18ezer, de aliexpressen láttam 12ért ist.
https://www.ebay.com/itm/403546118743?_ ... %3A2047675

mutattak valami bukást, de az még jóvel a vége előtt,de francia és olasz összefoglalót találtam, ott pogival voltak elfoglalva...az a gyerek más dimenzioban mozgott...AAttila írta: ↑2023.04.17., hétf. 20:51Volt egy nagyobbacska bukás . Azt keresd!![]()
Spoiler.....
....
....
Ati is földre került . Utána próbált visszaérni az első csoportba, de nem sikerült. Erre írtam,hogy szarul helyezkedett. Sokkal előrébb kellett volna lennie.
Poginak volt egy támadása, azzal szétkapta a társaságot, utána bolt még 1, amivel ellépett mindenkitől.
Volt egy nagyobbacska bukás . Azt keresd!
az sose árt... megkeresem valahol, akkor valsz elég az utolsó félperc. ezért nem kelek fel 6korAAttila írta: ↑2023.04.17., hétf. 19:13Megint bebizonyosodott,hogy az egyik legfontosabb dolog az országúti kerékpározásban: a jó helyezkedés![]()
Megint bebizonyosodott,hogy az egyik legfontosabb dolog az országúti kerékpározásban: a jó helyezkedésrevox írta: ↑2023.04.17., hétf. 16:30most néztem a tv műsort. értlemes időben már nem lesz Amstel... xal ha mást nem zavar, tőlem mesélhetsz. már, ha volt valami érdekes.
most néztem a tv műsort. értlemes időben már nem lesz Amstel... xal ha mást nem zavar, tőlem mesélhetsz. már, ha volt valami érdekes.
mondtam akkor,hogy xar se lesz belőle :) minden versenykiírásban benne van, hogy saját felelősségre állsz rajthoz. bajnokságokon van megkötve, mit kell teljesíteni a biztosítást tekintetében. Pontosabban az mksz versneyek mindegyikére megvan a minimum biztosítás, de pl sziránás mentőt csak magyar bajnokin kell szevezned (ha azóta nem változott, hogy én látttam). orvosi felügyelet persze kell, de rohammentő pl nem kötelező. Persze, a betegkocsi is mentőnek látszó tárgy, csak a sziréna nincs rajta, vagy ha van is, nincs meg a jogköre, hogy használja.
Mindenki mondta a Gella után soha többet, senki ne menjen Prohászka szervezésre. De ahogy lenni szokott, az idő egyrészt feledteti a történteket, másrészt nincs nagyon más.
ja, Prohászka
ilyen múltlal már tudni kellene, hogy a poliszt meg kell fizetni és akkor rend van. csak az meg jó-párszázezer.AAttila írta: ↑2023.04.17., hétf. 09:22Nah csak egy kis szösszenet a jelenlegi hazai verseny állapotokról.
Vasárnap volt a Stop cuki időfutam verseny. Már huszonvalahanyadik,tehát nem ma kezdték. De.
Egy időben, egy helyen búcsú, kézilabda-, foci meccs és a bicóverseny.![]()
Ráadásul azért a legtöbben bekönyökölve, mert mégiscsak TT.
Na itt volt minden,csak biztonság nem. Őrült emberek,akik próbáltak leparkolni,kiállni,befurakodni,minden,amit el tudtok képzelni a jó magyar vezetési kultúrával,miközben nringások próbálnak TT versenyen minél jobb helyezést,időt elérni.végül "csak" 1 bringást útöttek el
![]()
Persze sokan elintézték annyival,hogy örülni kell,hogy egyáltalán van még aki szervez bringaversenyt.
Ja, a másik kedvenc, mert ugye nincs elég hely a naptárban,annyira sok a rendezvény, Balatonfondo és a már hagyományosnak mondható Mátra-kör,ugyanazon a napon lesz![]()
Ááá, nem is mondok semmit.![]()
Ok, papírkutyák nem számítanak…
Ha kutya van, sosem lesz igazi fű sajnos.
átadomasebestyen írta: ↑2023.04.15., szomb. 18:47
Core training, nem vicc: https://www.trainingpeaks.com/blog/the- ... r-workout/
Core training, nem vicc: https://www.trainingpeaks.com/blog/the- ... r-workout/revox írta: ↑2023.04.15., szomb. 13:31nabaxxa... csaphattunk volna egyet, bár ide is esőt jósoltak 9-től... pedig már ezerszer megfogadtam, nem nézem a meteobluet-t![]()
bár az is igaz, ha nem lett volna esőgyanú, már valami hegyen kalimpálnánk... axxony mániája lett a mászkálás, állítólag a bicajtól fáj a gerince.. nem a napi 9 órs üléstőly majd itthon tespedéstől... neten olvasta: bicikli...![]()