Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!

Ebben az al-Fórumban lehet kérdezni azzal kapcsolatban, hogy mit és mennyiért lehet vajon eladni, mi az, ami teljesen irreális áron van hirdetve, azaz ITT és csak itt megengedett az egyértelműen elborult árakkal kapcsolatos gőz leengedése, és az árak után érdeklődők kíváncsiságának a kielégítése.

TROLLKODNI, a Fórum általános szabályrendszerét sérteni viszont TILOS.

HIRDETÉST FELADNI EBBEN AZ AL-FÓRUMBAN TILOS!
William
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 261

Re: Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!

Hozzászólás Szerző: William »

Megáll a rágalmazás. Még átgondolom, hogy feljelentsem-e a rendőrségen. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire örülnének a munkahelyén, hogy eljárás folyik ellene. Biztos tudatni fogom a munkaadójával is a dolgot. (Steel.....)
Én kicsit óvatosabb lennék ezzel, tehát fogjuk vissza magunkat egy kicsit.
NAD T778

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2934

Hozzászólás Szerző: earforce »

William írta:
2023.04.02., vas. 18:20
És ez a moderátorok szerint maradhat...
Figyumá, nem gondoltál arra hogy visszaadod a pénzt?
Utána jogászkodhatsz... :smile30:
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3279

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

William írta:
2023.04.02., vas. 18:13
A rágalmazás és a becsületsértés fogalma

Ahogy itt láthatjuk, nem légből kapott kitalációk jelentek meg rólad.
Ha tényleg csak letét volt amit kaptál, az visszajár, kit érdekel, hogy kinek adtál pénzt.

De semmi gond. Itt a lehetőség cáfolni a rólad megjelent dolgokat.
Csak a Marantz! :-D

William
Fórumlakó
Fórumlakó

És ez a moderátorok szerint maradhat...
NAD T778

joran
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 50

Hozzászólás Szerző: joran »

William írta:
2023.04.02., vas. 18:13

A rágalmazás és a becsületsértés büntetőjogi fogalmak, így ezek meghatározását a Büntető Törvénykönyvben (2012. évi C. törvény) találjuk. A rágalmazás akkor valósul meg, ha valaki, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít, híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ valakiről. A becsületsértést pedig akkor követjük el, ha a becsület csorbítására alkalmas kifejezést a sértett munkakörének ellátásával, közmegbízatásának teljesítésével vagy közérdekű tevékenységével összefüggésben vagy nagy nyilvánosság előtt használjuk.

Nyilvánvalóan természetes igény minden ember részéről, hogy a rokonai, barátai, ismerősei előtt róla kialakult képet senki se rombolja le hazug állításokkal. A jog ezt társadalmi megítélésnek nevezi, és a rágalmazás büntetése ezt a társadalmi megítélést kívánja védeni. A társadalmi megítélés mellett azonban az egyén számára a saját méltósága, önbecsülése is fontos. Ha tehát valakiről olyan gyalázkodó stílusban beszélnek mások előtt, amely már az emberi méltóságát sérti, akkor becsületsértés valósul meg.
Akkor papolj majd nekem a te méltóságodról, ha nem egy gerinctelen leszel! Mi azzal a bajod ha a barátaid és ismerőseid megismernek?

William
Fórumlakó
Fórumlakó

A rágalmazás és a becsületsértés büntetőjogi fogalmak, így ezek meghatározását a Büntető Törvénykönyvben (2012. évi C. törvény) találjuk. A rágalmazás akkor valósul meg, ha valaki, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít, híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ valakiről. A becsületsértést pedig akkor követjük el, ha a becsület csorbítására alkalmas kifejezést a sértett munkakörének ellátásával, közmegbízatásának teljesítésével vagy közérdekű tevékenységével összefüggésben vagy nagy nyilvánosság előtt használjuk.

Nyilvánvalóan természetes igény minden ember részéről, hogy a rokonai, barátai, ismerősei előtt róla kialakult képet senki se rombolja le hazug állításokkal. A jog ezt társadalmi megítélésnek nevezi, és a rágalmazás büntetése ezt a társadalmi megítélést kívánja védeni. A társadalmi megítélés mellett azonban az egyén számára a saját méltósága, önbecsülése is fontos. Ha tehát valakiről olyan gyalázkodó stílusban beszélnek mások előtt, amely már az emberi méltóságát sérti, akkor becsületsértés valósul meg.
NAD T778

joran
Fórumlakó
Fórumlakó

Re: Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket bárkinek ajánlom!

Robyy írta:
2023.04.02., vas. 14:45
joran írta:
2023.04.02., vas. 13:04

"nem tudja vissza adni a pénzem mert kölcsön adta és nem is éri el a tagot"
Mindez egy V.I.P. tagtól.
Hát ez az, akkor mire számíthatsz másnál. A hozzászólásait nézve, ossza itt az észt, meg papol a becsültről, de egy igazi ...!

Robyy
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 46

Hozzászólás Szerző: Robyy »

joran írta:

"nem tudja vissza adni a pénzem mert kölcsön adta és nem is éri el a tagot"
Mindez egy V.I.P. tagtól.

joran
Fórumlakó
Fórumlakó

tonee73 írta:
2023.04.02., vas. 13:07
joran írta:
Tisztelt fórumtársaim!

A hsz átkerült a helyére.
Köszönöm, nem látok az idegtől!

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6189

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

joran írta:
Tisztelt fórumtársaim!

A hsz átkerült a helyére.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

joran
Fórumlakó
Fórumlakó

Tisztelt fórumtársaim!

William nevű felhasználótól átvettem kipróbálásra egy Gold Note Arno Extra nevű tápszűrő-elosztót. Lettem a vételárat úgy ahogyan azt kérte, kipróbáltam a készüléket, de mivel a rendszeremben az nem hozta azt az előrelépést amit vártam tőle, kértem hogy jelezze hol tudom neki vissza adni. Telefonon nem volt elérhető csak sms-ben kommunikált, de azt írta vissza hogy nem tudja vissza adni a pénzem mert kölcsön adta és nem is éri el a tagot. Csatoltam a levelezésünk. Vigyázzatok vele, kérem jelentkezzen akinek hasonló tapasztalatai voltak vele! Üdv.

Világjáró atti
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 27

Re: Transparent Premium Power Cord

Hozzászólás Szerző: Világjáró atti »

Sajnos komolytalan eladó!

Bazirga
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 24

Hozzászólás Szerző: Bazirga »

Ó, és vajon Smart845 pár éve, hirtelen meghibásodott Okki Nokki mosója megjavult már a szervizben?
Ha már VIP...

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3177

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

DJK írta:
2023.01.07., szomb. 11:48
Elérkezett az idő, hogy én is csatlakozzam azokhoz, akiket ugyan nem vertek át (bár bizonyos szempontból ez is annak tekinthető), de elég kellemetlenül jártak egy leendő adásvétellel kapcsolatban. 200km-t kellett volna utazom egy hangfalért, az eladóval mindent leegyeztettem, az "új" hangfalnak előkészítettem a terepet (új állvány, rezgéscsillapító szettet vettem), teljesen biztosra mondtam a vételt. Az indulás előtti napon felhív az eladó, hogy inkább egy barátjának adta el.... Most nézegethetem az állványokat. :smile30:

Egy biztos, én ilyet nem csináltam volna.

Konkrétumokat, ha nem muszáj, akkor nem írnék, mert VIP rangú tag hirdette meg a cuccot. Nem akarok indulatokat kelteni, mert lehet hogy ez másoknak tök rendben van és nem értenék, hogy miért vagyok csalódott.
Tökéletesen átérzem a helyzeted, felháborodásod! Úgy 2 éve én is ugyanígy jártam igaz, nem VIP tag volt az eladó. Én már elindultam a megvásárolni szándékozott előerősítőért, zsebemben az árával(alkú nélkül), a megbeszélt időpontra . Az út kb. 230 km lett volna oda-vissza, de "szerencsémre", úgy 10 perc autózás után megszólalt a telefonom. Az eladó hívott, és azt mondta, hogy "mégse menjek, mert ugyan azt Ő nem említette, de az előerősítő nincs nála otthon, hanem az egyik barátjánál van kölcsönbe, meghallgatáson, és most, hogy megyek érte vissza akarta hozni a barátjától, de a barátjának annyira megtetszett, hogy meg akarja venni. De ugye azért én megértem, hogy inkább a barátját részesíti előnyben, mint egy idegent?"
Hírtelen köpni-nyelni nem tudtam, csak próbáltam arra hivatkozni, hogy hát már nekem ígérte, meg megbeszélt időpont, nem alkuszom, már úton vagyok, de nem érdekelte, csak azt hajtogadta, hogy hát a barátság az milyen szent dolog...
Leforrázva visszafordultam, de ez a tüske az óta is bennem van.
Mivel ez már kb. 2 éve történt, így a fórumtársat nem nevesíteném, már lényegtelen.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6189

