Ez sem véletlen. Ha megnézed elég speciális a grill kialakítása is. A diffrakció csökkentése érdekében a kiemelő keret (amire fel van kasírozva a szövet) oldalfala ki van marva és a keret eleve bizonyos szögben meg van törve. Ez nem véletlen, nem a design része!gianni321 írta: ↑2023.03.04., szomb. 09:00
Ritka alkalmak egyike, de összességében nekem jobban tetszik grillel, úgy kicsit megbocsátóbb, kevésbé leleplező és jó értelemben véve kicsit koszosabb. Csak annyira, hogy inkább a zene jöjjön át és ne az instant látlelet.
Gyárilag az enyém alatt nem voltak tüskék, vettem alá 2 szett Viablue tüskét. A tüske alákerülésééig simán tudtam Roonnal hallgatni, ami egy vékonyabb, picit forszírozottabb hang a Lumin saját, kicsit koszos, alul jóval vastagabb meg persze butább hangú - a funkcióról ne is beszéljünk - appjához képest. Azóta a Roon alig megy, akkor is általában csak addig, míg meg nem állapítom, hogy vagy tüske, vagy Roon. És azért ezzel néha a pöcs kivan...
Asszem érik a visszahallgatás a tüske nélküli állapotra. Pedig tüskével annyival 'büszkébben feszít', öröm ránézni. Na tessék, már megint ez az ellentmondásosság.![]()
A tüske pedig jó kérdés…
Található róla mindenféle vélemény és annak ellenvéleménye is. Gyárilag ugye nem tüskén áll az állvány. Sokan mégis tesznek alá. Bevallom én nem próbáltam. Az előző tulaj egy nagyon kemény filcréteget ragasztott az állvány aljára, én is így használom. Nyilván a padló sem mindegy, amire helyezed. Nálam kőburkolat van a nappaliban, ide lehet kifejezetten jót tesz ez a fajta megoldás.