sorsolják a rajtot, vagy rangsor? normál esetben vagy előző évi eredmény alapján fordított sorrendben indulnak, vagy ranglista. esély alapján...
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Idén csak Erik lesz magyar induló. Azt mondta, első héten "pihenő" lesz neki, a második,harmadik héten lehet ő a "főszereplő ".
Gondolom szökések.
Gondolom szökések.

de ez a fetter ugye nem erik?

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
úgy tűnik, vasárnap eső lesz... esélyes, ktt meg nem érdemes kockáztatnimechazseni írta: ↑2023.05.05., pén. 20:06Nagyon szívesen mennék veletek, de holnap túrám van…
Vasárnapra nem lehet át tenni?

halfnote.hu
halfnote.hu
- mechazseni
- Fórumlakó
- Értékelés: 365
Tényleg…..láttam is face-n…AAttila írta: ↑2023.05.05., pén. 20:32Szerintem Reviék sem mennek szombaton, mert verseny lesz. 10,50-kor lesz a lassú rajt. Így szinte egész nap foglalt lesz a "pálya".mechazseni írta: ↑2023.05.05., pén. 20:06Nagyon szívesen mennék veletek, de holnap túrám van…
már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
Szerintem Reviék sem mennek szombaton, mert verseny lesz. 10,50-kor lesz a lassú rajt. Így szinte egész nap foglalt lesz a "pálya".mechazseni írta: ↑2023.05.05., pén. 20:06Nagyon szívesen mennék veletek, de holnap túrám van…
- mechazseni
- Fórumlakó
- Értékelés: 365
Nagyon szívesen mennék veletek, de holnap túrám van…
már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
Na akkor itt egy program fél 5-től
:
De lehet már hamarabb is 

holnap tour de tiszató

halfnote.hu
halfnote.hu
Ágyúgolyó futam mikor az orvos kiszáll a mentőből szétnéző szemekkel és azt mondja" szakterületem, végbél és környéke" nah ez valami olyasmi lehet

PArt kolléga igazi aranyásó, mindig talál valami kincset..

"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
de azért köszi
gyanítom nem lesz, soha nincs

halfnote.hu
halfnote.hu

De Nektek azért kívánok körbehátszelet
Nekem ez most sajna kimarad. Igaz találkoztam az asszonykáddal pár hete, de már egy alapos dumcsizás ránk férne.

De Nektek azért kívánok körbehátszelet

Felhívás szombati ismétlésre tiszató by light!
Axxony rendezi, avg 26-28. Még hét elején bükközni akartam, de a 20% kompromisszumra késztet
Minden bzk-t szívesen látunk. Gyülekező kb 11h
Axxony rendezi, avg 26-28. Még hét elején bükközni akartam, de a 20% kompromisszumra késztet

Minden bzk-t szívesen látunk. Gyülekező kb 11h
halfnote.hu
halfnote.hu
Szalon írta: ↑2023.05.05., pén. 00:01Sajnos egy Atlanti-óceán választott el a Dogmától 3 héten keresztül… De szombaton remélem sikerül újra a nyeregére ülnöm… viszont sajnos csak 5 napom lesz élvezni a friss bowdeneimet… aztán egy másik óceán (Indiai) fog közénk állni 3 újabb hétre…revox írta: ↑2023.04.24., hétf. 16:56Szalont néztem, még lelkesen nyomja, de mostanában fura dolgokat csinál, meg nem is értem teljesen, mivel csinálja. De hegyen biztos nagyon kipattintotta magát, olyan szinteket megy,de vannak benne combosabb kaptatók is. nekem 5% fölötti nem esik jól, inkább szenvedem, mint tekerem, de Nála allandósult a tisztes hegymenet![]()
Szóval jelenleg, ahol lehetőségem és időm van, hotel spinning maradt valamennyire a formám egy részének megtartására…
Amúgy, mikor otthon vagyok és az idő is engedi a kinti tekerést, akkor a heti 4-5.000m szint a célom. Sajnos az igazi hegyek messzebb vannak, annyi időm nincs, hogy oda járkáljak, meg májusig le is vannak zárva általában.
De júniustól elvileg október közepéig nagyobb megszakítás nélkül tudok majd tekergetni…
Gratula a közös tekerésekhez minden régi és új “hifib..inak”! Sok jókedvű gruprideot a csapatnak!

