Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
- andarson
- V.I.P.

- Értékelés: 631
Re: Lemezjátszó
Nah, tudtam, hogy volt már téma, mert ezt a low filter kapcsolót már olvastam tőled Gyuri :). Igazából nem jelentős a dolog, nagy hangerőn vettem észre és akkor is oldalról, nem szemből nézve, bízom benne, hogy nem készítik ki a membránt :).
A lemez hullámosságát elképzelhetőnek tartom, hogy beleszól, mert azért járkál le fel a kar helyenként, ugyanakkor a lemezjátszó dübörgésén mit értünk?... hogy felveszi a környezet zaját, például az imént írt hullámosságot?
A lemez hullámosságát elképzelhetőnek tartom, hogy beleszól, mert azért járkál le fel a kar helyenként, ugyanakkor a lemezjátszó dübörgésén mit értünk?... hogy felveszi a környezet zaját, például az imént írt hullámosságot?
Linn Majik DS
Philips CD 204
Dual 1219 - Sumiko Blue point no.3 Lo
Musical Fidelity M6x Vinyl
Forté Audio Model 40 - Forté Audio Model 4
JBL 4333
Philips CD 204
JBL 4333
Ezt - szerintem - a lemezjátszó dübörgése okozhatja.andarson írta: ↑2023.03.03., pén. 08:24Engedjetek meg egy kérdést, lehet már volt a téma és eddig elkerülte a figyelmem, de kiváncsi vagyok. Többször írtam már, hogy nemrég kezdtem lemezeket hallgatni. Ma reggel kicsit feltekertem a hangerőt a Steven Wilson - Raven that refused to sing lemezét hallgatva és arra lettem figyelmes - amit, adott esetben már másoknál láttam, de nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget - hogy a digitális forrásomhoz képest a mély hangszóró indokolatlan táncot tud járni, nagyobb kilengései vannak a membránnak, akkor is ha mély hang hallhatóan nincs vagy kevésbé van az adott pillanatban.
Ennek a jelenségnek mi az oka/magyarázata, ha van?
Köszönöm :)
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Na, jó reggelt !
András, nincsen az erősítődön low filter kapcsoló ?
Annak az lenne a funkciója, hogy az indokolatlan mély hangokat, ami a lemezről jön, levágja, hogy megkímélje a membránodat.
Szakszerűbben is ki lehetne fejteni, de ez a lényeg.
András, nincsen az erősítődön low filter kapcsoló ?
Annak az lenne a funkciója, hogy az indokolatlan mély hangokat, ami a lemezről jön, levágja, hogy megkímélje a membránodat.
Szakszerűbben is ki lehetne fejteni, de ez a lényeg.
Akkor nem lehet másként, mint hogy párhuzamos valóságban élünk.
Én nem tudom, Te melyik filmet nézted.
A fenntartással még finoman is fogalmaztam.
Én nem tudom, Te melyik filmet nézted.
A fenntartással még finoman is fogalmaztam.
- SoundMania
- Törzsgárda

- Értékelés: 1307
Ez a subbass! :) A lemez hullámossága és a bassreflex dobozok..... :)andarson írta: ↑2023.03.03., pén. 08:24Engedjetek meg egy kérdést, lehet már volt a téma és eddig elkerülte a figyelmem, de kiváncsi vagyok. Többször írtam már, hogy nemrég kezdtem lemezeket hallgatni. Ma reggel kicsit feltekertem a hangerőt a Steven Wilson - Raven that refused to sing lemezét hallgatva és arra lettem figyelmes - amit, adott esetben már másoknál láttam, de nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget - hogy a digitális forrásomhoz képest a mély hangszóró indokolatlan táncot tud járni, nagyobb kilengései vannak a membránnak, akkor is ha mély hang hallhatóan nincs vagy kevésbé van az adott pillanatban.
- andarson
- V.I.P.

