De ez legyen az én szegénységi bizonyítványom.

Huhh, csak kíváncsi vagyok, ez tényleg csak úgy kijött belőled, vagy kopiztad, vagy megkérted a ChatGPT-t, hogy írjon egy esszét, vagy...?
venomer írta:Szükséges tér a tudatosításhoz, ez lehet akár konkrét ismétlés vagy több szemszögből körbejárva a témát, a szereplők saját szavaival elmondatva ugyanazt a jelenséget, ez átcsúszhat terjengősségbe, ugyanaz a hírérték töredék nyersanyagra is le lenne forgatható, át lenne adható, de legyen némi átcsúszás bele, segond.
Aztán folytasd a Gengszterek fogadójávaltamagaba írta: ↑2023.05.07., vas. 07:36Mostanság Mads Mikkelsen vonalon vagyok
Elég karakteres szinész, úgy néz ki nem mászik bele a hollivódi dagonyába
Ádám almái és Még egy kört mindenkinek
Mindkettő nagyon jó
Az Igazság bajnokai lesz ma este a mozi
Anders Thomas Jensen a forgatókönyv író. Gyakran háttérbe szorul a nevük, pedig a jó film egy jó sztorival kezdődik
Meggyőződésem volt, hogy az előzetessel és az imdb hivatkozással így is túlteljesítettem néhány ajánlót. Mint ahogy a hifiben, itt sem vagyok túl szószátyár. De ha valamit mondanom kellene róla, akkor az az lenne, hogy:
venomer írta: ↑2023.04.27., csüt. 17:31Igen, kellemes kiruccanás az űrbe. Színházi előadásként is meg lehetne nézni érdembeni romlás nélkül. Vicces amikor egyes emberek feje vörösbe hajlik és nagy csalódásuknak kell méltatlankodva hangot adniuk, mikor kamaradrámába futnak és mintegy támadásként, lehúzásként élik meg, hogy ha csak áttétesen is, de kilátásba került a színház intézménye.Alex_Aston írta: ↑2023.04.27., csüt. 15:01Nem váltja meg a világot, viszont szerintem egyáltalán nem kidobott idő.
Call Jane (2022) - hívd ezt a személyt, ha a 60s években élsz és nem kívánod még lekötni magad replikával. Egy ideje nem láttam Banks nőszemélyt, de jó volt újra. Nem tudom hiba volt-e kihagyni az elmúlt évekbeli filmjeit, az utolsó látott a Borotvaélen volt. Amolyan életrajzi ívet követ a forgatókönyv, amik általában összecsapott iparosmunkák, jó alapok a klisés mesélésekhez, itt ugyanez jó alapként szolgál az itteni alakítások és a téma alá. Ripli néni leader szerepben, benne sincs oka csalatkozni a nézőnek.![]()
14 évesen, mikor Anakin tanítványa lesz.
Nekem bejött ez a film. Semmi extra, de kellemes kikapcsolódás, és jópofa, hogy az egész film a hajó biztonsági kamera felvételein keresztül látható, hogy mi is történt a küldetéssel.
Köszönöm, hogy bizalmat szavaztál a sorozatnak szent ajánlásom nyomán, de ha ennyire sietsz, lelked rajta, magamat nem ismétlem. Lehet, hogy a későbbi epizódok sem jönnének be, de szerintem inkább csak türelmetlen vagy. Nem erőszak. Tegnap néztem a 6. és 7. részt, elég ütősre sikerültek, kellemes volt, épp akartam írni, írom is. Azt elismerem, hogy nem az első 5 percben mutatja ki a foga fehérjét, de nem is feladata (rossz az, amikor egy sláger egyből a refrénnel kezdődik).
Én az első 5 perc után lekapcsoltam... olyan volt mintha Greta Thunberg speed-et szedett volna és pörgő tempóban nyomja a progresszív zöld vallás összes dogmáját...
A java még most jön és a helyére is kerül minden, bátran erőltesd szerintem.