Csakhogy én pont azt írtam, hogy láttam a különbséget.....innen indulj újra! Mert megvan a humán teszt és, ha a fejedre állsz sem fogod bebizonyítani, hogy nem láttam.ensandor írta: ↑2023.03.07., kedd 12:27Nincsen ilyen logikám. Olyan logikám van, amit már írtam: szerintem a hifi-házimozi világban a mérhetetlen és vakteszten sem felismerhető(!), tehát műszaki és humán kísérletekkel sem bizonyítható "különbségek" nem léteznek a fizikai valóságban. Valamelyik a két ismérv közül muszáj ahhoz, hogy tényként, "egyértelmű eredményként" fogadjuk, fogadjam el. Helyesen, és szándékaim szerint ez úgy hangzik, hogy ami nem mérhető, vagy vakteszten nem igazolható, az nincsen. Ezt tartom is.
Ha mérés igazolja a változást, de a vakteszt nem, akkor elismerem, hogy van változás, csak nem hallható/látható. Ha a vakteszt igazolja a változást, de a mérés nem, akkor elismerem, hogy van változás, és szar a mérés. De ha sem a mérés, sem a vakteszt nem igazol valamit, kizárólag a "hallani/látni vélem, tehát ez az igazság" merül föl érvként mellette, akkor engedtessék már meg, hogy éljünk némi gyanúperrel.
Megint nem írtál egy szót sem a 200 ève még mérhetetlen elektromosságról.....ami akkor még nem is volt.