pärt írta: ↑2023.04.06., csüt. 13:18
asebestyen írta: ↑2023.04.06., csüt. 12:53
revox írta: ↑2023.04.06., csüt. 12:44
mégaz, de mivel beijesztettél, hogy megyünk egy kört, gondoltam tegnap, szokatom magam az izohoz,mert mostanában csak vizet iszok, de rövideket tekerek. 2órásra már azért nem árt az izo. nafaxom, úgy elszoktam a cukros, édes dolgoktól, majdnem behánytam tőle...
Sima iso-t igyál, ne szénhidrátost, abba maltodextrin, dextróz meg ilyen szemetek vannak, kicsinálja a gyomrot.
Én nem használtam régen, de itt annyi komoly rájder használja, hogy két éve én is vettem egy zacsi dacathlonos port.

Nem lettünk jó barátok. Ahogy írjátok: kb. vegyi üzemet csinált a gyomromból, már csak azt vártam, hogy kifogyjon a kulacsból és feltölthessem tiszta vízzel. Még majdnem az egész megvan.
Ha nagy melegben indulok, simán be tudok borítani egy liter vizet indulás előtt, annyival kevesebbet kell kulacsozni. Biztos nem eléggé tudományos, de nálam bevált.
versenyszerűen veretve az a baj, nem megkerülhető a plusz energiabevitel. valahogy be kell tolni és a banán az első kajálásnál bemegy (de egynaposon az se nagyon van, inkább hosszab versenyeken, mint tour vagy giro) aztán kemikália jön, szeletek, zselék meg italok formájában. szerncsére, hobbi szinten ott a banán, vagy kókuszrúd. Mondjuk Te nem is eszel közben,de valsz olyan intenzitással tekersz, amit így is elviszel, de ha már gyors fiúk mögött kel haladni, ahogy én megfigyeltem, legkésőb 20kili után érdmes valamit ennni, hogy ne érjen meglepetés. Lusta vagyok visszalapozni, nemrég betett kajaitinert a stucnin, de szerintem azon is már ment az első kaja egész korán. mondjuk sima versenyeken, amira mi jártunk, versenynap már nem ettem, csak valami powerBar, vagy fene tudja milyen szeletet, de az nagyon durva cucc volt. aztán koffeines zselé, víz és izo. ilyenkor pl a liter víz előtte nem működne. lehető legüresebben kell indulni (üres hólyag, üres has ) de tartalékok feltöltve. persze, inni kell sokat, de azt már kiizzadod. de, ja, a versenysport nem egészséges... nem kell a profikat utánozni, ha nem muszály... Persze ezt csak úgy általánosan mondom, Tőled távol áll
egyébként egyszer mentünk le Szegedre,de Pâlyit valahol felvettük, nem kis kerülővel, xal jó sokat zötykölődtünk. Unalmamban megettem két ilyen Power valamit. Finomnak finom volt,de nagyon tömény. első részhajrá után elgurítottam lendületből, beindult az üldözés, meg öten kezdtek lószolgatni, le is térdeltem. úgy beállt a belem, kb 2 hétig fájt utána. nyilván ennyi is volt a verseny

szerencsére azévi utolsó, de az a fiaskó valsz hetekre, hónapokra tönkreverte volna a formát.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu