A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
tiktokker generációt célozzák, akiknél a hifinek igény sincs rá, elég erős üzenetnek érzem.
Éppen most olvastam, hogy egy átlagos tiktokker meg sem nézi azokat a videókat, amik 12(!) mp-nél hosszabbak. Képzeljük el, hogy ezek az ifjak leülnek egy hájend rendszer elé meghallgatni egy egész lemeznyi hanganyagot csak úgy, képes aláfestés nélkül. Ugye, hogy nem megy?
Ha kihalunk mi régi bölények, nagyon megváltozik majd ez a piac (is).
Sehol, sőt az ellenkezőjét lebegtetik. Csak az üzleti folyamataik tejesen más irányba mutatnak....
A frászt hozod az emberre! Azért én még bízok egy kicsit benne...(de igazad van)
Persze, én is örülnék neki, de ezt, hogy a jövőben az insta és főleg a tiktokker generációt célozzák, akiknél a hifinek már semmi hagyománya, és igény sincs rá, elég erős üzenetnek érzem.
Itt a válasz a sok találgatásra: NEM a hifi felé nyit a Spotify.....
Azt egyébként hol olvastad, hogy nem lesz Hi-Fi?
Sehol, sőt az ellenkezőjét lebegtetik. Csak az üzleti folyamataik tejesen más irányba mutatnak. Úgy mondom akkor, hogy meg lennék lepve, ha mégis lenne.
De ne legyen igazam …
Jön az Apple Music Classical! Több mint 5 millió felvétellel és akár 192 kHz/24 bites minőségben, viszont csak iOS 15.4-es vagy újabb verzióján futtatható majd.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Voyager 2023.03.09., csüt. 19:09-kor.
Itt a válasz a sok találgatásra: NEM a hifi felé nyit a Spotify.....
A változás a mobilappot érinti egyelőre (At launch, Spotify’s redesign will be mobile-only, but it will arrive on more devices in the future.). Azt egyébként hol olvastad, hogy nem lesz Hi-Fi?
Itt a válasz a sok találgatásra: NEM a hifi felé nyit a Spotify, hanem inkább magához igyekszik vonzani mindenkit IS!
Nekünk, zenehallgatóknak felejtős - vagy mi zenehallgatók vagyunk felejtősek a Spotynak?
Mindegy is, egy gonddal kevesebb, nem fogom újraindítani az alvó Prémium előfizetésemet, mostantól ez már tuti. https://24.hu/tech/2023/03/09/spotify-b ... ast-video/
Én ezt nem értem (mármint éertem, de mégsem értem...):
Miről beszél? Az iTunes kora lejárt, az összes "major" streaming service előfizetéses modellt kínál, nem "pay per track"-et... Keveri az online streaminget a letöltéssel?
Ha picit figyelmesebben elolvasod, itt nem a szolgáltatás díjáról beszélnek, hanem a művészek/jogtulajdonosok számára fizetendő jogdíjról.
Ó, akkor figyelmetlen voltam.
Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
Ami kemeny, hogy egy album letoltese mp3-ban 10-12€/album arban van… ezt azert emesztenem kell meg :)
Hát, szerintem a mai streamelős világban ezt nem érdemes még csak emésztgetni sem. Ennyit nem fizetek havonta nagyobb felbontású zenékre. Ha meg kell a gépre, megvehetem cd-n is ennyiért. Valahogy nagyon furcsa manapság ez az összeg.
Miről beszél? Az iTunes kora lejárt, az összes "major" streaming service előfizetéses modellt kínál, nem "pay per track"-et... Keveri az online streaminget a letöltéssel?
Ha picit figyelmesebben elolvasod, itt nem a szolgáltatás díjáról beszélnek, hanem a művészek/jogtulajdonosok számára fizetendő jogdíjról.
Ugy gondolom mi felhasznalok egy uj szolgaltato megjelenesevel csak elorebb vagyunk, majd meglatjuk mire mennek a sracok.
Egyelore iOS/Android/Web elerheto.
Ami kemeny, hogy egy album letoltese mp3-ban 10-12€/album arban van… ezt azert emesztenem kell meg :)
A Spotify családi csomag részletes feltételeire vonatkozó szabályzat itt olvasható magyar nyelven: https://www.spotify.com/hu/legal/premium-family-terms/
A korábban feltett (és méltatlan vitát generáló) kérdésre a pontos és konkrét válasz a Családi Premium Előfizetés - Felhasználási feltételek 2. pontjában olvasható (idézet szó szerint) :
"2. Jogosultság és ellenőrzés
A. A Családi Premium előfizetésre való jogosultsághoz az elsődleges fiók tulajdonosának és a másodlagos fiókok tulajdonosainak azonos lakcímen élő családtagoknak kell lenniük.
B. A másodlagos Családi Premium fiókok aktiválásakor meg kell erősítenie lakcímét (a Spotify Kids fiók(ok)ra ez nem vonatkozik).
C. Időről időre lakcíme ismételt megerősítésére kérhetjük, hogy megbizonyosodhassunk arról, továbbra is megfelel-e a jogosultsági követelményeknek. Lakcíme megtalálását és beállítását a Google Térkép címkereső funkciójával segítjük.
Az aktiválás vagy ismételt megerősítés során megadott lakcímre a Google Térkép További általános szerződési feltételei és a Google Adatvédelmi irányelvei vonatkoznak.
A Spotify fenntartja magának a jogot, hogy bármikor és azonnal megszüntesse vagy felfüggessze a Spotify Családi Premium szolgáltatáshoz, valamint a Spotify Családi Premium fiók(ok)hoz való hozzáférést, amennyiben Ön nem felel meg a jogosultsági követelményeknek, illetve a Spotify Felhasználási feltételekben meghatározott egyéb követelményeknek."