- Értékelés: 631
Engedjetek meg egy kérdést, lehet már volt a téma és eddig elkerülte a figyelmem, de kiváncsi vagyok. Többször írtam már, hogy nemrég kezdtem lemezeket hallgatni. Ma reggel kicsit feltekertem a hangerőt a Steven Wilson - Raven that refused to sing lemezét hallgatva és arra lettem figyelmes - amit, adott esetben már másoknál láttam, de nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget - hogy a digitális forrásomhoz képest a mély hangszóró indokolatlan táncot tud járni, nagyobb kilengései vannak a membránnak, akkor is ha mély hang hallhatóan nincs vagy kevésbé van az adott pillanatban.
Linn Majik DS
Philips CD 204
JBL 4333
Philips CD 204
JBL 4333
Ear, ha már ilyen határozottan meghazudtolsz, felvilágosítanál, mi a legenda, aminek nincsen valóságalapja ?
Konkrétumok, részletek, ilyesmi...
Konkrétumok, részletek, ilyesmi...
Leif és Max jó barátok voltak.
Lényegében Max Thowshend talált ki minden innovációt, a vályú valóban Leif Haggmark ötlete volt és közösen fejlesztették végleges formájára.
Hatása több beszámoló szerínt számottevő.
Az adott kart, aminél használják a vályút, minimum egy kategóriával magasabb szintre emeli. A gyengébb karokon segít a legtöbbet, a jobbaknál viszonylag kisebb a hatása.
Bár, egy oldalon olvastam egy fickóról, aki az SME V - jénél is használja és azt mondja, olyan, mint ha SME VI - ja lenne.
Úgy hogy nem tudom az Air - Tangent mit szól majd hozzá, de szerkesztek hozzá egy csinos kis malacetetőt.
Lényegében Max Thowshend talált ki minden innovációt, a vályú valóban Leif Haggmark ötlete volt és közösen fejlesztették végleges formájára.
Hatása több beszámoló szerínt számottevő.
Az adott kart, aminél használják a vályút, minimum egy kategóriával magasabb szintre emeli. A gyengébb karokon segít a legtöbbet, a jobbaknál viszonylag kisebb a hatása.
Bár, egy oldalon olvastam egy fickóról, aki az SME V - jénél is használja és azt mondja, olyan, mint ha SME VI - ja lenne.
Úgy hogy nem tudom az Air - Tangent mit szól majd hozzá, de szerkesztek hozzá egy csinos kis malacetetőt.
- arzachel
- V.I.P.

- Értékelés: 786
Nekem van egy egészen korai Farkas Péter erősítőm,de azt én dobozoltam be.A mai napig működik pedig lassan 30 éves.Szerintem elég jó hangú masina,de hát nem egy Takács Jenő féle OTL szint.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
- arzachel
- V.I.P.

- Értékelés: 786
A vályút nem véletlenül tervezte rá a Leif Häggmark.Bizony hallani.Rock60 írta: ↑2023.03.01., szer. 13:56Na, igen a vályút én sem használom, bár állítólag akkor hallatszik igazán jól a mesterszallag hangja, amiről a lemezt készítették.
Kicsit furán mozogna benne az Air - Tangent.![]()
Gondoltam már rá, hogy kikísérletezek egy hozzáillő egyenes vályút, olyan még úgy sem volt... / Tudtommal./
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
edge-vel nekem se jó, de explorerrel megy. netes képek linkje van a kis kép ikonnal meghívva. passzolom, eddig nekem is metnek edge-vel is.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Revox, én ezeket sosem tudom megnyitni valamiért. " Kép "
Kijavítottam.üdv, tonee
Kijavítottam.üdv, tonee
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2023.03.03., pén. 15:38-kor.
Ok: kiegészítés
Ok: kiegészítés
Dehogynem. / Egyébként leszerelhető, két csavar tartja./
A kar tövében lévő vályú - sok más karnál is van már - közel sem tudja úgy kifejteni a karrezonancia - mérséklő hatását, mint a hangszedő előtt 1 centire lévő.
A Rock - on adottak a hagyományos karokhoz való eredeti vályú felrögzítési pontjai, oda kell " csak " szerkeszteni egy egyenes vályút.
A kar tövében lévő vályú - sok más karnál is van már - közel sem tudja úgy kifejteni a karrezonancia - mérséklő hatását, mint a hangszedő előtt 1 centire lévő.
A Rock - on adottak a hagyományos karokhoz való eredeti vályú felrögzítési pontjai, oda kell " csak " szerkeszteni egy egyenes vályút.
A te Airtangentednek nincs saját olajvályúja a tövénél?Rock60 írta: ↑2023.03.01., szer. 13:56Na, igen a vályút én sem használom, bár állítólag akkor hallatszik igazán jól a mesterszallag hangja, amiről a lemezt készítették.
Gondoltam már rá, hogy kikísérletezek egy hozzáillő egyenes vályút, olyan még úgy sem volt... / Tudtommal./
Audiomeca J1,Airtangent2b,SupexSD900SuperII,Krell KSP-7B(Kaisei recap), Philips cd304mkII fullBGrecap, Marantz CDA94 Vfet mod/BG recap), Philips CD100 Demo Vfet mod/BG recap, Townshend Allegri Reference mkII, Tunerman OTL twin servo, vFET srpp, Lowther Acousta (P6M square)
majd ezen hallodRock60 írta: ↑2023.03.01., szer. 13:56Na, igen a vályút én sem használom, bár állítólag akkor hallatszik igazán jól a mesterszallag hangja, amiről a lemezt készítették.

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Na, igen a vályút én sem használom, bár állítólag akkor hallatszik igazán jól a mesterszallag hangja, amiről a lemezt készítették.
Kicsit furán mozogna benne az Air - Tangent.
Kicsit furán mozogna benne az Air - Tangent.
tudom, mondtad, csak most akvapark volt időben közelebb. Egyébként sok dolgot nem úgy használunk, pl a vályút se. Az biztos, hogy nekem amikor megtetszett az Avalon, konkrétan azt a egyedet hallottam, ami most az enyém. elindult a lemez és nagyon felkaptam a fejem arra a szabad hangra, amit produkált. Amikor hozzámkerült, leszedtem róla minden "belenyúlást" és szépen, egyenként kezdtem visszaépíteni és oda-vissza meghallgatásokkal játszva, a végén minden visszakerült rá,ahogy azt antiskating megálmodta, kivéve a lemezleszorítón a filc. Cserébe tettem alá un szingó bicikligumit (versenygumik, itt a külső-belső egyben van. ha fújom, nem nő a keresztmetszete, de a nyomást lehet bele tolni kb 16 barig
) 4 vagy 5 baros nyomáson, talán 5 volt...
ha lesz kedvem, időm, lehet majd visszakötöm, de egyre jobban azt hallom belülről, hogy felesleges lesz. meg nem szeretem szétszedni a rendszert. ha megbolygatom, idő, mire lenyugszik. csatlakozókontaktok, stb...
ha lesz kedvem, időm, lehet majd visszakötöm, de egyre jobban azt hallom belülről, hogy felesleges lesz. meg nem szeretem szétszedni a rendszert. ha megbolygatom, idő, mire lenyugszik. csatlakozókontaktok, stb...
halfnote.hu
halfnote.hu
1. Pukkancsból van egész kicsi is, ami nem igen magasabb egy átlagos filcnél, vagy nagyobb, ami nem magasabb egy gumi alátétnél, tehát a karmagasságot nem befolyásolja.
2. Miért kell mindenáron meggyőzni, hogy a Péter - féle erősítő rosszul szólt ? Előbb meséltem el, hogy még Csontosnak is tetszett, pedig aki ismerte, az tudja, hogy milyen kemény fenntartásai voltak mindenről, ami nem AN. Azon túl én magam is hallottam, és igen, brutál jól szólt.
Ez ugyan még egy régi prototípus volt és lehet, hogy az idő múltával Péter elfelejtette, amit tudott ?
3. Azt én is felvetettem múlkori beszélgetésünkkor, hogy az Avalon szerintem nem úgy van kitalálva, ahogy Te használod, Revox. Már ha csak a Townshend - féle filozófiából indulunk is ki, ez ellentmondani látszik annak.
