Értem. Én erre a circumcular (fül körüli) és supraaural (fülre ülő) kifejezést ismertem.Pacsek írta: ↑2023.03.09., csüt. 15:49Az over ear ami nem a fülre ül, hanem körbeöleli. Pont ma botlottam bele a grado-ba amúgy csak az a baj hogy nyitott. Ezért szól jobban, viszont nekem zárt kellene nem csak otthoni hanem útközbeni zenehallgatásra is.Snipi írta: ↑2023.03.09., csüt. 14:41Szia!Pacsek írta: ↑2023.03.09., csüt. 13:55Sziasztok!
Vezeték nélküli blutetooth over ear fülest keresek.
Sok mindent nézegettem a neten de attól félek meghallgatás nélkül nem fog menni.
Annyit tudok, hogy a miskolci Média Marktban meghallgattam pár fülest hogy legyen mihez viszonyítanom. Nos megdöbbentem a különbségeken.
A legolcsóbb kategória amit dícsérnek a neten a Sennheiser HD 450BT (55eFT) nekem nem jött be. A nagyobb fülem miatt ráadásul az nekem még on ear. Vezetékes Senhheiser 300-ast meg 400-as is hallgattam próbaképpen azok sem tetszettek, ami viszont többinél mérföldekkel jobb volt és kb. valami hasonlót várnék BT verzióban az a Sennheiser 569-es volt. Megjelent a tér énekhang stb. és ez ugyanúgy zárt füles mint a többi.
Szóval nem tudom van-e valakinek összehasonlítási alapja hogy az alábbiak közül melyik lehet hasnonló, vagy jobb:
Sony WH-1000XM4, Sennheiser Momentum, Audio Technika ATH M50BT2, Jabra Elite 85h, Ultrasone Isar.
Ezek amik eddig felkeltették az érdeklődésemet, csak Miskolc környékén nem tudom meg lehet-e hallgatni őket valahol.
Pacsek.
Pontosan nem vágom, hogy ez az "over ear" mit takar, viszont tudok egy nagyon jó hangú BT fülest mondani. (Nekem is van, bár az enyém még a V1-es verzió.) : Grado GW-100.
Úgy tudom valahol 100ezer körül van a V2-es.
De ma tanultam egy újat.
Igen a Grado-k azok nyitottak.
Zártba csak egy olcsó JBL-em van (T500) ütni-vágni utcára stb. de az nem olyan jó, de legalább nem sajnálom ha baja lesz.