halfnote.hu
halfnote.hu
Szóval jelenleg, ahol lehetőségem és időm van, hotel spinning maradt valamennyire a formám egy részének megtartására…
Amúgy, mikor otthon vagyok és az idő is engedi a kinti tekerést, akkor a heti 4-5.000m szint a célom. Sajnos az igazi hegyek messzebb vannak, annyi időm nincs, hogy oda járkáljak, meg májusig le is vannak zárva általában.
De júniustól elvileg október közepéig nagyobb megszakítás nélkül tudok majd tekergetni…
Gratula a közös tekerésekhez minden régi és új “hifib..inak”! Sok jókedvű gruprideot a csapatnak!
- Szalon
- Fórumlakó
- Értékelés: 1501
Sajnos egy Atlanti-óceán választott el a Dogmától 3 héten keresztül… De szombaton remélem sikerül újra a nyeregére ülnöm… viszont sajnos csak 5 napom lesz élvezni a friss bowdeneimet… aztán egy másik óceán (Indiai) fog közénk állni 3 újabb hétre…revox írta: ↑2023.04.24., hétf. 16:56Szalont néztem, még lelkesen nyomja, de mostanában fura dolgokat csinál, meg nem is értem teljesen, mivel csinálja. De hegyen biztos nagyon kipattintotta magát, olyan szinteket megy,de vannak benne combosabb kaptatók is. nekem 5% fölötti nem esik jól, inkább szenvedem, mint tekerem, de Nála allandósult a tisztes hegymenet![]()
Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech
Köszi Revi, inkább nem kérek
Aztán mehetek megint bikefitting-re mert a hatalmas tököm miatt új nyereg kell és új pozirevox írta: ↑2023.05.04., csüt. 20:59Azt a mondatot direk lehagytam az elejéről, hogy vérbőséget okozasebestyen írta: ↑2023.05.04., csüt. 20:16Azért mindenhova ne kenjétek, hogy serkentse a vérellátást.revox írta: ↑2023.05.04., csüt. 16:36alexxa:
A JutaVit lóbalzsam hot termék ideális a fáradt, visszeres, megterhelt lábakra. Segít a sérülések, reumatikus fájdalmak pillanatnyi csillapításában. A fájó testrészekbe való masszírozásával melegíti az adott területet, aktivál és frissítő érzést ad. Az egyes összetevők gyulladáscsökkentő hatása csökkenti a görcsöket és izomfájdalmakat.
Természetes módon serkenti a kezelt terület vérellátását és védi a vénákat és artériákat.![]()
![]()
De csak bátran,bárkinek adok kólcsön, de felvesszük vidijóra![]()

Köszi Revi, inkább nem kérek

De csak bátran,bárkinek adok kólcsön, de felvesszük vidijóra
Azt a mondatot direk lehagytam az elejéről, hogy vérbőséget okozasebestyen írta: ↑2023.05.04., csüt. 20:16Azért mindenhova ne kenjétek, hogy serkentse a vérellátást.revox írta: ↑2023.05.04., csüt. 16:36alexxa:
A JutaVit lóbalzsam hot termék ideális a fáradt, visszeres, megterhelt lábakra. Segít a sérülések, reumatikus fájdalmak pillanatnyi csillapításában. A fájó testrészekbe való masszírozásával melegíti az adott területet, aktivál és frissítő érzést ad. Az egyes összetevők gyulladáscsökkentő hatása csökkenti a görcsöket és izomfájdalmakat.
Természetes módon serkenti a kezelt terület vérellátását és védi a vénákat és artériákat.![]()

De csak bátran,bárkinek adok kólcsön, de felvesszük vidijóra

halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 5070
Lásd még Fábry Sándor negyedszázados anyagát (még a vicces korszakából) Vietnámi balzsam címen. 

- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7665
Azért mindenhova ne kenjétek, hogy serkentse a vérellátást.revox írta: ↑2023.05.04., csüt. 16:36alexxa:
Természetes módon serkenti a kezelt terület vérellátását és védi a vénákat és artériákat.

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
- pärt
- Hazajáró lélek
Lóbalzsam, tőgykenőcs...valami humán szert nem használnak a biciklista urak, vagy mindenki csak állatorvosokkal barátkozik? 

alexxa:
Természetes módon serkenti a kezelt terület vérellátását és védi a vénákat és artériákat.
halfnote.hu
halfnote.hu

amúgy a HOT-ban ott láttam meg a lehetőséget, amikor térdműtét után mennem kellett fizikoterápiára. egy kis vízzel átitatott pántot szereltek a térdemre és aprócsak kis áramütésekkel ingerelték a nyirokereket,ami gyorsítja a gyógyulást (nyilván megkérdeztem, mit művelnek velem, szeretem tudni mi, miért és hogyan működik. Csak a hifit nem tudom,de az már ígymaradt
).
A HOT (és nem a hideg, ami elterjedtebb) valami hasonlót művelhet. Gyulladt ízületnek sokszor pl a melegvízes fürdőzés nem annyira tesz jót, de ez a lúbalzsam, mintha máshogy hatna. nálunk a versenyzőurak verseny előtt kenegették magukat ilyennel (főleg comb és vádli,... végülis, mi mást?
), meg tőgykenőccsel, amit mai napig nem tudok mi is lenne 
mindenesetre annyit érzek,hogy ma már egy laza Z1-Z2-be felülök a bringára, pedig igencsak sántítottam még tegnap. erőltetni nem fogom, de forgatni szerintem nem fog ártani neki.
patikában hajlamosak a sokakl kisebb kiszerelésű HOT krémet ajánlani, sokkal drágábban, én nem is tudom, hol vettem... tesco, vagy patika, passz. ez a bazi nagy tégelyes, kb fél kg volt 1200 körül.
én kizárt dolog, Ti voltatok bespeedezve, én csak mentem veletekpärt írta: ↑2023.05.04., csüt. 12:21Én szellemi energiákkal is tudok célozni.![]()
Azt hiszem, ezt nem érdemes kenegetni, ki kell várni, hogy magától helyre jöjjön. Ez a műtött lábamnál szokott jelentkezni szezon elején, ha nem ésszel terhelem. Hát most pont ez volt, a két beszpídezett vadegérrel elkapott a mehetnék.Már nagyon hiányzott a hosszú bezártság után.
Érdekes, hogy nem az ízületben jelentkezik, hanem a térdhajlatban, meg a térdem külső részén egy ponton.![]()

amúgy a HOT-ban ott láttam meg a lehetőséget, amikor térdműtét után mennem kellett fizikoterápiára. egy kis vízzel átitatott pántot szereltek a térdemre és aprócsak kis áramütésekkel ingerelték a nyirokereket,ami gyorsítja a gyógyulást (nyilván megkérdeztem, mit művelnek velem, szeretem tudni mi, miért és hogyan működik. Csak a hifit nem tudom,de az már ígymaradt

A HOT (és nem a hideg, ami elterjedtebb) valami hasonlót művelhet. Gyulladt ízületnek sokszor pl a melegvízes fürdőzés nem annyira tesz jót, de ez a lúbalzsam, mintha máshogy hatna. nálunk a versenyzőurak verseny előtt kenegették magukat ilyennel (főleg comb és vádli,... végülis, mi mást?

mindenesetre annyit érzek,hogy ma már egy laza Z1-Z2-be felülök a bringára, pedig igencsak sántítottam még tegnap. erőltetni nem fogom, de forgatni szerintem nem fog ártani neki.
patikában hajlamosak a sokakl kisebb kiszerelésű HOT krémet ajánlani, sokkal drágábban, én nem is tudom, hol vettem... tesco, vagy patika, passz. ez a bazi nagy tégelyes, kb fél kg volt 1200 körül.
halfnote.hu
halfnote.hu
Nehéz ilyenkor bármit is mondani.
- pärt
- Hazajáró lélek