Mármint a hangosítás mélyszekciója? Az nem része a koncertterem akusztikájának, pont erről beszéltem.alto írta: ↑2023.03.31., pén. 17:41Az nem lehet, hogy egyszerűen gyengébb minőségű a mély szekció? Ha pulton levesz belőle, akkor túl halk ha feljebb tolja, akkor meg ez van. Pont mint a gyengébb mélynyomóknál. Engem totál arra emlékeztetett ez az artikulátlan búgós mély.viri írta: ↑2023.03.31., pén. 16:18Igen, erről beszéltem az előbb. A terem akusztikája kiváló, ha az adott megszólaláshoz illeszkedően állították be a hangolhatóalto írta: ↑2023.03.31., pén. 16:07
Egyetértek. Szerintem is tök oké az akusztika, de a tecnikán lehetne reszelni. Tegnapi friss élményem, ugyanebben a teremben, kihangosított koncert, nagyon tiszta, brutális dinamikájú dobok, jó a gitár, a billentyűs, de a basszusgitár egy szétfolyó massza. A 6 húros basszer finom játékát sajnos nem lehetett élvezni, mert egy mély búgás volt az egész. Nem vagyok egy fanyalgó típus, ott nem is engedtem meg magamnak, hogy ez elvigye a fókuszom a zenéről, de azért gondoltam utólag megosztom, ha már pont erről van szó, hogy azért egy ilyen hely azért megérdemelné..
akusztikai elemeket. Ezt is el lehet rontani, de valószínűbb, hogy az ilyen hangosított előadások esetén a keverőpultot kezelő hangmérnökön múlik a dolog.
[/quote]
Igen a hangosítás mélyszekciója. Csak említetted a hangmérnököt, erre írtam, hogy nem biztos hogy rajta múlik, ha gyenge a technika.