Deréknak tényleg nem használ, de szerintem is többet árt az ülőmunka.
nabaxxa... csaphattunk volna egyet, bár ide is esőt jósoltak 9-től... pedig már ezerszer megfogadtam, nem nézem a meteobluet-t
ittene...AAttila írta: ↑2023.04.14., pén. 14:12
Szerintem most a minap,amikor elkapott az eső,akkor az egyik úton volt pár fékezésem az idióta autósok miatt. Ott pedig eléggé aprókavicsos az út, mintha finom sóder lenne a rajta. Lehet ott kapott fel valamit. Csak a jobb hátsó betét van elkopva. Ezért is gondolom.
mindjárt megkeresem, de minap is úgy értettem,hogy az egyik oldali kopott el, nekem az ragadt be... csak akkor szerintem meló volt és nem colt időm ràmenni a beállításra, aztán elfelejtettem... de megnézem
mennyi baromság, nincs racsnizás...
Pesten nem esik, és 12 fok, derült égbolt.revox írta: ↑2023.04.15., szomb. 11:36jól van az a fék beállítva? elég ritka az az eseti kopás, ami így elzabálja a betétet és a felninek semmi baja![]()
ez a sárhpga (gondolom swiss stop) híres arról, hogy kopik rendesen,de a felnit nem nagyon koptatja, max ráég egy réteg és szép sárga a perem, de ez eléggé félre van kopva, ezt 20perc esőben nehéz öszehozni.
apropó, eső. remélem ott esikk, mert itt verőfényes napsütés... kcsg meteoblue. este eltévéztem 1ig, hogy ma úgyis xar idő lex... lassan dél, már rég hazafele jönnék, ha máshogy készülök mára, pl bicikilizéssel![]()
jól van az a fék beállítva? elég ritka az az eseti kopás, ami így elzabálja a betétet és a felninek semmi baja
2014-beb Kiss Attila egy alu Kellyssel lett master2 országúti magyar bajnok. Ezt követően vett egy (akkor még működött a versenyzői ár, ami töredéke volt a listaárnak, az is lehet, ingyér kapta, mint champion)karbonbicajt, mondván egy bajnoknak már dukál és abbahagyta a tekerést
Már akartam javasolni a zwift group rideot
Az ismét páratlan hét, nekem kiesik.
Nekem azon a hétvégén családi elfoglaltság lesz.
Tőlem mehet.