A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
A java még most jön és a helyére is kerül minden, bátran erőltesd szerintem.
Erős idegzetűeknek van itt ez az elborultság, A jövő bűnei címmel. Nehéz eldönteni, hogy a kanadaiak ugyanúgy nem tudnak-e filmet csinálni, mint eddig vagy ezúttal sikerült nézhetőt forgatni, csak erősek a témák, mindenesetre minden felvetésében jogos, fele részt létező jelenségekre reflektál és a kényszerű(?) adaptációk sem zökkenőmentesek, viszont megosztóak. Mindenkinek ugyanaz az útja? Csöcsparádé, gyilkosság, élvezet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Aszpirin 2023.04.24., hétf. 20:47-kor.
Ok:elrontott idézés javítása
Története, látványvilága nem rosszabb, mint a fősorozaté, viszont, nincs benne olyan színész, aki elvinné a hátán, mint eddig a fősorozatot Henry Cavill, illetve, a Pacsirta dalai inkább idegesítőek, szemben Kökörcsin dalaival, amik inkább viccesek.
Van benne minimális önreflexív humor, pl. a teljesen valószerűtlen, amolyan "lityipátyi-vityilló"-szerű, véletlen-generátorral kreált(nak tűnő) nevekkel kapcsolatban, amikor tanoncunk bemutatkozik, hogy a neve Crevan Espane aep Caomhan Macha, de a legtöbben csak Avallac'h-nak hívják, akkor jön rá egy reakció, hogy "nem is értem".
És, persze, számos marhaság is, pl. a nagyhatalmú főtanácsos-varázsló lakrészébe csak úgy be lehet surranni, ahol a legféltettebb varázskönyvét egy recsegő padlólap lap alatt tartja mindenféle fizikai és/vagy mágikus védelem nélkül, de, mondjuk, a császárnő is elég egyszerűen kijutott a pórnép közé...
Mindenesetre, akinek tetszett a Vaják 1-2. évada, tehet ezzel a 4 epizódos mini sorozattal is egy próbát, annyira nem rossz, mint, amilyen kritikákat kapott.
Ja, az utolsó epizódnak van stáblista közbeni jelenete.
Enola Holmes 2.
Kb. azt hozza, mint az első, szóval, valószínűleg, akinek az tetszett, ez is fog, akinek meg az sem, ez sem.
Annyival még jobb is az 1.-nél, hogy van értelmes bűnügy és nyomozás.
A film után a stáblista elején érdemes nézni a különböző újságcikkeket, hirdetéseket, mert jópofák.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Ezt még anno láttam, nagyon jó kis film egy házsártos és a megszokás rabjainak elő emberről, akinek azért vajból van a szíve. Nálam pl. ilyen egy 10 pontos film.
Egész jó ez is, szerencsere jóféle átdolgozás. Aki nem látta az eredetit, annak ez is talán tökéletes film lehet, mert ugyanúgy nagyon kedves, és hasonló a mondandója.
De azért az eredetit nem tudja überelni, ami persze nem csoda
Igényes romantikus történetet, megjelenítést keresek.
...
Ha már mások is, amolyan múltidézést tartanak, én is beszállok:
- Igazából szerelem,
- Értelem és érzelem (Ang Lee-féle),
- Szenvedélyek viharában.
Biz'isten ennek hatására néztem meg ma este a Szenvedélyek viharábant. Valahogy eddig kimaradt, nem is értem....
De most már tudom: óriási film. Anthony Hopkins és Brad Pitt is nagyot alakít benne. "Epic".
Köszi.
Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
Ott van benne a meleg főszereplő, és mégsem érzem a film alatt, hogy az arcomba tolják a témát. Kiváló film szerintem is.
Jah, hát Jack Nicholson totál természetes beköpései/megjegyzései (szerintem ma ezzel a dumával nem mernének már filmet kiadni) meg a langyi főszereplő kissé sztereotíp viselkedése kompenzálja a dolgot. Anyám szerintt "senki sem normális ebben a filmben" És tényleg
Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
Igényes romantikus történetet, megjelenítést keresek. Kislányokra szabott netflixes agymenések, IzauraTV szintjei tehát nem játszanak.
Forrest Gump - Titanic - Lesz ez még így se.
Nekem ez a három a kedvencem "romantikus" témában.
Hihetetlen egybeesés: tegnap este néztük meg a "Lesz ez még így se!"-t, részemről kb hatodszorra (ja, tényleg k.va romantikus ). A Forrest Gumpot meg kb 6 hete, szintén n-edszerre. Hihetetlen, hogy ekkora átfedés van a kaedvenc "romantikus" filmjeink között (egyedül a Titanic nevű cukrostakonytól zárkózom el )
A "fontos, döntéshozó" helyeken a többség
balliberális, hazátlan agyhalott. Na ők döntenek erről. Az apropó egy gyenge, fix növekvő szavazótábor, akik nehezen szaporodnak, vagy lassítják azt. Röviden.
Igényes romantikus történetet, megjelenítést keresek. Kislányokra szabott netflixes agymenések, IzauraTV szintjei tehát nem játszanak.
