A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jaaa...azt hittem a strava-bubusok nézegetik egymás menéseit. Mondjuk egy alkalomra tényleg kissé erős lenne az a 250.
Hát csak nem vonz a végtelen róna?
A heti kvótám (lenne) a 250-300km. Múlt héten pl megvolt, de ehéten 50km-t mentem eddig, már nem lesz meg. Hétfőn Zolival montizunk egy hosszabbat. A róna amúgyse az én világom. Persze a közös tekerés okán nem lenne gondom vele.
Igazából azért nem megyek, mert utálom Revit, hogy olyan sokat fogyott. Ha még meg is erősödik, lehet meg kell öljem.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Jaaa...azt hittem a strava-bubusok nézegetik egymás menéseit. Mondjuk egy alkalomra tényleg kissé erős lenne az a 250.
Hát csak nem vonz a végtelen róna?
Tisza-tó nem az a nagyon eltévedős, meg a szint sem jelentős. Pedál meg ugyanolyan, mint egy montis: bedokkolunk, 65km után kidokkolunk, megállni meg úgyse fogunk, mert elúszik a 40-es átlag.
Nekem mostanában távolabbiak nem igazán működnek, de ez talán beleférne. De csak akkor mennék, ha páran leszünk a bandás hangulatért, egyedül itthon is elkavirnyászok nagy ritkán.
Esetleg hétfő is lehet (ünnep).
Én még soha nem használtam ilyet…
De benne vagyok, sőt örülök Nektek, ha elkísértek (egy spd szűzt )
Én ezt látom most…
Szerintem mindegy, hogy vasárnap v hétfő mindkettő a barátunk… IMG_3428.png
mondjuk ez is csak vasárnap este mutat esőt... nekünk holnap valami túra lesz, a vasárnap nálam a szombati túra nagysága a mérvadó. ha elfáradok, vasárnap rotyi van. de avg 30-ra talán futja
Screenshot_20230428-183921.png
Én még mindig ismerkedősre tervezem…2.út…új pedál, cipő…és kb assetom merre lesz előre majd alakul. De tuti megyek
arra főlegjó a tiszató. nyugodtan meg lehet állni, igazítani a bicón, cipőn. nincs forgalom, a táj egész ehető, az út viszonylag jó, domborzat kb full sík.
Tisza-tó nem az a nagyon eltévedős, meg a szint sem jelentős. Pedál meg ugyanolyan, mint egy montis: bedokkolunk, 65km után kidokkolunk, megállni meg úgyse fogunk, mert elúszik a 40-es átlag.
Nekem mostanában távolabbiak nem igazán működnek, de ez talán beleférne. De csak akkor mennék, ha páran leszünk a bandás hangulatért, egyedül itthon is elkavirnyászok nagy ritkán.
Esetleg hétfő is lehet (ünnep).
Én ezt látom most…
mondjuk ez is csak vasárnap este mutat esőt... nekünk holnap valami túra lesz, a vasárnap nálam a szombati túra nagysága a mérvadó. ha elfáradok, vasárnap rotyi van. de avg 30-ra talán futja
Screenshot_20230428-183921.png
Én még mindig ismerkedősre tervezem…2.út…új pedál, cipő…és kb assetom merre lesz előre majd alakul. De tuti megyek
Én ezt látom most…
Screenshot_20230428-183921.png (303.51 KiB) Megtekintve 1111 alkalommal
Köszönöm!
A héten Bringalandban jártunk. Kb egy “nagygenerált” kértem, plusz pedál csere, wattmérő élesítése, Garmin hozzáigazítás…stb.
Üzenetet kaptam tegnap, hogy kész. Bent találkozhattam azzal a szerelővel (Bence, szerviz vezető) aki a bicit csinálta. Tök normális srác!!! A bici tényleg “buta” új bici volt. A múltkori váltó mizéria abból volt mert a váltó nem is erre a sorra volt beállítva ami ténylegesen ezen a bicin van. Úgyhogy pipa ez a rész…többet nem fogja ledobni egyel a láncot terhelésen. Kb feleslegesen vettem meg a Wireless Unit-ot mert volt benne!….nem a nyereg csőben, hanem a “döntött” vázcsőben….ezt kb senki nem tudta Magyarországon megmondani….higyjétek el mindent felkutattam ez miatt….
Megkapta a legújabb szoftvert…besz@rok , a hátsó agyat is szétszedték újra “zsírozták” úgyhogy Asszem rendben….
Az E-TUBE Appal lehet élesíteni a wattmérőt…vmiért akkor egyikünknek sem indult el…(pedig hárman ugyanolyan almával próbáltuk…) úgyhogy ez még nyitva van…pedig a Bence saját telójával látta és tökéletesen működött…hiszek neki. Mindegyis…zavarjam meg hétvégén …ha nem működik az én telómmal és a Garminnal vigyem vissza, soron kívül intézik. Tök normális banda!
