Nehany hozzaszolassal lentebb olvashato az Accuphase linkjen az osszekotokabelei (milyen erdekes, hogy nem tudtam hivatalosan arultak ezeket a kabeleket, igy azt hittem ami nekem volt az valami hamisitvany, na mindegy…) parametereit, tobbek kozott ezeket:ensandor írta: ↑2023.03.07., kedd 07:10Igazad is van! Hagyjuk a mérést, meg a vaktesztet is, meg mindent, ami az önleellenőrzést és a megismerést, bizonyítást szolgálja. Minek az? Hiszen szubjektívan érzékelni mindenki tud, a világ legegyszerűbb dolga. Hiszen "hallom", nem? Hiszen "látom", nem? Így is van, ez viszi előre a világot! Hiszen az emberi fül a legjobb műszer! Darvas például azt is "meghallotta", hogy a zeneszoba bútorainak egyik lába alá tett névjegy módosítja a hangképet! Bizony! Long meg azt is "meghallja", hogy ha pránanadi kezelést ad a pendrájvnak, az arról lejátszott zene sokkal jobban szól! Bizony-bizony! Micsoda műszer az emberi fül, igaz? Minek ide vakteszt, meg mérés, hagyjuk már!
Conductor resistance (mΩ/m) 9
Capacitance (pF/m) 187.5
Inductance (μH/m) 0.51
Ha ramerunk nehany mas gyarto kabelere, ezeket a parametereket megvizsgaljuk, akkor valoszinu talalunk jelentos eltereseket. Pl. a kapacitasa 5pF lesz, ellenallasa pedig 1mohm/m. Milyen szakmai kovetkeztetest kellene levonnunk ezekbol a meresi eredmenyekbol, amik az osszekoto kabelek kozotti auditiv kulonbsegeket egyertelmuen, kovetkezetesen, megismetelheto modon jellemzik?