Kieg: A korábbi vitát javaslom OFFba tenni, ez a szabályzat-idézet szerintem hasznos infoként maradhat!
Ez így nagyon rendben van...Ja nem.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára juliush 2023.03.06., hétf. 22:23-kor.
With our new streaming service, we move away from the pay-per-track model adopted by all the major streaming services and instead use a pay-per-second model.
Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
iPadre és Androidos telefonra viszont még Ausztriában sem tudtam rávarázsolni az appot.
Androidnál Qobuz.apk csomagot letöltöd a Netről (ezer helyen elérhető), mobilon manuálisan telepíted filekezelőből és első indításnál beírod az előfizetési adataidat. Jelenleg a 7.0.2. a legfrissebb verzió.
A Spotify családi csomag részletes feltételeire vonatkozó szabályzat itt olvasható magyar nyelven: https://www.spotify.com/hu/legal/premium-family-terms/
A korábban feltett (és méltatlan vitát generáló) kérdésre a pontos és konkrét válasz a Családi Premium Előfizetés - Felhasználási feltételek 2. pontjában olvasható (idézet szó szerint) :
"2. Jogosultság és ellenőrzés
A. A Családi Premium előfizetésre való jogosultsághoz az elsődleges fiók tulajdonosának és a másodlagos fiókok tulajdonosainak azonos lakcímen élő családtagoknak kell lenniük.
B. A másodlagos Családi Premium fiókok aktiválásakor meg kell erősítenie lakcímét (a Spotify Kids fiók(ok)ra ez nem vonatkozik).
C. Időről időre lakcíme ismételt megerősítésére kérhetjük, hogy megbizonyosodhassunk arról, továbbra is megfelel-e a jogosultsági követelményeknek. Lakcíme megtalálását és beállítását a Google Térkép címkereső funkciójával segítjük.
Az aktiválás vagy ismételt megerősítés során megadott lakcímre a Google Térkép További általános szerződési feltételei és a Google Adatvédelmi irányelvei vonatkoznak.
A Spotify fenntartja magának a jogot, hogy bármikor és azonnal megszüntesse vagy felfüggessze a Spotify Családi Premium szolgáltatáshoz, valamint a Spotify Családi Premium fiók(ok)hoz való hozzáférést, amennyiben Ön nem felel meg a jogosultsági követelményeknek, illetve a Spotify Felhasználási feltételekben meghatározott egyéb követelményeknek."
Kieg: A korábbi vitát javaslom OFFba tenni, ez a szabályzat-idézet szerintem hasznos infoként maradhat!
Mconnect app-ban van Quboz támogatás, beírod az előfizetési adataidat és elvileg működnie kellene.
Nem tudom hogy a régió tiltás érvényes-e app-on belül.
Mconnecten kersztül működik a Qobuz (élő előfizetéssel nyilván) itthon is. iPadre és Androidos telefonra viszont még Ausztriában sem tudtam rávarázsolni az appot.
Hi!
Nem jelent meg az app, az appstoreban?
Valószínűleg az icloud fiókodhoz rendelt régiót nézi az appstore, nem a fizikai helyzetedet.
Minden bizonnyal ez volt a probléma, viszont nem volt időm molyolni a régióváltással.
NAT Magnetic • GAUSS Optheron • Ascendo C8 Renaissance
Van valakinek ötlete hogy iphone-on hogyan tudnék qobuzt hallgatni? (Tidal előfizetésem már nincs, Apple Music meg nem is lesz)
Az appstoreban nincs qobuz app mivel ebben a régióban nem elérhető, olyan helyre meg nem utazom a közeljövőben ahol igen.
Hi!
Mconnect app-ban van Quboz támogatás, beírod az előfizetési adataidat és elvileg működnie kellene.
Mconnecten kersztül működik a Qobuz (élő előfizetéssel nyilván) itthon is. iPadre és Androidos telefonra viszont még Ausztriában sem tudtam rávarázsolni az appot.
Hi!
Nem jelent meg az app, az appstoreban?
Valószínűleg az icloud fiókodhoz rendelt régiót nézi az appstore, nem a fizikai helyzetedet.
Linn Majik DS/Mimik/Pekin>Linn Majik Kontrol>
-Stax SRM1MK2PRO>SR-404
-Hypex UCD180HG>Magneplanar SMGb
Van valakinek ötlete hogy iphone-on hogyan tudnék qobuzt hallgatni? (Tidal előfizetésem már nincs, Apple Music meg nem is lesz)
Az appstoreban nincs qobuz app mivel ebben a régióban nem elérhető, olyan helyre meg nem utazom a közeljövőben ahol igen.
Hi!
NAT Magnetic • GAUSS Optheron • Ascendo C8 Renaissance
Hi!
Látom, semmi nem ment át, és a kolléga folytatja az ítélkezést, és képtelen kibújni az önjelölt erkölcsi iránytű szerepből. Csak pár megjegyzés:
- nem vagyok jogász, majd lesz, aki kiigazít, ha tévedek, de szerintem van itt egy kis fogalmi zavar. Illegális = törvényellenes. Ez legfeljebb szerződésellenes (bár ehhez meg kéne néznem a spotify ászf-jét, de valahogy elment tőle a kedvem).
- Nem tudom, honnan jött a "nehezen boldogulnak az életben" szösszenet. Nem kell senkit sajnálni, egyszerűen mások a prioritások. Megható ez a szociális érzékenység, de mennyivel szebb lenne, ha a kéretlen ítélkezést fejezné be a kolléga. Tisztelettel, lol. A tisztelet nem így néz ki.
- Ha a kolléga úgy gondolja, nem ide való a kérésem, forduljon moderátorhoz. ¯\_(ツ)_/¯