Aki azon kívül, hogy félisten státuszú élő legenda, még audiophile vénával is rendelkezik!
youtu.be/Xlk9mCOfwt4
youtu.be/zjYM76FPS3w
Moderátor: ValhallA

Nagyon rossz úton jársz, ha anyagi oldalról közelíted az önismeretet, hacsak nem pénzimádó vagy, mert akkor ez a felismerés az elfogadás része, ami egyféle önismereti, gyógyulási folyamat kezdete lehet."a legfontosabb egy lánc építésénél és hallgatásánál az önismeret!"
azt hol kapni, melyik hifiboltban árulják?
Ezer darabra szét tudnám trollkodni és cincálni a saját agymenéseimet, mert a legtöbb monológom nem túl erős lábakon áll és igazán könnyen támadható. Viszont pont egy olyan evidens dologba tudtál belekapaszkodni, miszerint a drágább készülék jobb, mint az olcsóbb...!?"minél kevesebb az anyagi ráfordítás, annál több kompromisszummal számolhatunk"
ezt lehet szűkíteni konkrétabb összegekre?
mert e matek szerint elég komoly kompromisszummal számolhatok, ha 150 helyett csak 120 millió forintból építek hifiláncot. söt, 100 millióból meg még annál is több a kompromisszum..
Kezdjük az alapoknál.:továbbá az ár kérdésénél elég messzire elkerülted a kapott minőséget,
így nem marad más állandó tényező, mint a profittartalom. minél magasabb tehát a profitráta, annál kevesebb a kompromisszum...
Teljesen lényegtelen mások számára, hogy melyek a kedvenc gyártóim."nagyon könnyű helyzetben vagyok készülék, illetve doboz választásnál, hiszen alig van egy maréknyi gyártó az egész, egyébként folyamatosan bővülő, híguló és értéktelenedő High-End piacon, amely eleget tesz ezeknek az (alap)kritériumoknak"
a "saját hang" kifejezés engem is zavar, ha az alapcél a felvételen lévő hangzás (minél inkább) hű visszaadása.
melyik az a maréknyi gyártó, amiben megbízol?

Csak tömören:nossvagyok írta: ↑2023.04.07., pén. 15:57ValhallA írta: ↑2023.03.29., szer. 00:23Agymenés ON
Pszichoakusztika, Strucc és GT-R NISMO GT500...
... nagyon könnyű helyzetben vagyok készülék, illetve doboz választásnál, hiszen alig van egy maréknyi gyártó az egész, egyébként folyamatosan bővülő, híguló és értéktelenedő High-End piacon, amely eleget tesz ezeknek az (alap)kritériumoknak.
Sajnos a legtöbb gyártó a színezetre, egyféle, „saját hang”-ként,(Sound Signature) hivatkozik.
Szerintem a legfontosabb egy lánc építésénél és hallgatásánál az önismeret!
... minél kevesebb az anyagi ráfordítás, annál több kompromisszummal számolhatunk.
...
Agymenés OFF
"a legfontosabb egy lánc építésénél és hallgatásánál az önismeret!"
azt hol kapni, melyik hifiboltban árulják?
"minél kevesebb az anyagi ráfordítás, annál több kompromisszummal számolhatunk"
ezt lehet szűkíteni konkrétabb összegekre?
mert e matek szerint elég komoly kompromisszummal számolhatok, ha 150 helyett csak 120 millió forintból építek hifiláncot. söt, 100 millióból meg még annál is több a kompromisszum..
továbbá az ár kérdésénél elég messzire elkerülted a kapott minőséget,
így nem marad más állandó tényező, mint a profittartalom. minél magasabb tehát a profitráta, annál kevesebb a kompromisszum...![]()
"nagyon könnyű helyzetben vagyok készülék, illetve doboz választásnál, hiszen alig van egy maréknyi gyártó az egész, egyébként folyamatosan bővülő, híguló és értéktelenedő High-End piacon, amely eleget tesz ezeknek az (alap)kritériumoknak"
a "saját hang" kifejezés engem is zavar, ha az alapcél a felvételen lévő hangzás (minél inkább) hű visszaadása.
melyik az a maréknyi gyártó, amiben megbízol?

ValhallA írta: ↑2023.03.29., szer. 00:23Agymenés ON
Pszichoakusztika, Strucc és GT-R NISMO GT500...
... nagyon könnyű helyzetben vagyok készülék, illetve doboz választásnál, hiszen alig van egy maréknyi gyártó az egész, egyébként folyamatosan bővülő, híguló és értéktelenedő High-End piacon, amely eleget tesz ezeknek az (alap)kritériumoknak.
Sajnos a legtöbb gyártó a színezetre, egyféle, „saját hang”-ként,(Sound Signature) hivatkozik.
Szerintem a legfontosabb egy lánc építésénél és hallgatásánál az önismeret!
... minél kevesebb az anyagi ráfordítás, annál több kompromisszummal számolhatunk.
...
Agymenés OFF

Valószínűleg ez valami örök emberi tulajdonság, ne kárhoztasd érte magad, mi sem tesszük.

Igazad van!
Sajnos igazad van, de ezt az egyetlen mondatot cáfolom: szerintem nem vagyok egyedül, aki minden nap élvezi a rendszerét, illetve inkább a zenét, ami szól rajta.