pärt írta: ↑2023.05.04., csüt. 12:21
AAttila írta: ↑2023.05.04., csüt. 09:49
Neeeee, ne engedd el
Én szellemi energiákkal is tudok célozni.
Azt hiszem, ezt nem érdemes kenegetni, ki kell várni, hogy magától helyre jöjjön. Ez a műtött lábamnál szokott jelentkezni szezon elején, ha nem ésszel terhelem. Hát most pont ez volt, a két beszpídezett vadegérrel elkapott a mehetnék.

Már nagyon hiányzott a hosszú bezártság után.
Érdekes, hogy nem az ízületben jelentkezik, hanem a térdhajlatban, meg a térdem külső részén egy ponton.
én kizárt dolog, Ti voltatok bespeedezve, én csak mentem veletek
amúgy a HOT-ban ott láttam meg a lehetőséget, amikor térdműtét után mennem kellett fizikoterápiára. egy kis vízzel átitatott pántot szereltek a térdemre és aprócsak kis áramütésekkel ingerelték a nyirokereket,ami gyorsítja a gyógyulást (nyilván megkérdeztem, mit művelnek velem, szeretem tudni mi, miért és hogyan működik. Csak a hifit nem tudom,de az már ígymaradt

).
A HOT (és nem a hideg, ami elterjedtebb) valami hasonlót művelhet. Gyulladt ízületnek sokszor pl a melegvízes fürdőzés nem annyira tesz jót, de ez a lúbalzsam, mintha máshogy hatna. nálunk a versenyzőurak verseny előtt kenegették magukat ilyennel (főleg comb és vádli,... végülis, mi mást?

), meg tőgykenőccsel, amit mai napig nem tudok mi is lenne
mindenesetre annyit érzek,hogy ma már egy laza Z1-Z2-be felülök a bringára, pedig igencsak sántítottam még tegnap. erőltetni nem fogom, de forgatni szerintem nem fog ártani neki.
patikában hajlamosak a sokakl kisebb kiszerelésű HOT krémet ajánlani, sokkal drágábban, én nem is tudom, hol vettem... tesco, vagy patika, passz. ez a bazi nagy tégelyes, kb fél kg volt 1200 körül.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu