Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Canon 6D + 50mm F1.8 + potrémarkolat + 2 távkioldó + 2 akksi + 64GB sandisk pro
Re: Canon 6D + 50mm F1.8 + potrémarkolat + 2 távkioldó + 2 akksi + 64GB sandisk pro
Az egész csomag árát (az obi elkelt így az nem értendő bele) módosítanám 169.000 forintra.
HTPC, Edifier S2000, Mi 4k laser projector
Re: Canon 6D + 50mm F1.8 + potrémarkolat + 2 távkioldó + 2 akksi + 64GB sandisk pro
A canon 50mm F1.8 elkelt, a többi még mindig új tulajdonosát keresi!
Az árát módosítanám 230.000 forintra a teljes csomagnak!
Canon 6D + 50mm F1.8 + potrémarkolat + 2 távkioldó + 2 akksi + 64GB sandisk pro
Eladó egy nagyon szép állapotú Canon 6d - wifis változat. Csupán 46.000 Expo van a gépben. Doboz, gyári töltő, kábelek. Valamint egy 50mm F1.8-as obi amivel kitűnően kiegészítik egymást. Az obi kb 1 éves - ennek megfelelően hibátlan állapotú, mind a gép, mind az obi összes kupakja megvan. Alku nélkülieknek jár hozzá a gyári akksin kívül portrémarkolat + 2 akksival, egy sima egygombos kioldó és egy komolyabb time-lapse kioldó is, valamint egy Sandisk 64Gb kártya.
Az összes hiba:
- a gép alja minimális mértékben kopott - lásd a képen.
- a szemkagyló nem gyári, elhagytam, rendeltem rá kettőt, így neked is jut egy tartalékban ha ugyanígy járnál.
- a portrémarkolat elsütő gombja nem mindig működik.
Ennyi.
Ára: 250.000 Huf. Személyes átvétel Komáromban. Beszámolni nem tudok semmit. Csomagküldés a vevő terhére és felelősségére lehetséges, előre utalás után.
Az összes hiba:
- a gép alja minimális mértékben kopott - lásd a képen.
- a szemkagyló nem gyári, elhagytam, rendeltem rá kettőt, így neked is jut egy tartalékban ha ugyanígy járnál.
- a portrémarkolat elsütő gombja nem mindig működik.
Ennyi.
Ára: 250.000 Huf. Személyes átvétel Komáromban. Beszámolni nem tudok semmit. Csomagküldés a vevő terhére és felelősségére lehetséges, előre utalás után.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asebestyen 2023.04.05., szer. 16:29-kor.
Ok: Ár pótlása
Ok: Ár pótlása