam ezt a "kis" lánctányért.
pedig 12es rendszereknél ma már a 48as a kompakt egyébként minél kisebb a hajtó lánckerék fogszáma, annál közelebb vannak egymáshoz a fokozatok/attételek, finomabban be lehet lőni hol is akarsz tekerni és a 39-es elsővel a télibicón simán lehet 39/12vel 40 fölött (picivel) menni tartósan. 11re talán még nem tettem le,csak próbáként.
egyébként... ja,Sram... majdnme mondtam,hog adok kölcsön 52-es tányért. van 52 és 36 is. szeritnem még nem tettem fel. axxony járt vele,de neki mindegy. olyan fokozatokat szokott beváltani, hogy néha nem is értem,mi történik
50-34/11-30; na, kb. ez kellene már (régóta... ) nekem is a 52-42/11-28 helyett.
Nálad még van is szint, de mi szinte mindig síkon megyünk. Ezért is érzem,hogy az 50/34 helyett inkább jobb lenne az 52/36. Magyarországon még azzal is mindenhova fel lehet menni, még hobbi szinten is. Én már megbántam ezt a "kis" lánctányért.
Zétény is benne volt az elmenésben. Dolgozott szépen,nem csak utazott.
ja, ott forgott. ügyes fiú volt. de itt baxom nagy a difi a neves csapatok javára..
Hát itt többen is elmondták,hogy ez az egyik fő felkészülési verseny a sprintereknek a TDF előtt. Jakobsen szerint ez most itt legalább olyan erős sprintermezőny,mint a TDF-é és itt szakaszt nyerni nagyon nagy kihívás.
Azt azért el kell ismerni,hogy a magyar szervezők,jól megcsinálták ezt a versenyt. Az időpont pozícionálása, útvonalak, ezek hozták a nívós sprintereket...le a kalappal
kicsit arra is értettem, hogy itt most a hazai csapatok igen telibekapják a tdf szintet pár csapattól, még ha nem is az első sort hozták el és nagy difik vannak. a bernál zakóban volt válogatott is és epronexes. nem látszik,kiborult meg először, de tuti nem Bernal hibázott. este lusta voltam bemenni az országutó bringások csoprtba,de ott az ősöregek pikk-pakk tudnak mindent azonnal, elsőkézből, mi volt.
ja, ott forgott. ügyes fiú volt. de itt baxom nagy a difi a neves csapatok javára..
Hát itt többen is elmondták,hogy ez az egyik fő felkészülési verseny a sprintereknek a TDF előtt. Jakobsen szerint ez most itt legalább olyan erős sprintermezőny,mint a TDF-é és itt szakaszt nyerni nagyon nagy kihívás.
Azt azért el kell ismerni,hogy a magyar szervezők,jól megcsinálták ezt a versenyt. Az időpont pozícionálása, útvonalak, ezek hozták a nívós sprintereket...le a kalappal
De Bernalt nemtom, nem e az epronex rakta föl. ott tötyögtek azok is. ha benne voltak. eddig jól szerepel a hazai konti gárda. kinyírja a tour győztest
Annyit elárulok,mert ez a közvetítésböl úgysem fog kiderülni,hogy Lepold Zolika aki 2 éve még a csapattársam volt, az 52. lett a szakaszon
na. Morzsi is beleugatott a kamerába
Zoli válogatottal van? azt néztem, nem sokan maradtak válogatottnak... az előbb éppen Filutás "húzta" a sort, amikor 3 uae harcos gondolt egyet. félrelökték és rátettek vagy 5km/h-t
Nem,Zoli a saját csapattal van. Savini. Fekete mezük van.
