Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Amúgy a díszdobozok azért nem özönlik el hazánkat, mert mindenki akcióra vár, harmadáron (a Ben-Hur is 15 eredetileg) pedig nem éri meg a külföldi partnernek az egész hercehurca.
Ez tényleg így van
Dvd gyűjtemény képekben
Szerintem is, az viszont nagy kár, hogy ilyen kiadások nem nagyon jelennek meg itthon
Ez még akkor készült, amikor a kiadók tele reménnyel néztek a hazai DVD piac felé ...
Na igen :box:
A helyzet azért nem reménytelen, a nemrég megjelent díszdobozos Polar Express kellemes meglepetés, hogy kijött idehaza, igaz külföldön van hozzá egy makett is.
Nem mindenhol van makett.
Amúgy a díszdobozok azért nem özönlik el hazánkat, mert mindenki akcióra vár, harmadáron (a Ben-Hur is 15 eredetileg) pedig nem éri meg a külföldi partnernek az egész hercehurca.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Dvd gyűjtemény képekben
Szerintem is, az viszont nagy kár, hogy ilyen kiadások nem nagyon jelennek meg itthon
Ez még akkor készült, amikor a kiadók tele reménnyel néztek a hazai DVD piac felé ...
Na igen :box:
A helyzet azért nem reménytelen, a nemrég megjelent díszdobozos Polar Express kellemes meglepetés, hogy kijött idehaza, igaz külföldön van hozzá egy makett is.
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Ennyiért ajándék ez a doboz. Nem is hagytam ki. Igényes, látszik, hogy foglalkoztak az összeállításával.
Dvd gyűjtemény képekben
Igen nagyon szép igényes kiadás és 4700-ért ajándék, én csak azért nem vettem meg mert a film már megvolt. Bár láttván cosmo packját felnéztem gyorsan xpresshez, de már nem volt.
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula a Ben Hur dobozhoz! Mondjuk az a furcsa helyzet állt elő, hogy ez nekem is megvan már kb 1 hete (szintén xpress, alig fér bele a zacskóba ), de én nem bontottam ki, hanem elraktároztam magamnak karácsonyra, szóval a képekből is csak az elsőt néztem meg :box:
Köszi!
Ennyiért ajándék ez a doboz. Nem is hagytam ki. Igényes, látszik, hogy foglalkoztak az összeállításával.
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula a Ben Hur dobozhoz!
Mondjuk az a furcsa helyzet állt elő, hogy ez nekem is megvan már kb 1 hete (szintén xpress, alig fér bele a zacskóba :box: ), de én nem bontottam ki, hanem elraktároztam magamnak karácsonyra, szóval a képekből is csak az elsőt néztem meg
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula cosmo, ez nagyon szép!
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Dvd gyűjtemény képekben
A tok különlegessége, hogy kihajtható. A lemez DVD18-as és arany színű.
7/7
Dvd gyűjtemény képekben
A DVD még a régi warneres papírtokban foglal helyet.
7/6
Dvd gyűjtemény képekben
Egy könyv is tartozik az ajándékcsomaghoz magyar nyelven.
7/5
Dvd gyűjtemény képekben
A 2. képen már látható volt a 2 két lemezes filmzene CD borítója, ami maga is díszcsomagolást kapott. A lemezeken kívül egy gyönyörűen összeállított, redkívül bő bookletet találhatunk Rózsa Miklós zenéjéről és egyéb, a soundtrackkel kapcsolatos információkkal lehetünk gazdagabbak angol nyelven.
7/4
Dvd gyűjtemény képekben
A dobozban egy reprint filmplakátot is találhatunk.
7/3
Dvd gyűjtemény képekben
A belső tartalomhoz, mint egy fiókhoz úgy férhetünk hozzá.
7/2
Dvd gyűjtemény képekben
Tegnap voltam személyesen átvenni az Xpress-nél a Ben-Hur ajándékcsomagomat. Gyönyörű ez a doboz és nagyon megérte a 4700 Ft-os árát. Kivülről fekete bársony borítású, amit csak a film arany betüi törnek meg.
7/1
Dvd gyűjtemény képekben
5.
jújj Dogville díszdoboz "Mayu irigykedik,irgykedik" megyek rabolni ki tart velem?!^^
Jó az izlésed. Nagyon szép az a kiadás.
Dvd gyűjtemény képekben
5.
jújj Dogville díszdoboz "Mayu irigykedik,irgykedik" megyek rabolni ki tart velem?!^^
Dvd gyűjtemény képekben
Harmi és TheRussian! Hatalmas gratula a DVD gyűjteményeitekhez!
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony STR-DA3400ES HD erősítő, Sony SCD-XB790QS SACD-játszó. DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center és hátterek: JBL TLX-2, a sub. pedig JBL DIGITAL 10 mélynyomó.
- TheRussian
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
senditen a jb dísz már "csak" 108font
(mondjuk mivel nekem kb a fele megvan ez se jó üzlet már )
valahol kellene találni elfekvőben bontatlanokat jó áron
Dvd gyűjtemény képekben
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMA ... 53618Akkor ez itt mi Daemiaen!
2-3 éve még árulták az Xpressen 77.007 Ft-ért.
Ha nem hiszed,akkor nézd meg!
Nem hiszem. Most nézzem meg?
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Dvd gyűjtemény képekben
Jó vétel lehetett.Sajna most egy csomó résznek lejárt a joga így vége!
Jó neked harowerks,hogy megvan minden része a JB filmeknek!
Kb 2 hónapja eladtam szinte mindet, egyedül a 20. rész maradt meg
Igazából kicsit meguntam őket, az összesre már nem volt szűkségem, pár részt majd megveszek ha kijön 1-2 év múlva az új hiper-szuper kiadás.
Dvd gyűjtemény képekben
Jó vétel lehetett.
Sajna most egy csomó résznek lejárt a joga így vége!
Jó neked harowerks,hogy megvan minden része a JB filmeknek!
Dvd gyűjtemény képekben
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMA ... 53618Akkor ez itt mi Daemiaen!
Itt csak simán egybe volt csoamgolva a 19 film, de nem volt hozzá semmilyen doboz.
Ez csak egy akció volt, hogy megvehetted egyszerre a filmeket olcsóbban, de semmivel sem tudott többet, mint ha külön-külön vetted volna őket.
Dvd gyűjtemény képekben
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMA ... 4780453618
Akkor ez itt mi Daemiaen!