Gondolom, eretnekség

Én nem használtam régen, de itt annyi komoly rájder használja, hogy két éve én is vettem egy zacsi dacathlonos port.asebestyen írta: ↑2023.04.06., csüt. 12:53Sima iso-t igyál, ne szénhidrátost, abba maltodextrin, dextróz meg ilyen szemetek vannak, kicsinálja a gyomrot.
https://high5.hu/termekek/zero-pezsgota ... tablettak/revox írta: ↑2023.04.06., csüt. 12:56asebestyen írta: ↑2023.04.06., csüt. 12:53Sima iso-t igyál, ne szénhidrátost, abba maltodextrin, dextróz meg ilyen szemetek vannak, kicsinálja a gyomrot.![]()
gyártó,típus? nekem scitec van, de már nem nagyon ízlik...
asebestyen írta: ↑2023.04.06., csüt. 12:53Sima iso-t igyál, ne szénhidrátost, abba maltodextrin, dextróz meg ilyen szemetek vannak, kicsinálja a gyomrot.
azaz, csak kerekítek
Sima iso-t igyál, ne szénhidrátost, abba maltodextrin, dextróz meg ilyen szemetek vannak, kicsinálja a gyomrot.
mégaz, de mivel beijesztettél, hogy megyünk egy kört, gondoltam tegnap, szokatom magam az izohoz,mert mostanában csak vizet iszok, de rövideket tekerek. 2órásra már azért nem árt az izo. nafaxom, úgy elszoktam a cukros, édes dolgoktól, majdnem behánytam tőle...
az ott szokott
kérdés, a hóval mi lesz. egyébként ha nyugtat,én se vagyok nagyon ott. bár tekrgetek, de ezidáig inkább a fogyókúrás tekerésre mentem rá,az meg sok erőt nem fejleszt.
Én a hosszútávú triatlon versenyen 12-13 liter folyadékot ittam, de nem kellett vizelnem, a bőrömön keresztül jött ki a folyadék.
Én biztosan nem,mert nem szeretném szétszedni a középrészt. Márpedig a vizes út szépen bemossa a dzsuvát oda is és nem akarok a presfittel kínlódni.aladin66 írta: ↑2023.04.06., csüt. 09:25Ha eső lesz, vagy hó, akkor is megyünk?![]()
Lacee menne is ha edzésben lenne,de nem akar úgy járni mint azon a bizonyos Tisza-tavi tekerésen,hogy az autóból is majdnem megittam hazáig a hűtővizet is,meg még éjfélkor is ittam:)revox írta: ↑2023.04.05., szer. 23:45agyaljmechazseni írta: ↑2023.04.05., szer. 19:39Tehát most vasárnap?revox írta: ↑2023.04.05., szer. 16:40nu, hifiBZK karika!
aki közel van és kedve is van, úgy néz ki, kerekedik egy tekerés 9-én. Ati jön le debibe, akkor már hozza a bicajt, de nem otthonról, rokonoknál lesz mezőtúron, xal transzportban csak onnan tud segédkezni esetlegesen.
rajt 11-12-13h, még képlékeny, valamikor, amikor ideér. egy laza szovátkört tervezek, ahol régen az edzéseink voltak. jó kis út, volt,hogy mindenhol befújt a szélhullám, itt-ott nyomokban felfedezhető, de mire felmegy a pulzusod, vége is van
Part már járt arra, csak Vele a fordított kört nyomtuk meg, de az útviszonyok azt diktálják, jobb a normál irányban menni.
debe, 33-as főút, nagyhegyes- hajdúszoboszló, hajdúszovát, debrecen
Ha igen, agyalok rajta….![]()
de Lacee sincs messze, vagy Gianny.. Pärtot nem is említem, kettőt lép,de ha ráérne,már tolongna
![]()
ami fix, szélmellényt érdemes eltenni. pár nap alatt csoda nem lesz, itt még befúj rendesen a pusztában és a 33ason majd 20 kili van, ahol a fasort kiírtották... de, ha nem megy fel addig 15C° fölé, egy gyengébb télidressz is elfér.
aladin66 írta: ↑2023.04.06., csüt. 09:25Ha eső lesz, vagy hó, akkor is megyünk?![]()
Ha eső lesz, vagy hó, akkor is megyünk?
agyaljmechazseni írta: ↑2023.04.05., szer. 19:39Tehát most vasárnap?revox írta: ↑2023.04.05., szer. 16:40nu, hifiBZK karika!
aki közel van és kedve is van, úgy néz ki, kerekedik egy tekerés 9-én. Ati jön le debibe, akkor már hozza a bicajt, de nem otthonról, rokonoknál lesz mezőtúron, xal transzportban csak onnan tud segédkezni esetlegesen.
rajt 11-12-13h, még képlékeny, valamikor, amikor ideér. egy laza szovátkört tervezek, ahol régen az edzéseink voltak. jó kis út, volt,hogy mindenhol befújt a szélhullám, itt-ott nyomokban felfedezhető, de mire felmegy a pulzusod, vége is van
Part már járt arra, csak Vele a fordított kört nyomtuk meg, de az útviszonyok azt diktálják, jobb a normál irányban menni.
debe, 33-as főút, nagyhegyes- hajdúszoboszló, hajdúszovát, debrecen
Ha igen, agyalok rajta….![]()
végülis, van 2 görgőm
Én is így gondolom…..
Ismerem…Szerintem jóóó.
Én is tuti ott leszek.mechazseni írta: ↑2023.04.05., szer. 19:53Más….
A jövőheti tekerést konkretizálhatnánk…
Honnan indulunk? Mikor?
aladin66-al ma beszéltünk. Mi tuti, hogy ott leszünk.![]()