4. Nekem semmi bajom sem a DD - vel, sem azt a technikát favorizáló fórumtársakkal.
Nekem a stílussal, és a teljesen felesleges beszólásokkal van bajom. Ezeket a vitákat - bármikor visszaolvasható - soha nem az indirekt meghajtás kedvelői, vagy akár személy szerint én generáltam.
És, ha valaki reagál ezekre a valóban arrogáns beszólásokra, akkor ő a járatlan, tudatlan, tapasztalatlan, aki félrevezeti a szegény fórumtársakat és még persze ostoba és arrogáns is.
De, valahogy csak kibírjuk...
2. Miért kell mindenáron meggyőzni, hogy a Péter - féle erősítő rosszul szólt ? Előbb meséltem el, hogy még Csontosnak is tetszett, pedig aki ismerte, az tudja, hogy milyen kemény fenntartásai voltak mindenről, ami nem AN. Azon túl én magam is hallottam, és igen, brutál jól szólt.
Ez ugyan még egy régi prototípus volt és lehet, hogy az idő múltával Péter elfelejtette, amit tudott ?
3. Azt én is felvetettem múlkori beszélgetésünkkor, hogy az Avalon szerintem nem úgy van kitalálva, ahogy Te használod, Revox. Már ha csak a Townshend - féle filozófiából indulunk is ki, ez ellentmondani látszik annak.
4. Nekem semmi bajom sem a DD - vel, sem azt a technikát favorizáló fórumtársakkal.
Nekem a stílussal, és a teljesen felesleges beszólásokkal van bajom. Ezeket a vitákat - bármikor visszaolvasható - soha nem az indirekt meghajtás kedvelői, vagy akár személy szerint én generáltam.
És, ha valaki reagál ezekre a valóban arrogáns beszólásokra, akkor ő a járatlan, tudatlan, tapasztalatlan, aki félrevezeti a szegény fórumtársakat és még persze ostoba és arrogáns is.
De, valahogy csak kibírjuk...

akvapark írta: ↑2023.03.01., szer. 11:11Ez nem zenélt jól, 1 milláért sem, és nem zenélt - volna - jól 100 ezerért sem.revox írta: ↑2023.03.01., szer. 10:35OFF... de ha már itt beszéltünk róla, tegyük helyére... Senki nem hülye vagy süket, csak működnek bizonyos reflexek.
Ez a kis erősítő nem a hangjával verte ki a biztosítékot, hanem az árával. Az akkor nem kevésnek számító 1millió forint bizony bátor húzás volt. Ennyi pénzért az emberek már kasztnit, súlyt, "NEVET" és miegyebet várnak el. És teljesen igazuk van! Persze, ez beindít egy nagyon heves ellenreakciót a termékkel szemben. Ha ezt a kütyüt teszemfel 100-150ezer forintért adják, akkor vélhetően azzal lettek volna tele a fórumok, hogy "milyen olcsó és milyen jól zenélt". Persze, is. Akkor is kapott volna hideget, meleget, de sokkal több meleget kapott volna, mint így. Kérdésre, én megvettem volna e, nyilván a nem a válasz. 100-150ért? Fene tudja, volt erősítőm, ettől jobb. De ha adnak egyet, hogy vigyem haza és hallgassam, valahol találtam volna neki egy sarkot, nem fájna bekötni, ahogy pár éve a TMP Audio ANT 001-es sorszámú erősítőjére is lecsaptam (vettem, nem kaptam).
