Biz'isten ennek hatására néztem meg ma este a Szenvedélyek viharábant. Valahogy eddig kimaradt, nem is értem....
Alex_Aston írta: ↑2023.04.20., csüt. 15:25Ott van benne a meleg főszereplő, és mégsem érzem a film alatt, hogy az arcomba tolják a témát. Kiváló film szerintem is.
Ha már mások is, amolyan múltidézést tartanak, én is beszállok:
Jah, hát Jack Nicholson totál természetes beköpései/megjegyzései (szerintem ma ezzel a dumával nem mernének már filmet kiadni) meg a langyi főszereplő kissé sztereotíp viselkedése kompenzálja a dolgot. Anyám szerintt "senki sem normális ebben a filmben"Alex_Aston írta: ↑2023.04.20., csüt. 15:25Ott van benne a meleg főszereplő, és mégsem érzem a film alatt, hogy az arcomba tolják a témát. Kiváló film szerintem is.
Hihetetlen egybeesés: tegnap este néztük meg a "Lesz ez még így se!"-t, részemről kb hatodszorra (ja, tényleg k.va romantikus
Ott van benne a meleg főszereplő, és mégsem érzem a film alatt, hogy az arcomba tolják a témát. Kiváló film szerintem is.
Erre most van egy jó komzervatív mém:wittao írta: ↑2023.04.20., csüt. 10:59Hat engem pont ez rettentett el, bele sem kezdek :)
Amugy tenyleg durva ez az iranyzat…
Most nezem a Ted Lasso ujabb evadat, ott is ugye. Mondom b+ ezt mar nem hiszem el. Ferfi es noi vonalon is, csak az egyenloseg jegyeben.
Mar nagyon varok ket meleg fekete mandalorit, vagy Wyatt Earp meleg kalandozasait azsiai bordelyokban.
Eddig tovabbtekertem es legyintettem a dologra, de amikor mar a Shadow&Bones sorozatban is meglattam, tenyleg ennyire kell ezt nyomni?
Látom nem érted. Ez csak rosszabb lesz. A disneynél a kvóta jelenleg 15-20%, de tudni lehet már, hogy kb. 50%-ra fogják felemelni pár éven belül.wittao írta: ↑2023.04.20., csüt. 10:59Hat engem pont ez rettentett el, bele sem kezdek :)
Amugy tenyleg durva ez az iranyzat…
Most nezem a Ted Lasso ujabb evadat, ott is ugye. Mondom b+ ezt mar nem hiszem el. Ferfi es noi vonalon is, csak az egyenloseg jegyeben.
Mar nagyon varok ket meleg fekete mandalorit, vagy Wyatt Earp meleg kalandozasait azsiai bordelyokban.
Eddig tovabbtekertem es legyintettem a dologra, de amikor mar a Shadow&Bones sorozatban is meglattam, tenyleg ennyire kell ezt nyomni?
Hat engem pont ez rettentett el, bele sem kezdek :)
Már fel is keltette az érdeklődésemetNincs melegség, nincs néger transzvesztita, nincs lány-fiú-semleges lény.
De villámlókalapácsos repülő Tarzan sincs.
A Mao Ce-tung-féle kulturális forradalom mekkora szerepet kap benne?
Ok, akkor picit bővebben. :)DeLorean írta: ↑2023.04.18., kedd 18:29Hát, ha ennyire vagy képes, akkor az nem sok.
Vagy fogalmazásgátlót vettél be?![]()
Tudsz te, ha akarsz szerintem - kíváncsi lennék egy bővebb leírásra és ajánlásra Lemmy9.1 módra, de sima 2.0 is elég!
Káromkodás, p*na és hasonló dolgok nélkül, csak a saját véleményedre bővebben.
Hátha kedvet kapok és te is a fórumozásra trollkodás nélkül.
De túlpicsogni nem kell az biztos.
![]()