Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Általában a hifiről
Re: Általában a hifiről
Azert ez most igy reggel, ehgyomorra egy kicsit mellkason vagott…
Elgondolkodtam, hogy hany ilyen elofizetesem van. Mindegyiktol fuggok, hiszen ugy alakitottam ki az adattarolasi rendszeremet. A 3000 Ft-rol 4500 Ft-ra torteno emelest minden elojel nelkul meglehetosen durva emelesnek tartom (a rablas talan jobb szo).
Nem vagyok az a surun valtogato tipus, mert szeretem az Apple okoszisztemajat. Viszont ugy gondolom az Apple reszerol elni valamivel, vagy visszaelni, az nagyon nem mindegy! Megnezhetnem a Google tarhelyet, MS tarhelyet, meg a 100 masik felhoszolgaltatot, de most mindent atrakni, az osszes beallitasomat atrakni, hivatkozasokat stb. egy porcikam sem kivanja. Mit fogok csinalni? Fizetem tovabb az 50!!!% emelessel egyutt…
Elgondolkodtam, hogy hany ilyen elofizetesem van. Mindegyiktol fuggok, hiszen ugy alakitottam ki az adattarolasi rendszeremet. A 3000 Ft-rol 4500 Ft-ra torteno emelest minden elojel nelkul meglehetosen durva emelesnek tartom (a rablas talan jobb szo).
Nem vagyok az a surun valtogato tipus, mert szeretem az Apple okoszisztemajat. Viszont ugy gondolom az Apple reszerol elni valamivel, vagy visszaelni, az nagyon nem mindegy! Megnezhetnem a Google tarhelyet, MS tarhelyet, meg a 100 masik felhoszolgaltatot, de most mindent atrakni, az osszes beallitasomat atrakni, hivatkozasokat stb. egy porcikam sem kivanja. Mit fogok csinalni? Fizetem tovabb az 50!!!% emelessel egyutt…
Core Audio, TARALABS, MBL, PrimaLuna, PASS Labs, YG, Vivid, Entreq
Elektroncsovek: Sophia Electric
Hidd el, először a sztereó erősítő vonalon próbálkoztam maradni (madzaggal a végfokba, ahogy írtad). Nem rossz, de messze elmarad az AVR adta lehetőségtől, miszerint most értelmesen tudok vágni.
Biztos vagyok benne, hogy van különbség, mérés szerint is van (itt bizonyos, hogy az AVR javára), de az én általam felfogható különbség összehallgatva a kettőt lényegében jelentéktelen. A plusz amit ad, az már nem.
Egyébként Myryad MA 120 kontra Denon AVR-3311.
- fererencz
- Törzsvendég
- Értékelés: 873
Tudom mire gondolt, de nem vagyok benne biztos, hogy ez tényleg így is van, vagyis nem ilyen durva a különbség, ha van. Persze ez is csak az én (és egy réteg másik emberé) meglátásom, nem tényként közlöm.Aszpirin írta: ↑2023.05.12., pén. 06:50
Azt hiszem, gyöngyhalas hozzászólásának a lényege az volt, hogy egy 500ezer forintos AVR sztereó hanginőségét (kevés kivétellel) egy jól megválasztott százezer forintos erősítővel is elérhetedA különbségből pedig bőven futja olyan szubra, ami szubkimenet nélküli sztereo erősítőkre csatlakoztatható magas jelszintű bemenet ("high level input" az én szubomo pl van. Persze ez csak akkor releváns, ha (még) nem adott eleve az AVR. De ettől még igaz lehet, szvsz.
Hidd el, először a sztereó erősítő vonalon próbálkoztam maradni (madzaggal a végfokba, ahogy írtad). Nem rossz, de messze elmarad az AVR adta lehetőségtől, miszerint most értelmesen tudok vágni.
Biztos vagyok benne, hogy van különbség, mérés szerint is van (itt bizonyos, hogy az AVR javára), de az én általam felfogható különbség összehallgatva a kettőt lényegében jelentéktelen. A plusz amit ad, az már nem.
Egyébként Myryad MA 120 kontra Denon AVR-3311.
Nem szotkam hibázni.
(a hifista szemet gyönyörködtető erősítők jellemzően nem ebben az árkategóriában mozognak, ugye) A különbségből pedig bőven futja olyan (aktív) szubra, amin van szubkimenet nélküli sztereo erősítők hangsugárzó-kimeneteire csatlakoztatható magas jelszintű bemenet ("high level input" az én szubomon pl van. Persze ez csak akkor releváns, ha (még) nem adott eleve az AVR. De ettől még igaz lehet, szvsz.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 5956
Azt hiszem, gyöngyhalas hozzászólásának a lényege az volt, hogy egy 500ezer forintos AVR sztereó hanginőségét (kevés kivétellel) egy jól megválasztott 100-150 ezer forintos sztereó erősítővel is felülmúlhatod

- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
Viszont örülök, hogy ezen túlléptem. Bár kicsit még nehéz elengedni a végfokom sok "audiofil" benyomású dolgát...
Na meg hát hol van ez az eredmény egy hifista-szemet gyönyörködtető készülék megvásárlásától?? Szóra sem érdemes.
- fererencz
- Törzsvendég
Én ezt elfogadom.
Viszont örülök, hogy ezen túlléptem. Bár kicsit még nehéz elengedni a végfokom sok "audiofil" benyomású dolgát...
Na meg hát hol van ez az eredmény egy hifista-szemet gyönyörködtető készülék megvásárlásától?? Szóra sem érdemes.

Nem szotkam hibázni.
- gyongyhalas
- Fórumlakó
- Értékelés: 326
Szia ! Na ez egy érdekes vélemény....fererencz írta: ↑2023.05.11., csüt. 17:21Újabb agymenésem...
Eddig egy fontos hifis alaptörvény szerint éltem, miszerint sztereó zenehallgatásra házi mozi vas nem való. Aztán olvasgattam a témában, és arra jutottam, hogy a fura igényeimnek is ez tesz eleget, sőt, jó eséllyel nem is marad el hangban. Egy AVR (+ 1 mikrofon) segítségével egy sub illesztése szinte már gyerekjáték. Beállítottam egy jó kis váltást a kettő között, íme az eredmény (bal és jobb oldal frekvenciamenete, minimális EQ a mélyeknél, a nagyobb csúcsokat vágtam csak le):
eredmény.jpg
Valamint, a torzítás alakulása:
Sztereó erősítő 2.0 felállás:
régitorzítás.jpg
AVR 2.1 felállás:
újtorzítás.jpg
Nekem volt jó pár házimozierősítőm ...ami már szólt is elfogadhatóan zenén ,az az anthem 710 es és a jelenlegi primare 23 asom....De a nálam lévő 100e feletti sztereó erősítők szebben szóltak. Na ez is egy Sz.v.sz.

- fererencz
- Törzsvendég
Újabb agymenésem...
Eddig egy fontos hifis alaptörvény szerint éltem, miszerint sztereó zenehallgatásra házi mozi vas nem való. Aztán olvasgattam a témában, és arra jutottam, hogy a fura igényeimnek is ez tesz eleget, sőt, jó eséllyel nem is marad el hangban. Egy AVR (+ 1 mikrofon) segítségével egy sub illesztése szinte már gyerekjáték. Beállítottam egy jó kis váltást a kettő között, íme az eredmény (bal és jobb oldal frekvenciamenete, minimális EQ a mélyeknél, a nagyobb csúcsokat vágtam csak le):
Sztereó erősítő 2.0 felállás: AVR 2.1 felállás:
Sztereó erősítő 2.0 felállás: AVR 2.1 felállás:
Nem szotkam hibázni.
- szfi
- Újonc fórumos
- Értékelés: 11
STUDIO NATURE természetesen....Aszpirin írta: ↑2023.04.20., csüt. 14:58Azért ennél egy picit többet értek el a marketing bullshit-tel: azt mindenképp, hogy "hifisták" tömegei keresték az "MQA-tudással" rendelkező DAC-okat, hálózati lejátszókat. Ez a trend itt az AVX-en is jól megfigyelhető volt, és talán még mindig tart. Aki utánajárt, az eljutott odáig, hogy nem az MQA-tudás miatt lesz jó egy DAC, és lesz@rta, de nem vagyok biztos benne, hogy ők voltak (vannak) többségben.
A magára valamit adó lejátszóprogramok számára is de facto kötelezővé vált az MQA első kibontása, hogy a lelkes hifisták (közöttük a magyar "nagycsaládosok" is) hájreszben tudják hallgatni a Tidal kínálatát.
![]()
NorstoneSpider,Pro-JectWMit5,KecesIQRP1500A,AVA KZH-8
Kábel egyveleg
ThorensTD124Jelco850HanaMl, Magnat MTT990 Goldring 2400, Keces Ephono, Project VCS2
AurenderA100
EmotivaERC-3, Primare BD32
Heed Lagrange S
Heed Garnd Enigma SE, KEF KC92
Havi 100-150 óra zene kb. 90 m3-en.
Kábel egyveleg
ThorensTD124Jelco850HanaMl, Magnat MTT990 Goldring 2400, Keces Ephono, Project VCS2
AurenderA100
EmotivaERC-3, Primare BD32
Heed Lagrange S
Heed Garnd Enigma SE, KEF KC92
Havi 100-150 óra zene kb. 90 m3-en.
- arzachel
- V.I.P.
- Értékelés: 746
.
Némi hangváltó tuninggal...
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
- arzachel
- V.I.P.
- Értékelés: 746
Jók a régi angol hangsugárzók.Nem véletlenül vannak QUAD ESL 57 és Jim Rogers JR 149 hangsugárzóim. 

Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
Megértelek:Snipi írta: ↑2023.05.04., csüt. 13:02Leírnék egy kis történetet. Tényleg csak kicsi. Az apropója az, hogy nem feltétlenül az a jobb amit annak gondolunk. Van két tényleg nagyon belépő szintű olcsó rendszerem. (Van több is drágább is, de most ez a kettő volt terítéken.)
Az egyik : Pioneer PL-470 lemezjátszó - Borbély Ernő féle phonó - Rotel RA-935BX - Heybrook Pirma 2c.
A másik : Hitachi HT-324 lemezjátszó - Arcam Alpha erősítő (szám nélkül még a régi) - Magnat Monitor Supreme 202. (Ez nem a legkisebb az a 102-es).
Én aszittem, hogy a "másik" lesz a jobb. (Nagyobb hangsugárzó, és elvileg talán jobb erősítő - legalább is ahol eddig volt, ott nagyon jó volt, meg amit kiváltott - MF E10 Elekta - annál itt is sokkal jobb.)
De nem így lett. Meglepődve tapasztaltam, hogy a kis Heybrook-ban végződő lánc jobb. Életszerűbb nyíltabb zeneibb stb. És amin végképp meglepődtem, a mélyei is jobban tetszettek. Nem több volt az azért nem, de valahogy "emberibb". A Magnat hozzá képest olyan igazi technicista hangzás. (Mindegy filmet nézni jó az is, sőt a tripodok dudálásához a Világok Harcában vagy az "avada kedavra" durranásához talán még jobb is.)
Szóval a végső következtetés, hogy nem mindig a nagyobb a jobb. Szóval azért száz szónak is egy a vége : azért ezek az angolok tudtak hangsugárzót gyártani kb. 20 éve. (Lehet most is tudnak, nincs tapasztalatom 2005 után gyártott angol hangsugárzóval, mármint hogy nem birtoklok olyat egy-egy meghallgatás meg kiállításhang után nem vonnék le messzemenő következtetéseket.)
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- fererencz
- Törzsvendég
A piros a kiindulás, sub és eq nélkül, a kék a sub-bal kiegészített, és eq-val korrigált eredmény. Közben még faragtam rajta, hogy kevesebb és egyenletesebb legyen a mély, kicsit mohó voltam az elején.