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

VIP rang ide vagy oda: ezt inkorrekt, akárhogy is nézzük és jogos is a felháborodás, úgyhogy nincs semmi gond a tag nickjének nevesítésével. Én mindig az "adott szó kötelez" elv mentén intéztem az ügyleteimet, sajnos a mai világban ez egyre kevésbé működik és érvényesül.
Sajnálom, hogy így jártál.
Az érme másik oldala (megértve azt is, hogy előre rákészülve megvetted a szükséges kiegészítőket a mielőbbi minőségi használatbavétel érdekében): én csak a hangsugárzó érkezése után tettem volna - persze ez csak az én álláspontom, épp az ilyen esetek elkerülése érdekében.Nyilván te sem feltételezted, hogy ez fog történni így ezt nem neked szádékozom felróni.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

DJK
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 100

Hozzászólás Szerző: DJK »

kasumi írta:
2023.01.07., szomb. 12:15
DJK írta:

Konkrétumokat, ha nem muszáj, akkor nem írnék...
Szóval, csak bátran...! ;-)
viewtopic.php?f=33&t=184440&p=2757689&h ... e#p2757689

kasumi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 428

Hozzászólás Szerző: kasumi »

DJK írta:

Konkrétumokat, ha nem muszáj, akkor nem írnék...
Ez így egy "off", ha figyelembe vesszük a téma címét, ráadásul senkinek sem segít, hogy a jövőben jobban/ügyesebben/hatékonyabban intézze adásvételeit.
Szóval, csak bátran...! ;-)
Újratervezés

DJK
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 100

Hozzászólás Szerző: DJK »

Elérkezett az idő, hogy én is csatlakozzam azokhoz, akiket ugyan nem vertek át (bár bizonyos szempontból ez is annak tekinthető), de elég kellemetlenül jártak egy leendő adásvétellel kapcsolatban. 200km-t kellett volna utazom egy hangfalért, az eladóval mindent leegyeztettem, az "új" hangfalnak előkészítettem a terepet (új állvány, rezgéscsillapító szettet vettem), teljesen biztosra mondtam a vételt. Az indulás előtti napon felhív az eladó, hogy inkább egy barátjának adta el.... Most nézegethetem az állványokat. :smile30:

Egy biztos, én ilyet nem csináltam volna.

Konkrétumokat, ha nem muszáj, akkor nem írnék, mert VIP rangú tag hirdette meg a cuccot. Nem akarok indulatokat kelteni, mert lehet hogy ez másoknak tök rendben van és nem értenék, hogy miért vagyok csalódott.

peterson
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 794

Re: Samsung Galaxy S10e telefon

Hozzászólás Szerző: peterson »