Egy mondat viszont megmaradt bennem…pedig nem is kérdeztem….Tökéletes állapotban van!
Úgyhogy fülig ér az a száj
Cipőt ma hoztam Bergussonból…stoplit én szereltem fel…lehet rosszul de ha “fel” van tolva mindkettő akkor túl nagyot nem hibázhatok… …nyomaték kulccsal lehúztam 5Nm-el…úgyhogy hétvégén Tisza-tó kerülő lesz. Remélhetőleg buksi nélkül
Buksi a kutya, vagy esés?
Melyik nap mentek?
Esés
Egyedül mennék….nem szeretnék másban kárt tenni…
Vasárnap, vagy hétfő lesz. Időjárás függő.
vasárnap lehet esős lesz. hétfőre napsutást mutat a meteoblu, de totál megbízhatatlan. múlt szombaton is esőt írtak Pádisra. kimemtünk, kábát, minden lufaxxakpl, aztán olyan meleg volt a hegyen is, ránkrohadt a felső, esőnek meg nyoma se volt...
de egy tiszató nekm is játszhat, csak ez a hülye idójárás kiszámíthatatlan.
A Bringaland tényleg korrektül áll a dolgokhoz. Nekem legalábbis eddig pozitív tapasztalataim vannak. Mindig hozzájuk viszem nagygenerálra. (A többit meg Revi megcsinálja )
Van törzsvásárlóim is hozzájuk,pedig nem vagyok akkora vásárló, amihez járhatna, de egyszer adtak.
Köszönöm!
A héten Bringalandban jártunk. Kb egy “nagygenerált” kértem, plusz pedál csere, wattmérő élesítése, Garmin hozzáigazítás…stb.
Üzenetet kaptam tegnap, hogy kész. Bent találkozhattam azzal a szerelővel (Bence, szerviz vezető) aki a bicit csinálta. Tök normális srác!!! A bici tényleg “buta” új bici volt. A múltkori váltó mizéria abból volt mert a váltó nem is erre a sorra volt beállítva ami ténylegesen ezen a bicin van. Úgyhogy pipa ez a rész…többet nem fogja ledobni egyel a láncot terhelésen. Kb feleslegesen vettem meg a Wireless Unit-ot mert volt benne!….nem a nyereg csőben, hanem a “döntött” vázcsőben….ezt kb senki nem tudta Magyarországon megmondani….higyjétek el mindent felkutattam ez miatt….
Megkapta a legújabb szoftvert…besz@rok , a hátsó agyat is szétszedték újra “zsírozták” úgyhogy Asszem rendben….
Az E-TUBE Appal lehet élesíteni a wattmérőt…vmiért akkor egyikünknek sem indult el…(pedig hárman ugyanolyan almával próbáltuk…) úgyhogy ez még nyitva van…pedig a Bence saját telójával látta és tökéletesen működött…hiszek neki. Mindegyis…zavarjam meg hétvégén …ha nem működik az én telómmal és a Garminnal vigyem vissza, soron kívül intézik. Tök normális banda!
Egy mondat viszont megmaradt bennem…pedig nem is kérdeztem….Tökéletes állapotban van!
Cipőt ma hoztam Bergussonból…stoplit én szereltem fel…lehet rosszul de ha “fel” van tolva mindkettő akkor túl nagyot nem hibázhatok… …nyomaték kulccsal lehúztam 5Nm-el…úgyhogy hétvégén Tisza-tó kerülő lesz. Remélhetőleg buksi nélkül
Buksi a kutya, vagy esés?
Melyik nap mentek?
Esés
Egyedül mennék….nem szeretnék másban kárt tenni…
Vasárnap, vagy hétfő lesz. Időjárás függő.
Ha esetleg hétvégén ilyen hírbe futnátok bele:
Egy magára és környezetére (is) veszélyes, amatőr, biciklizni nem tudó pesti köcsög körbe szántotta a Tisza-tavat az orrával hétvégén….Nna az én leszek
ui: Virsli (majdnem) kész.
Bikefitting május közepe, jelentkezve!
IMG_3418.jpegIMG_3419.jpegIMG_3420.jpegIMG_3426.jpeg
Akkor ne fussunk bele, hanem MESÉLJ
Jók a cuccok
Köszönöm!
Ha esetleg hétvégén ilyen hírbe futnátok bele:
Egy magára és környezetére (is) veszélyes, amatőr, biciklizni nem tudó pesti köcsög körbe szántotta a Tisza-tavat az orrával hétvégén….Nna az én leszek
ui: Virsli (majdnem) kész.
Bikefitting május közepe, jelentkezve!
IMG_3418.jpegIMG_3419.jpegIMG_3420.jpegIMG_3426.jpeg
Hajrá!
(A két narancssárga, kulacs kinézetű az akku?)