Építkezni lentről lehet, alapokra. Ez lehetett volna az alap... de hesss neki, csak gondoltam, a lényeg kimaradt, az ára...![]()
halfnote.hu
halfnote.hu
na, közben megszületett a dolog. otthon mértem, kb ilyen méretűek a meglévő tasakjaim is. de a dolgot eléggé rövidrezárta, hogy van Debrecenben is boltjuk és átehető náluk a cucc.
https://www.bakelitfutar.hu/kiegeszitok ... ott#adatok
Köszönöm a segítséget és egy dolgot engedjetek meg, utána megyek...
amikor beléptem ide tegnap, őszinte leszek, kicsit megijedem, ahogy belecsöppentem alfati és rock csörtéjébe. Régen mi is aprítottuk egymást a hififórumokon, de az az igazság, ha valakit megbántottam valaha is, rég megbántam, szerencsére nálunk az idő dolgozott és akikkel régen egymást gyepáltuk, most ha találkozunk, vigyorogva örülünk egymásnak. De ne essetek ebbe a hibába. Beszélgessetek kooperatíve. Egy bizonyos idő után mindenkinek kialakul a preferenciája és hangos szóval csak erősödik az ellentét. Nehéz téma ez, de próbáljátok úgy csinálni, hogy meséltek dolgokat egymásnak a fogadófél pedig legyen arra nyitott, hogy megpróbálja, hátha a másiknak igaza van. A kétkedés nekem is lételemem és most is kaptam egy jelzést, hogy lehet majd meg kell néznem újra azt az Avalon lemezjátszót, biztos így jó e most is, biztos még mindig így tetszik jobban, hogy nem ér hozzá a lemez a tányérhoz? Bár eddig elég határozottan azt gondoltam, igen. A bogarat beültette akvapark, hogy ezt nézzem meg megint. Nem abban vagyok bizonytalan, valamikor jól ítéltem e meg, abban, hogy a mostani rendszeremben is így lesz e jó (ugye: rezgőkör)
Dolgozzatok össze, többre juttok
és újfent köszi a lemeztasakos útbaigazítást, szerintem ez ugyanaz lesz, ami nekem is volt eddig
ui: mossatok. ma már elég olcsón is vannak vákuumos lemezmosók. csak jó és mégjobb létezik, rossz nincs
https://www.bakelitfutar.hu/kiegeszitok ... ott#adatok
Köszönöm a segítséget és egy dolgot engedjetek meg, utána megyek...
amikor beléptem ide tegnap, őszinte leszek, kicsit megijedem, ahogy belecsöppentem alfati és rock csörtéjébe. Régen mi is aprítottuk egymást a hififórumokon, de az az igazság, ha valakit megbántottam valaha is, rég megbántam, szerencsére nálunk az idő dolgozott és akikkel régen egymást gyepáltuk, most ha találkozunk, vigyorogva örülünk egymásnak. De ne essetek ebbe a hibába. Beszélgessetek kooperatíve. Egy bizonyos idő után mindenkinek kialakul a preferenciája és hangos szóval csak erősödik az ellentét. Nehéz téma ez, de próbáljátok úgy csinálni, hogy meséltek dolgokat egymásnak a fogadófél pedig legyen arra nyitott, hogy megpróbálja, hátha a másiknak igaza van. A kétkedés nekem is lételemem és most is kaptam egy jelzést, hogy lehet majd meg kell néznem újra azt az Avalon lemezjátszót, biztos így jó e most is, biztos még mindig így tetszik jobban, hogy nem ér hozzá a lemez a tányérhoz? Bár eddig elég határozottan azt gondoltam, igen. A bogarat beültette akvapark, hogy ezt nézzem meg megint. Nem abban vagyok bizonytalan, valamikor jól ítéltem e meg, abban, hogy a mostani rendszeremben is így lesz e jó (ugye: rezgőkör)
Dolgozzatok össze, többre juttok
és újfent köszi a lemeztasakos útbaigazítást, szerintem ez ugyanaz lesz, ami nekem is volt eddig
ui: mossatok. ma már elég olcsón is vannak vákuumos lemezmosók. csak jó és mégjobb létezik, rossz nincs
halfnote.hu
halfnote.hu
Ez nem zenélt jól, 1 milláért sem, és nem zenélt - volna - jól 100 ezerért sem.revox írta: ↑2023.03.01., szer. 10:35OFF... de ha már itt beszéltünk róla, tegyük helyére... Senki nem hülye vagy süket, csak működnek bizonyos reflexek.