trane írta:
2022.11.02., szer. 10:54
gugli írta:
2022.11.02., szer. 04:06
"Sportszerűtlen hozzászólás és törölni kell"...na ne már..először is nem szórakozásból és nem is hitelrontásból írtam amit írtam.Még tegnap 6.00 óra körül írtam az eladónak , hogy meg szeretném vásárolni a készüléket, ha a posta belefér az árba,megkérdeztem mekora a telefon RAM/ROM -ja valamint a szine, mert ezek nem derülnek ki a hirdetésből.Válaszában valami memóriakártyáról mesélt amit ő nem tud mekkora (persze nem ez volt a kérdés,de úgy tűnt fogalma sincs mit jelent a telefon belső memóriája) ezenkívűl kérte az előre utalást már akkor.Én megírtam neki, hogy nem utalok előre mert már kétszer is megszívtam egyszer kb.650EUR másodszor pedig 400EUR-t buktam.Nem szeretnék mégegyszer, mert ami túl olcsó az általában gyanús és átverés szagú.Viszont postán utánvéttel vagy GLS-el házhozszálítással megveszem.Kértem whatsapp-on vagy viberen elérhető-e mert jelenleg külföldön vagyok de itt fel tudom hívni , hogy egyeztessünk a részletekről .(Erre nem is válaszolt, mint kiderült nem is halott még ezekről az alkalmazásokról) Ezután következő válaszában már kezdett idegeskedni, felszólított nézzem meg a képeket mert a hirdetéséből minden kiderül. Na ez baromság mert továbra sem látható melyik verzió a készülék (létezik 6/128Gb és 8/256GB) és a szine sem, mert szilikon tokban van.Erre nem válaszoltam, majd két óra eltelltével megkérdezte érdekel -e még a készülék mert sok más komoly érdeklődője is van.Erre válaszoltam , hogy természetesen meg szeretném venni és oldjuk akkor meg paypall-on keresztül, úgy elküldöm előre a pénzt, mert biztonságos.Ezután rögtön fel is hivtam (ami egy vagyonba került), akkor már azt álította mivel én nem küldöm a pénzt van másik érdeklődője és már eladta a készüléket.Paypallról még nem is hallot életében , nem tudja mi fán terem , neki banki utalás kell.Na ezután felháborodtam és mondtam , EZ EGY KOMOLYTALAN ELADÓ, nincs rögtön pénz akkor variál.Hol itt a korrektség????A kérdesekre meg értelmes válaszokat nem tud adni, fogalma sincs mit árul.Arra hivatkozik hogy ő 3-4 éve regisztrált és már mióta tag -ez semmit sem jelent (én 14 éve tag vagyok..és akkor mi van). ennyi a történet, akit érdekel elolvassa akit nem nem.Én ilyen eladótól nem vásárolok, aki igen lelke rajta...

bocs.gif uvegajto.gif

Nem tudom kinek, minek szól ez a két emoji!?

De, én sem tudom kapásból mekkora a telefonom memóriája (persze megtudnám nézni, ha kell), alapból nem érdekel, elég amire kell! Nincs whatsapp-om sem viberem! Nem kell, elég a telefon, mail. Nem tudok fogadni PayPal utalást. Igaz mindegyikről hallottam már.
Ezek szerint megbízhatatlan vagyok? Ha csak hagyományos módokon tudok, akarok kommunikálni, pénzt fogadni, akkor variálok? Nem tudom... de azt hiszem valahol máshol csúszott el a kommunikáció mindkét részről!

erica
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 343

Hozzászólás Szerző: erica »

forester1 írta:
2022.11.02., szer. 10:05
T Fórum tagok!!

Évek óta AVX tag vagyok, mindig a saját tulajdonú, eladásra szánt készülékeimet árulom itt feljebb lépés miatt.
Soha senkit nem vertem át, aki előre fizetett nekem banki átutalással, az is megkapta mindig tőlem a készüléket vagy kábelt, stb.. Az elmúlt pár hónapban is vettek itt a fórumon tőlem egy-egy digitális kábelt, mindkét vevő elégedett volt velem. A tárgyi év első felében pl. az "erica" nevű fórumtag is vásárolt tőlem egy drága tápkábelt előre fizetéssel, gond nélkül megtörtént az adás-vétel.
Minden előre utalásos eladásnál a pénz beérkezését követően üzenetben vissza igazolom a vevőnek, hogy megkaptam az átutalást, majd a csomag indulásáról is tájékoztatni szoktam őket (tracking number!!).
Többször is vásároltam, előre utalással nagyértékben forester1 forutárstól mindíg a megbeszéltek szerint zajlott minden és nálam mindenben segítőkész volt!
Absolute megbízható embernek ismertem meg!
Musical Fidelity M6500i+mf m6dac Aq niagara 5000,Aq redwood hangfalkábel,Aq wild blue yonder xlr ,Aq Hurricane High-Current-ek,és Source,Quadral aurum montan 8 :)

forester1
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 37

Hozzászólás Szerző: forester1 »

T Fórum tagok!!

