Kíváncsi lennék egy statisztikára, hogy itthon milyen arányban és mennyiségben fogynak ezek a Pro-Ject készülékek.KopaszKutya írta: ↑2023.10.26., csüt. 08:05Elég sokat olvastam ezekről a régi lejátszókról, köztük erről a Revox-ról is. Ennél pl. a kijelző szeret kimúlni, amit nem lehet javítani, csak cserélni egy másik donorból.kaboca36 írta: ↑2023.10.25., szer. 20:24Talász jobb cd lejátszot ha használt high end szegmensben keressel.... a többi már csak izlés kérdésse... Sony,Philips,Marantz,Waida,Naim....... satöbbiKopaszKutya írta: ↑2023.10.21., szomb. 18:14Sziasztok!
Pro-Ject CD BOX DS2 T futóműről milyen tapasztalatok vannak? Mennyire ajánlott komolyabb rendszerekbe?
A gyártói marketing szövegen kívül nem sok infót talàlni róla.
Köszönöm!
vagy ez..... https://www.avx.hu/forum/viewtopic.php?f=31&t=190406
Jó cuccok ezek, de a közelemben nincs egy hozzáértő sem, aki ha gond lenne vele, rendbe tudná tenni.
Lenne egy Marantz CD-73 is, amit rendbe lehetne szedni, de az országban nem sok olyan embert ismerek, akire rá is merném bízni, mint pl. Takács Jenő Úr, aki ért is hozzá és nem gányolja szét. Csak hát az a fránya logisztika.
Ezt a CD futót én is kinéztem magamnak, de nem vettem meg a mai napig sem. Ja, és azóta még drágább is lett, szerintem értelmetlenül.
"A gyártói marketing szövegen kívül nem sok infót talàlni róla."
Ezen felül én sem igazán találtam túl sokat.
Volt, hogy 1-2 ilyen kis készülékre ráfeküdtem, de még külföldi fórumokban sem értem el eredményt. Így aztán nem is népesítik be a szobát. Egyszer vettem valamilyen bluetooth vevőt, amit Apple tv-vel szerettem volna párosítani, de nem ment. Aztán nagy kínlódva megtaláltam egy valamilyen üzletnek a már törölt termék adatlapját és ott be volt írva, hogy nem müxik, így pont nem. Szerencsére még a vásárlást követő 1-2 napban volt, így nem volt bukta csak vissza kellett vinnem.