Nem mozgat a fejünk felett állítólag eldöntők témája, mégis ez annyira kiugrik, hogy nem állom meg a kérdést: kik és pontosan milyen apropóból is döntöttek erről?
Nincs melegség, nincs néger transzvesztita, nincs lány-fiú-semleges lény.
De villámlókalapácsos repülő Tarzan sincs.
Már fel is keltette az érdeklődésemet
Hat engem pont ez rettentett el, bele sem kezdek :)
Amugy tenyleg durva ez az iranyzat…
Most nezem a Ted Lasso ujabb evadat, ott is ugye. Mondom b+ ezt mar nem hiszem el. Ferfi es noi vonalon is, csak az egyenloseg jegyeben.
Mar nagyon varok ket meleg fekete mandalorit, vagy Wyatt Earp meleg kalandozasait azsiai bordelyokban.
Eddig tovabbtekertem es legyintettem a dologra, de amikor mar a Shadow&Bones sorozatban is meglattam, tenyleg ennyire kell ezt nyomni?
Erre most van egy jó komzervatív mém:
"A Tarzant csak azért nem fogja soha fekete színész alakítani, mert a Disney és Hollywood nem lesz annyira hülye, hogy egy afrikai feketét ugráltasson a fáról-fára mint ahogy a majmok teszik."
Ha olvasnátok az ENSZ március 8-ai 21pontos emberi jogok irányelveit illetve tanulmányozzátok a S.E.L. és D.E.I. irányelveket akkor nem fogtok meglepődni, ha 2030-ra az lesz az abnormális és kirekesztő ami eddíg normális volt. Amiket pedig eddíg pszihiátriai esetnek vagy szexualitással kapcsolatos mentális betegségeknek tartottak, ezentúl egészséges normaként lesznek beállítva. Belevitorlázunk a szivárványos naplementébe meleg széllel, ha akarunk ha nem! Magasabb szinteken eldöntötték. Az is megérne egy topikot, hogy miért teszik mindezt.
Most nezem a Ted Lasso ujabb evadat, ott is ugye. Mondom b+ ezt mar nem hiszem el. Ferfi es noi vonalon is, csak az egyenloseg jegyeben.
Mar nagyon varok ket meleg fekete mandalorit, vagy Wyatt Earp meleg kalandozasait azsiai bordelyokban.
Eddig tovabbtekertem es legyintettem a dologra, de amikor mar a Shadow&Bones sorozatban is meglattam, tenyleg ennyire kell ezt nyomni?
Látom nem érted. Ez csak rosszabb lesz. A disneynél a kvóta jelenleg 15-20%, de tudni lehet már, hogy kb. 50%-ra fogják felemelni pár éven belül.
Annyi amennyit a könyvben olvastál, ugyanis a leírások szerint teljesen hű hozzá. Ezen okból, ha a könyv nem tetszett, ne is bonyolódj bele a sorozatba. Szvsz.
A Mao Ce-tung-féle kulturális forradalom mekkora szerepet kap benne?
Én elolvastam A háromtest-trilógia 1. kötetét, nem igazán nyűgözött le, nem inspirált a folytatások kézbe vételére, egyedül a kulturális forradalommal kapcsolatos részeket, mind a leírásokat, mind a cselekmény akkor játszódó részét érdekesnek találtam.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Várom a kapcsolatfelvétel lehetőségét nagyon. Nem egyszer néztek már nem gyengén hülyének emiatt, de hát miért ne várhatnám? Ez nem egyenlő a konteós UFO-hívéssel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára venomer 2023.04.19., szer. 21:52-kor.
Minek picsogjam túl? Neked az sem felelne meg, mint úgy minden. Olvasgass, dönts. Ha megy.
Hát, ha ennyire vagy képes, akkor az nem sok.
Vagy fogalmazásgátlót vettél be?
Tudsz te, ha akarsz szerintem - kíváncsi lennék egy bővebb leírásra és ajánlásra Lemmy9.1 módra, de sima 2.0 is elég!
Káromkodás, p*na és hasonló dolgok nélkül, csak a saját véleményedre bővebben.
Hátha kedvet kapok és te is a fórumozásra trollkodás nélkül.
De túlpicsogni nem kell az biztos.
Ok, akkor picit bővebben. :)
Az alapsztori az, hogy a világ nagy tudósai, fizikusok egyszer csak elkezdenek öngyilkosok lenni, miután bizonyos információkhoz jutottak, vagy más miatt. Ki tudja. Az utolsó üzenetük: "a fizika nem létezik"
Lassan adagolt sztori, de nézeti magát. A kínai nevekre figyelni kell. Szájba is rág, de egy nagy misztikum, vagy épp a valóság alakul ki szép apránként.
A szereplők rendben vannak, jól hozzák a karaktert. A főszereplő kimondottan jó az introveltált tudós megformázásában.
Nem fénykardos űrhajós sci-fi az első 8 rész alapján.
30 rész úgyhogy van idő míg kibontódik.
Nézése közben szorongást okoz, tehát hat.