De mindenkinek igaza van nekem meg megéri ez a 30 e ft… ( a mustangomat még meg sem tudom ennyiből tankolni
Szóval ha lesz időm tesztelem a projit is és ha jobb lesz ott is akkor csere lesz
Szép napot mindenkinek
És ha nem lépnek meg egy "150 forintos" fejlesztést, akkor mégis milyen fejlesztést lépnének meg szerinted? Ha a gigantikus költségű fejlesztések eredményeképpen ki kell cserélni egy IC-t 150 forinttal drágábbra, mert attól jobb lesz a kontraszt, akkor azt sem lépik meg? Akkor mégis miről szólnak a fejlesztések, azon túl, hogy az olcsósítás is valós érdek? Az olcsósítás mellett a képminőség javításával is lehet elérni versenyelőnyt a konkurenciával szemben, és ha ebben egy 150 Ft-os tápkábel-különbözet segítséget nyújtana, akkor azt megtennék. Utána meg az elért képminőség javulással promóznák a készülékeiket nyakra-főre. Mármint ha a tápkábellel történő képminőség javítás valós lenne. Szerintem kifejezett fájdalom és anyagi veszteség nekik, hogy nem valós. :)pali923 írta: ↑2023.03.06., hétf. 09:22Szerintem ők nem így gondolkodnak, de nem is így számolnak. Nézz utána, hány tv-t adnak el évente, és szorozd fel ezt a számot 150 Ft-tal. Valószínűleg elég nagy szám jönne ki, nekik ez veszteség. A fejlesztésre meg amúgy is kell sok pénz.
...szerintem ezt nem fogja meglépni egy gyártó sem.
Szerintem ők nem így gondolkodnak, de nem is így számolnak. Nézz utána, hány tv-t adnak el évente, és szorozd fel ezt a számot 150 Ft-tal. Valószínűleg elég nagy szám jönne ki, nekik ez veszteség. A fejlesztésre meg amúgy is kell sok pénz.

Megveszed 10-ért, max feldobod az apróba 7-8-ért.Az szerintem nem egy hatalmas összeg és első kézből lesz infod a saját rendszeres próba alapján. Szerintem ennyi bőven vállalható.Alex_Aston írta: ↑2023.03.06., hétf. 08:35Jelenleg élvezettel hallgatom a zenéket, semmi hiányérzetem sincs, csak egyszerű kíváncsiság, vagy "játék", ha úgy tetszik ez az egész. 10e Ft nem nagy összeg, amibe kerül 2x3m, de még ennyi pénzt sem akarok fölösbe kidobni, ha nem muszáj, mert azért ez 2 üveg pálinka ára, na![]()

Ugyanezen gondolatmenet miatt vettem meg, bár nem hallottam máshol. Sokat nem fogsz rajta bukni, plusz egy kis tudással több leszel.Alex_Aston írta: ↑2023.03.06., hétf. 08:35gondoltam, hogy meg lehetne nálam is hallgatni. Mert ha nem rosszabb a hang, mint most, akkor egy kis pénzt ki lehet venni a rendszerből. Ha meg rosszabb, vagyis inkább úgy más, ami nekem nem tetszik, akkor meg ez van, és kész.
Nem akarok semmit megúszni, a csodákban sem hiszek. .............
10e Ft nem nagy összeg, amibe kerül 2x3m, de még ennyi pénzt sem akarok fölösbe kidobni, ha nem muszáj, mert azért ez 2 üveg pálinka ára, na![]()

Íme a szkeptikus logika:
Ha van kedved magadat és a kábelt próbára tenni, akkor kérj meg valakit, hogy kösse be vagy a gyári kanócot vagy az utólag vett kábelt anélkül, hogy elmondaná (vagy látnád) melyiket is kötötte be, és csak a TV által adott kép (vagy hang) alapján kitalálni, hogy épp melyik van használatban. Ezt többször megismételve (hogy ne a véletlenül sikeres tippelésen múljon), könnyen lehet, hogy más lesz a véleményed.
Anno felesleges lett egy Nordost red dawn ls tápkábelem és kíváncsiságból bepróbáltam a vetítőbe és ott nagyon bevált és utána a tv-be került …amit nem bántan meggida írta: ↑2023.03.05., vas. 18:11Mindenkinek köszi a hozzászólást(65 colos tv-hez a tápkábel csere téma)
Kicseréltem egy alap aq kábelre a tápkábelt, be az isotek szűrőbe és tényleg nem kis javulást hozott.
Ami a legfurább, hogy a tv betekintési szöge jobb lett, ami ugyan nem volt igény de így alakult

