Esésrevox írta: ↑2023.04.28., pén. 17:32Buksi a kutya, vagy esés?mechazseni írta: ↑2023.04.28., pén. 17:23Köszönöm!
A héten Bringalandban jártunk. Kb egy “nagygenerált” kértem, plusz pedál csere, wattmérő élesítése, Garmin hozzáigazítás…stb.
Üzenetet kaptam tegnap, hogy kész. Bent találkozhattam azzal a szerelővel (Bence, szerviz vezető) aki a bicit csinálta. Tök normális srác!!! A bici tényleg “buta” új bici volt. A múltkori váltó mizéria abból volt mert a váltó nem is erre a sorra volt beállítva ami ténylegesen ezen a bicin van. Úgyhogy pipa ez a rész…többet nem fogja ledobni egyel a láncot terhelésen. Kb feleslegesen vettem meg a Wireless Unit-ot mert volt benne!….nem a nyereg csőben, hanem a “döntött” vázcsőben….ezt kb senki nem tudta Magyarországon megmondani….higyjétek el mindent felkutattam ez miatt….![]()
Megkapta a legújabb szoftvert…besz@rok, a hátsó agyat is szétszedték újra “zsírozták” úgyhogy Asszem rendben….
Az E-TUBE Appal lehet élesíteni a wattmérőt…vmiért akkor egyikünknek sem indult el…(pedig hárman ugyanolyan almával próbáltuk…) úgyhogy ez még nyitva van…pedig a Bence saját telójával látta és tökéletesen működött…hiszek neki. Mindegyis…zavarjam meg hétvégén…ha nem működik az én telómmal és a Garminnal vigyem vissza, soron kívül intézik. Tök normális banda!
![]()
Egy mondat viszont megmaradt bennem…pedig nem is kérdeztem….Tökéletes állapotban van!
Úgyhogy fülig ér az a száj![]()
Cipőt ma hoztam Bergussonból…stoplit én szereltem fel…lehet rosszul de ha “fel” van tolva mindkettő akkor túl nagyot nem hibázhatok……nyomaték kulccsal lehúztam 5Nm-el…úgyhogy hétvégén Tisza-tó kerülő lesz. Remélhetőleg buksi nélkül
![]()
![]()
Melyik nap mentek?

Egyedül mennék….nem szeretnék másban kárt tenni…

Vasárnap, vagy hétfő lesz. Időjárás függő.