wittao írta: ↑2023.01.15., vas. 19:59
Nem mellesleg egy utolso hsz-ben illik megkoszonni a forumnak is a segitseget, lehetoseget, hogy a feluleten elkelhetett a termek!
Nagyon elnézést kérek, saját magamból indulok ki.
Én tavaly előtt egy családi tragédia miatt kénytelen voltam több terméket is meghirdetni. (Az eladásból származó majd 1 millió forint nem az én markomat ütötte, nekem csak ráfizetésem volt az eladásból származóan, de nem is ez a lényeg.)
Megtettem az AVX-en is, és más helyeken is.
1 dolog kivételével (amit végül is megtartottam, elsősorban mert már elegem volt a sok hitegető meg hümmögő vevőjelöltből, de most már szükségem is van a cuccra) végül mindent sikerült eladni, de az számomra nem derült ki (egy kivételével ahol konkrétan rákérdeztem), hogy melyik hirdetésemben olvasta az illető hogy eladó az áru.
Vagyis még egyről tudom, hogy ő a "barát barátjától" hallotta, tehát nem is interneten olvasta.
Nos kérdem én, hogy ha az eladás nem egy adott hirdetési oldal miatt történt akkor is meg kell köszönni? Mégis mit? Rajtam kívül senki nem vesződött a hirdetés feladással stb. Max. figyelmeztetést kaptam, amikor egy nappal véletlenül elszámoltam magam és 7 nap helyett 6 nap múlva up-oltam. (Nem saját jószántamból, hanem a megbízó kb. 2 naponta érdekődött, hogy "eladtad már? eladtad már?".
Ettől függetlenül én megköszöntem, de ettől még nem hinném hogy ez elvárható lenne.
Még egyszer bocsánat de ezt nem tudtam szó nélkül hagyni, főleg a 2021 őszén és 2022 telén felgyülemlett sok rossz tapasztalat és emlék miatt.
Amúgy nem vagyok nagy hirdető, ezen a "megbízáson" kívül még soha nem hirdettem semmit, és most nem is tervezem. Ha majd olyan öreg és süket leszek, hogy már nem tudok mit kezdeni a hifivel, majd megteszem, vagy megteszik helyettem az örököseim.
Ui. : azt most direkt nem írom le, hogy ami internetes hirdetés alapján ment el azt a vevő (vevők) melyik oldalon olvasták, mert mint írtam egy kivételével nem is tudom.