Nem szotkam hibázni.
Leírnék egy kis történetet. Tényleg csak kicsi. Az apropója az, hogy nem feltétlenül az a jobb amit annak gondolunk. Van két tényleg nagyon belépő szintű olcsó rendszerem. (Van több is drágább is, de most ez a kettő volt terítéken.)
Az egyik : Pioneer PL-470 lemezjátszó - Borbély Ernő féle phonó - Rotel RA-935BX - Heybrook Pirma 2c.
A másik : Hitachi HT-324 lemezjátszó - Arcam Alpha erősítő (szám nélkül még a régi) - Magnat Monitor Supreme 202. (Ez nem a legkisebb az a 102-es).
Én aszittem, hogy a "másik" lesz a jobb. (Nagyobb hangsugárzó, és elvileg talán jobb erősítő - legalább is ahol eddig volt, ott nagyon jó volt, meg amit kiváltott - MF E10 Elekta - annál itt is sokkal jobb.)
De nem így lett. Meglepődve tapasztaltam, hogy a kis Heybrook-ban végződő lánc jobb. Életszerűbb nyíltabb zeneibb stb. És amin végképp meglepődtem, a mélyei is jobban tetszettek. Nem több volt az azért nem, de valahogy "emberibb". A Magnat hozzá képest olyan igazi technicista hangzás. (Mindegy filmet nézni jó az is, sőt a tripodok dudálásához a Világok Harcában vagy az "avada kedavra" durranásához talán még jobb is.)
Szóval a végső következtetés, hogy nem mindig a nagyobb a jobb. Szóval azért száz szónak is egy a vége : azért ezek az angolok tudtak hangsugárzót gyártani kb. 20 éve. (Lehet most is tudnak, nincs tapasztalatom 2005 után gyártott angol hangsugárzóval, mármint hogy nem birtoklok olyat egy-egy meghallgatás meg kiállításhang után nem vonnék le messzemenő következtetéseket.)
A teljes hangrendszer piros sub nélkül, kék a subbal ?
Vagy, csak a sub, EQ - val és anélkül ?
Vagy, csak a sub, EQ - val és anélkül ?
- fererencz
- Törzsvendég
Vidám létezést!
Az EQ-zás, és egy sub beillesztése sokak szerint ördögtől való. Ezzel én is nagyon sokáig így voltam. Próbából vettem egy újonnan párszáz júrós ütött-kopott sub-ot. Kapot egy minimális EQ korrekciót (csak lefaragtam, nem emeltem meg sehol, valamint cirka 200Hz felett nem nyúltam hozzá). Nem cm-re pontosan ugyan onnan mértem, ez a magasabb hangok felé haladva okozhat eltérést.
Ez lett belőle: A javulás leírhatatlan, az SQ veszteség megbecsülhetetlen.

Az EQ-zás, és egy sub beillesztése sokak szerint ördögtől való. Ezzel én is nagyon sokáig így voltam. Próbából vettem egy újonnan párszáz júrós ütött-kopott sub-ot. Kapot egy minimális EQ korrekciót (csak lefaragtam, nem emeltem meg sehol, valamint cirka 200Hz felett nem nyúltam hozzá). Nem cm-re pontosan ugyan onnan mértem, ez a magasabb hangok felé haladva okozhat eltérést.
Ez lett belőle: A javulás leírhatatlan, az SQ veszteség megbecsülhetetlen.

Nem szotkam hibázni.
Igazából csak arra szerettem volna utalni, hogy a Studio szót következetesen nem használják (talán nem véletlenül) semmilyen hivatalos oldalon vagy leírásban az MQA-val kapcsolatban.
Mivel a Studio kifejezés idáig nem volt a bűvös 3 betűs mozaikszó része, így most már egy ötlet van is rá, mi lehetne az MQA nélküli (vagy veszteségmentes MQA kódolású, ha úgy tetszik) magas felbontású FLAC fájlok neve: SMQA, azaz az igazi Studio Master Quality Authenticated.

/irony off
A magára valamit adó lejátszóprogramok számára is de facto kötelezővé vált az MQA első kibontása, hogy a lelkes hifisták (közöttük a magyar "nagycsaládosok" is
) hájreszben tudják hallgatni a Tidal kínálatát.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
Azért ennél egy picit többet értek el a marketing bullshit-tel: azt mindenképp, hogy "hifisták" tömegei keresték az "MQA-tudással" rendelkező DAC-okat, hálózati lejátszókat. Ez a trend itt az AVX-en is jól megfigyelhető volt, és talán még mindig tart. Aki utánajárt, az eljutott odáig, hogy nem az MQA-tudás miatt lesz jó egy DAC, és lesz@rta, de nem vagyok biztos benne, hogy ők voltak (vannak) többségben.
A magára valamit adó lejátszóprogramok számára is de facto kötelezővé vált az MQA első kibontása, hogy a lelkes hifisták (közöttük a magyar "nagycsaládosok" is

- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 10970
- Kapcsolat:
Hivatalos nyilatkozat az lesz, amiben bejelentik, hogy az MQA mögé új befektető állt be. Ahogy 2 évvel ezelőtt is bejelentették, hogy a jelenlegi befektetők egyike távozni fog, csak akkor ebből valamiért nem lett média cunami.
A Chapter 11 az USA jogrendszerének része, az MQA csődeljárás pedig UK-ban zajlik, ezért ez a magyarázat félrevezető, de ehhez a témához nem értek, egy nemzetközi jogász hitelesebben tudna nyilatkozni.
A jogi és üzleti háttér reménytelen feszegetése helyett talán több értelme lenne arról beszélgetni, miért is olyan fontos téma az MQA, illetve hogy mire jutott a bejelentése óta eltelt 8 év alatt. Emlékezzünk, mert akkoriban igen komoly dolgok hangzottak el! Talán a túl lelkes kommentelők, vagy a kevésbé tájékozott újságírok miatt olyanokat is olvashattunk, hogy az MQA figyelembe veszi és javítja a teljes audio lánc hibáit a stúdiók A/D konvertereitől a zenehallgató lejátszó eszközéig. Erre azért sokan felkaptuk a fejünket, de aztán lassan kiderült, hogy az MQA inkább egy kisebb adatmennyiséget célzó tömörítő eljárás és - amiről kevés szó esik - egy jogkezelő, ellenőrző rendszer. Szerintem a zenei kiadókat is inkább utóbbi képessége miatt érdekelte.
Hogy hol tart most az MQA, azt mindenki láthatja. Egy - nem éppen a legjelentősebb - streaming szolgáltató teljes mellszélességgel kiállt mellette, a többiek távol tartották magukat tőle. Érdekes csavar a történetben a Tidal legújabb lépése, hogy esetleg MQA kódolás nélkül is elérhetővé teszik a nagyfelbontású műsorokat. No de ezeket minek fogják hívni, ha az MQA verzió kapta a Studio Master megjelölést?
Számomra kérdéses, hogy az 5G és az optikai hálózatra kötött lakások korában mennyire van praktikus haszna a tömörítésnek és audiofilként jutunk-e bármilyen hallható előnyhöz az eredeti nagyfelbontású anyaghoz képest. De ha van is ilyen előnye, az bizonyosan eltörpül az MQA körüli pénzcsörgés zaja mellett.
Ebben igazad van, de azért ha a nagy többség meghallja azt a szót, hogy MQA, egyből a kínai gyárak és a Tidal jutnak eszébe. És azt is tudjuk, hogy sem a tőzsde, sem a hifisták lelkivilága nem viselkedik mindig racionálisan.

erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Azért azt szögezzük már le, hogy szó sem volt itt a Tidal megrogyásáról. Az MQA áll csődvédelem alatt, nem a Tidal.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Szegény nagycsaládosok járnának rosszul, lennének elnyomva megint
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
Jaja, csak a HRA meg az Apple Music maradna egyelőre Hi-Resre, meg az ügyeseknek a Qobuz. Illetve Deezer, Spotfy, Amazon Music, sb, ha a CD-minőség elég.
Szegény nagycsaládosok járnának rosszul, lennének elnyomva megint

Igen, 2021 végén beletették a firmware-be azt is. Viszont végigcsináltam velük a próbahónapot annak idején, de a szoftverüket nem kedveltem meg. Igaz, akkor még nem volt meg a Mini, és az akkori streamerembe csak a Tidal volt beledrótozva. Lehet, hogy adok nekik még egy esélyt, vagy lehet, hogy kénytelen leszek.
Bár nem nagyon hiszek abban, hogy teljes bukás lesz a Tidal.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Amazon Music van tudtommal az Auralic-oknal (Ariesnel legalabbis biztosan).pali923 írta: ↑2023.04.14., pén. 11:44Lehet, hogy csak azért, mert nem jártam utána, de érzek némi kihívást abban, hogy mondjuk az Auralic Minimet rávegyem a Deezer vagy az Apple lejátszásra - feltéve, hogy szimpatikus nekem akármelyik szolgáltató. Az biztos, hogy a Tidal mindenbe is bele van integrálva valahogy, a többiek meg nem feltétlenül.Alex_Aston írta: ↑2023.04.14., pén. 08:42Apple, Deezer tudtommal mindenkinek elérhető, minden gond nélkül.
Core Audio, TARALABS, MBL, PrimaLuna, PASS Labs, YG, Vivid, Entreq
Lehet, hogy csak azért, mert nem jártam utána, de érzek némi kihívást abban, hogy mondjuk az Auralic Minimet rávegyem a Deezer vagy az Apple lejátszásra - feltéve, hogy szimpatikus nekem akármelyik szolgáltató. Az biztos, hogy a Tidal mindenbe is bele van integrálva valahogy, a többiek meg nem feltétlenül.Alex_Aston írta: ↑2023.04.14., pén. 08:42Apple, Deezer tudtommal mindenkinek elérhető, minden gond nélkül.