Ez a kis erősítő nem a hangjával verte ki a biztosítékot, hanem az árával. Az akkor nem kevésnek számító 1millió forint bizony bátor húzás volt. Ennyi pénzért az emberek már kasztnit, súlyt, "NEVET" és miegyebet várnak el. És teljesen igazuk van! Persze, ez beindít egy nagyon heves ellenreakciót a termékkel szemben. Ha ezt a kütyüt teszemfel 100-150ezer forintért adják, akkor vélhetően azzal lettek volna tele a fórumok, hogy "milyen olcsó és milyen jól zenélt". Persze, is. Akkor is kapott volna hideget, meleget, de sokkal több meleget kapott volna, mint így. Kérdésre, én megvettem volna e, nyilván a nem a válasz. 100-150ért? Fene tudja, volt erősítőm, ettől jobb. De ha adnak egyet, hogy vigyem haza és hallgassam, valahol találtam volna neki egy sarkot, nem fájna bekötni, ahogy pár éve a TMP Audio ANT 001-es sorszámú erősítőjére is lecsaptam (vettem, nem kaptam).
Építkezni lentről lehet, alapokra. Ez lehetett volna az alap... de hesss neki, csak gondoltam, a lényeg kimaradt, az ára...
OFF... de ha már itt beszéltünk róla, tegyük helyére... Senki nem hülye vagy süket, csak működnek bizonyos reflexek.
Ez a kis erősítő nem a hangjával verte ki a biztosítékot, hanem az árával. Az akkor nem kevésnek számító 1millió forint bizony bátor húzás volt. Ennyi pénzért az emberek már kasztnit, súlyt, "NEVET" és miegyebet várnak el. És teljesen igazuk van! Persze, ez beindít egy nagyon heves ellenreakciót a termékkel szemben. Ha ezt a kütyüt teszemfel 100-150ezer forintért adják, akkor vélhetően azzal lettek volna tele a fórumok, hogy "milyen olcsó és milyen jól zenélt". Persze, is. Akkor is kapott volna hideget, meleget, de sokkal több meleget kapott volna, mint így. Kérdésre, én megvettem volna e, nyilván a nem a válasz. 100-150ért? Fene tudja, volt erősítőm, ettől jobb. De ha adnak egyet, hogy vigyem haza és hallgassam, valahol találtam volna neki egy sarkot, nem fájna bekötni, ahogy pár éve a TMP Audio ANT 001-es sorszámú erősítőjére is lecsaptam (vettem, nem kaptam
Építkezni lentről lehet, alapokra. Ez lehetett volna az alap... de hesss neki, csak gondoltam, a lényeg kimaradt, az ára...
halfnote.hu
halfnote.hu
egy fix tuti van: az egész hifi egy rezgőkör és mi a rezgés eredőjét hallgatjuk. mivel a világ a "rezgésekből él". minden beleszól az eredőbe, hol így, hol úgy
halfnote.hu
halfnote.hu
Szerencsére vannak fix pontok a mi hobbinkban is.revox írta: ↑2023.03.01., szer. 09:48lehet akkor elhagyták. régebben 3 kis kúppal volt alátámasztva, bár nehezn volt észrevehető,csak a fényrés tűnt fel. de a fotókon se volt rajta, lehet copyright miatt. de én régen voltam Náluk... jó 20+ éve![]()
csak egy dologra akartam rávilágítani, hogy adjuk meg a lehetőségét a "mivanhamégisMűxValahol" dolognak![]()
A hifi egy érdekes dolog és ahány példa létezik, legalább annyi ellenpélda is![]()
lehet akkor elhagyták. régebben 3 kis kúppal volt alátámasztva, bár nehezn volt észrevehető,csak a fényrés tűnt fel. de a fotókon se volt rajta, lehet copyright miatt. de én régen voltam Náluk... jó 20+ éve
csak egy dologra akartam rávilágítani, hogy adjuk meg a lehetőségét a "mivanhamégisMűxValahol" dolognak
A hifi egy érdekes dolog és ahány példa létezik, legalább annyi ellenpélda is
halfnote.hu
halfnote.hu