Igen, a szabályok miatt nem volt nagy a merítési lehetőség a válogatottnál.
nem sok közeli volt, de kb Filut kiszúrtam.
na, gugli: Filutás Viktor, Szijártó Zétény, Orosz Bálint, Pápai Ádám, Hrenkó Norbert és Sidló Dániel
Hrenkó nem, a többi dksi-s növendék. ill Filut nem igazoltuk le. de ezek a filúk még most kerültek ki az up-ból... bár azt nézem. a nagy csapatok is K sorral vannak itt.
vol2: a dksi-nek mégis van elit sora. úgy hívják Magyar Válogatott
Annyit elárulok,mert ez a közvetítésböl úgysem fog kiderülni,hogy Lepold Zolika aki 2 éve még a csapattársam volt, az 52. lett a szakaszon
Zoli válogatottal van? azt néztem, nem sokan maradtak válogatottnak... az előbb éppen Filutás "húzta" a sort, amikor 3 uae harcos gondolt egyet. félrelökték és rátettek vagy 5km/h-t
Nem,Zoli a saját csapattal van. Savini. Fekete mezük van.
Igen, a szabályok miatt nem volt nagy a merítési lehetőség a válogatottnál.
Urak, megvan a megoldás a mátrai tekerés problémájára! Nem kell beülni a No. 1-ba, lehet tolni még egy kört. Screenshot_2023-05-10-17-07-42-58_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
De Te Vega vagy! Akkor mit dugsz oda? Egy cső főtt kukoricát?
Egy feltekert margheritát. Bár szerintem a No. 1-ban rutinból még arra is dobnak egy kis sonkát.
eurosporton most van tdh... elég minőségi a közvetítés
de vajon ez a szegény Egan Bernal mit fog itt csinálni? valsz csak legurítani jött el, itt neki nem sok kaptató fog jutni
Belenéztem délután az élőbe. Ott mondták hogy teljesen európai közös produkció a közvetítés. A helikopteres felvételeket pl. olyan belgák készítik,akiknek ez az egyik fő profiljuk. Bringaversenyeket közvetítenek szerte Európában.
eusporton elég balkáni semmi narrátor, csak búg a helikopter állandóan de néha dzpuruzsolmvalamk a háttérben, mintha a célterületen lévő speaker hangja búgna bele
de vajon ez a szegény Egan Bernal mit fog itt csinálni? valsz csak legurítani jött el, itt neki nem sok kaptató fog jutni
Belenéztem délután az élőbe. Ott mondták hogy teljesen európai közös produkció a közvetítés. A helikopteres felvételeket pl. olyan belgák készítik,akiknek ez az egyik fő profiljuk. Bringaversenyeket közvetítenek szerte Európában.
Na Revi,itt a géped:
Screenshot_20230510_154952_Facebook.jpg
Micsoda biciklinév ez már ne haragudjon
Mindennek van határa
Na most szólj hozzá! Ezek a digók nincsenek tekintettel a családnevük vállasztásában az érzékeny lelkű magyarokra.
Lehet, hogy zaklatott éjszakád lesz, de tudnod kell róla: van olyan márkájuk, hogy Basso.
Érdekes, ez nem olyan direkt, ebben van valami olaszos
Úgy elképzeltem hogy mondja be a riporter, milyen bringával megy a versenyző :)
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
Urak, megvan a megoldás a mátrai tekerés problémájára! Nem kell beülni a No. 1-ba, lehet tolni még egy kört. Screenshot_2023-05-10-17-07-42-58_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
De Te Vega vagy! Akkor mit dugsz oda? Egy cső főtt kukoricát?
Na Revi,itt a géped:
Micsoda biciklinév ez már ne haragudjon
Mindennek van határa
Na most szólj hozzá! Ezek a digók nincsenek tekintettel a családnevük vállasztásában az érzékeny lelkű magyarokra.
Lehet, hogy zaklatott éjszakád lesz, de tudnod kell róla: van olyan márkájuk, hogy Basso.
Na Revi,itt a géped:
ezt egy 165 alatti csaj nem éri el.
Akkor nem a Te méreted
amúgy ezen a fotón az a nyereg fent van kb 70, de lehet 72 centin. én 67-en ülök,de az is alulról van meg, xal picit inkább kevesebb,mint több. nem annyira kicsi ez,mint ahogy írják. még ott a 440 és a 420...
Na Revi,itt a géped:
amúgy erre, ha felül egy 157centis, főleg csaj, arra befizetek nekem kb jó lenne,esetleg a kormányt kellene 100asra vagy 110re cserélni, de ezt egy 165 alatti csaj nem éri el. esetleg faszi. Csajoknak kb 175ig jó lehet (más a testük)