Évek óta AVX tag vagyok, mindig a saját tulajdonú, eladásra szánt készülékeimet árulom itt feljebb lépés miatt.
Soha senkit nem vertem át, aki előre fizetett nekem banki átutalással, az is megkapta mindig tőlem a készüléket vagy kábelt, stb.. Az elmúlt pár hónapban is vettek itt a fórumon tőlem egy-egy digitális kábelt, mindkét vevő elégedett volt velem. A tárgyi év első felében pl. az "erica" nevű fórumtag is vásárolt tőlem egy drága tápkábelt előre fizetéssel, gond nélkül megtörtént az adás-vétel.
Minden előre utalásos eladásnál a pénz beérkezését követően üzenetben vissza igazolom a vevőnek, hogy megkaptam az átutalást, majd a csomag indulásáról is tájékoztatni szoktam őket (tracking number!!).

gugli
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 17

Hozzászólás Szerző: gugli »

"Sportszerűtlen hozzászólás és törölni kell"...na ne már..először is nem szórakozásból és nem is hitelrontásból írtam amit írtam.Még tegnap 6.00 óra körül írtam az eladónak , hogy meg szeretném vásárolni a készüléket, ha a posta belefér az árba,megkérdeztem mekora a telefon RAM/ROM -ja valamint a szine, mert ezek nem derülnek ki a hirdetésből.Válaszában valami memóriakártyáról mesélt amit ő nem tud mekkora (persze nem ez volt a kérdés,de úgy tűnt fogalma sincs mit jelent a telefon belső memóriája) ezenkívűl kérte az előre utalást már akkor.Én megírtam neki, hogy nem utalok előre mert már kétszer is megszívtam egyszer kb.650EUR másodszor pedig 400EUR-t buktam.Nem szeretnék mégegyszer, mert ami túl olcsó az általában gyanús és átverés szagú.Viszont postán utánvéttel vagy GLS-el házhozszálítással megveszem.Kértem whatsapp-on vagy viberen elérhető-e mert jelenleg külföldön vagyok de itt fel tudom hívni , hogy egyeztessünk a részletekről .(Erre nem is válaszolt, mint kiderült nem is halott még ezekről az alkalmazásokról) Ezután következő válaszában már kezdett idegeskedni, felszólított nézzem meg a képeket mert a hirdetéséből minden kiderül. Na ez baromság mert továbra sem látható melyik verzió a készülék (létezik 6/128Gb és 8/256GB) és a szine sem, mert szilikon tokban van.Erre nem válaszoltam, majd két óra eltelltével megkérdezte érdekel -e még a készülék mert sok más komoly érdeklődője is van.Erre válaszoltam , hogy természetesen meg szeretném venni és oldjuk akkor meg paypall-on keresztül, úgy elküldöm előre a pénzt, mert biztonságos.Ezután rögtön fel is hivtam (ami egy vagyonba került), akkor már azt álította mivel én nem küldöm a pénzt van másik érdeklődője és már eladta a készüléket.Paypallról még nem is hallot életében , nem tudja mi fán terem , neki banki utalás kell.Na ezután felháborodtam és mondtam , EZ EGY KOMOLYTALAN ELADÓ, nincs rögtön pénz akkor variál.Hol itt a korrektség????A kérdesekre meg értelmes válaszokat nem tud adni, fogalma sincs mit árul.Arra hivatkozik hogy ő 3-4 éve regisztrált és már mióta tag -ez semmit sem jelent (én 14 éve tag vagyok..és akkor mi van). ennyi a történet, akit érdekel elolvassa akit nem nem.Én ilyen eladótól nem vásárolok, aki igen lelke rajta...

forester1
Fórumlakó
Fórumlakó

Felhívnám a fórumtársak figyelmét az alábbiakra.
Évek óta AVX tag vagyok, mindig a saját tulajdonú, eladásra szánt készülékeimet árultam itt feljebb lépés miatt.
Soha senkit nem vertem át, mindenki előre fizetett nekem, és megkapta tőlem a készüléket vagy kábelt, stb..
Akit érdekel a telefon, az keressen nyugodtan, a fővárosban személyesen is át tudom adni készpénzes fizetés esetén.

szaki80
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 123

Hozzászólás Szerző: szaki80 »

Az alábbi hozzászólás miatt én elengedem. Sajnos több éve egy Samsung S3-at akartam venni, de a mai napig nem kaptam meg. Rendőrségi feljelentést tettem, de 50000Ft alatt szabálysértés miatt nem tettek semmit.

forester1
Fórumlakó
Fórumlakó

Jegelve "szaki80" fórumtársnak!

Válasz küldése

Vissza: “Árazás, jó eladók, rossz eladók, minden, amire kíváncsi vagy, DE NEM hirdetés!”