Igen, az Ortofon is árul hangsugárzó kábeleket.A probléma itt az volt, hogy egy általuk sosem gyártott / gyártatott kábel került fel Ortofonként (kb. ilyen):viri írta: ↑2023.03.05., vas. 18:58Nem tudom kivel gyártatták, de hazai forgalmazó is árult ortofon kábeleket egy időben.dixie-chicken írta: ↑2023.03.05., vas. 13:48https://www.ortofon.com/hifi/products/c ... er-cables/
hogy ki gyártotta nekik,vagy kivel gyártatták az jó kérdés..![]()

Nem tudom kivel gyártatták, de hazai forgalmazó is árult ortofon kábeleket egy időben.dixie-chicken írta: ↑2023.03.05., vas. 13:48https://www.ortofon.com/hifi/products/c ... er-cables/zoli73 írta: ↑2023.03.05., vas. 11:41Szerintem nem, tudtommal az Accuphase sohasem foglalkozott kábelgyártással.dixie-chicken írta: ↑2023.03.05., vas. 10:21
oké,nyertél...nem követem az Accu dolgait
...de létezett egyáltalán "eredeti" ?
Ez olyan, mint a napokban az adás-vételek között feltűnk, sohasem létezett Ortofon hangsugárzó kábel.
Kínában vannak még csodák...

Na én besétáltam egy jó drága ruhaszárító kötélbe vagy két éve. Hogy is van, az okos más kárán tanul a buta magáénRock60 írta: ↑2023.03.05., vas. 15:48Ez már egyenesen undorító ebben a mai világban. Ennyi gagyit, hamisítványt és illegális névhasználatot...
Egyszerűen nem lehet mást tenni, mint figyelmen kívűl hagyni ezeket. És nem belesétálni olyan gondolatokkal biztatva magunkat, hogy " akár jó is lehet ". Nem, nem lehet jó.

Voyager írta: ↑2023.03.05., vas. 13:55Zoli szerintem arra gondolt, hogy olyan Ortofon nincs, amit itt az AVX-en hirdettek.dixie-chicken írta: ↑2023.03.05., vas. 13:48hogy ki gyártotta nekik,vagy kivel gyártatták az jó kérdés..![]()
![]()
bocsi,nem követtem mi volt a hirdetés tárgyazoli73 írta: ↑2023.03.05., vas. 13:57Amire én gondoltam, annak ezekhez semmi köze. Már a hírdetést sem találom, minden bizonnal a moderátorok már törölték, mert bebizonyosodott, hogy hamisítványról volt szó.dixie-chicken írta: ↑2023.03.05., vas. 13:48https://www.ortofon.com/hifi/products/c ... er-cables/

Amire én gondoltam, annak ezekhez semmi köze. Már a hírdetést sem találom, minden bizonnal a moderátorok már törölték, mert bebizonyosodott, hogy hamisítványról volt szó.dixie-chicken írta: ↑2023.03.05., vas. 13:48https://www.ortofon.com/hifi/products/c ... er-cables/zoli73 írta: ↑2023.03.05., vas. 11:41Szerintem nem, tudtommal az Accuphase sohasem foglalkozott kábelgyártással.dixie-chicken írta: ↑2023.03.05., vas. 10:21
oké,nyertél...nem követem az Accu dolgait
Ez olyan, mint a napokban az adás-vételek között feltűnk, sohasem létezett Ortofon hangsugárzó kábel.

Fura módon az itt hirdetett szerkezete elég jól nézett ki. A hangja más kérdés.Voyager írta: ↑2023.03.05., vas. 13:55Zoli szerintem arra gondolt, hogy olyan Ortofon nincs, amit itt az AVX-en hirdettek.dixie-chicken írta: ↑2023.03.05., vas. 13:48hogy ki gyártotta nekik,vagy kivel gyártatták az jó kérdés..![]()
![]()

Zoli szerintem arra gondolt, hogy olyan Ortofon nincs, amit itt az AVX-en hirdettek.dixie-chicken írta: ↑2023.03.05., vas. 13:48hogy ki gyártotta nekik,vagy kivel gyártatták az jó kérdés..![]()

https://www.ortofon.com/hifi/products/c ... er-cables/zoli73 írta: ↑2023.03.05., vas. 11:41Szerintem nem, tudtommal az Accuphase sohasem foglalkozott kábelgyártással.dixie-chicken írta: ↑2023.03.05., vas. 10:21oké,nyertélVoyager írta: ↑2023.03.05., vas. 10:09
Persze.![]()
https://www.head-fi.org/threads/cheap-c ... is.891475/...nem követem az Accu dolgait