- B7C359B4-8C1D-4038-9B8F-DFAC59D8AA2F.jpeg (2.64 MiB) Megtekintve 2002 alkalommal
- CA4A7E2B-4189-4DF7-B1CD-7CA77D66C7FD.jpeg (2.37 MiB) Megtekintve 2002 alkalommal

Ez lenne a rés,amit nem igazán értek.dixie-chicken írta: ↑2023.02.15., szer. 12:15akkor sajna,vlszinű az,olcsó "féle"...sztem ildomos lenne lecserélni...a többi stimmLajos1966 írta: ↑2023.02.15., szer. 12:01Az enyémen is van egy ilyen pötty,fekete a test is és az AT microline tűjéhez képest baromi nagy.Akkor nagy valószínűséggel ez már egy utángyártott lenne?dixie-chicken írta: ↑2023.02.15., szer. 11:39közben találtam fényképet az olcsó,Thakker féle tűröl (balra)...látszik hogy vaskosabb a tűszár,a tűhegy is nagyobb,a tűszáron van egy jelzés is-fekete pont...amikor megreklamáltam,minden zokszó nélkül,visszavizették a vásárlás értékét![]()
...
Az AT-t szabad szemmel nem is látom szinte.
Ezek szerint mindenképp érdemes cserélni.
Amúgy hallgatózok most már.
Nos az AT után hallgatva,ami egyből feltűnik,hogy sokkal nagyobb teste van a zenének.Egy picit a legteteje le van talán csípve,olyan angolosan (tudom,a Shure amcsi),de én kedvelem az angol hangzást.
Be kell látni,hogy a 440-es nem igazán passzol ebbe a karba (legalábbis az én fülemnek),amit nagyon sajnálok.
Arról a résről lőttem képet,de nem tudom miképp tudom ide feltenni (főleg nem telóról).![]()
![]()
kép csatolása: az irómező alatt ott balra lefele,van olyan hogy "csatolmányok",onnét egy szintet lefele-fájlok hozzáadása,onnét csak a tárhelyet kell kiválasztanod "hol a kép" amit csatolni szeretnél...nem árt átméretezni,hogy "befogadóképs legyen"...

akkor sajna,vlszinű az,olcsó "féle"...sztem ildomos lenne lecserélni...a többi stimmLajos1966 írta: ↑2023.02.15., szer. 12:01Az enyémen is van egy ilyen pötty,fekete a test is és az AT microline tűjéhez képest baromi nagy.Akkor nagy valószínűséggel ez már egy utángyártott lenne?dixie-chicken írta: ↑2023.02.15., szer. 11:39közben találtam fényképet az olcsó,Thakker féle tűröl (balra)...látszik hogy vaskosabb a tűszár,a tűhegy is nagyobb,a tűszáron van egy jelzés is-fekete pont...amikor megreklamáltam,minden zokszó nélkül,visszavizették a vásárlás értékét![]()
...
Az AT-t szabad szemmel nem is látom szinte.
Ezek szerint mindenképp érdemes cserélni.
Amúgy hallgatózok most már.
Nos az AT után hallgatva,ami egyből feltűnik,hogy sokkal nagyobb teste van a zenének.Egy picit a legteteje le van talán csípve,olyan angolosan (tudom,a Shure amcsi),de én kedvelem az angol hangzást.
Be kell látni,hogy a 440-es nem igazán passzol ebbe a karba (legalábbis az én fülemnek),amit nagyon sajnálok.
Arról a résről lőttem képet,de nem tudom miképp tudom ide feltenni (főleg nem telóról).
Az enyémen is van egy ilyen pötty,fekete a test is és az AT microline tűjéhez képest baromi nagy.Akkor nagy valószínűséggel ez már egy utángyártott lenne?dixie-chicken írta: ↑2023.02.15., szer. 11:39közben találtam fényképet az olcsó,Thakker féle tűröl (balra)...látszik hogy vaskosabb a tűszár,a tűhegy is nagyobb,a tűszáron van egy jelzés is-fekete pont...amikor megreklamáltam,minden zokszó nélkül,visszavizették a vásárlás értékét![]()
...

oksa,ezt én is félreértettem....felül,koppanásig be van tolva ?...alul mivel ivelt az alsó része,marad egy kis hézag...ez egy 75-6-os..
Nem tudom pontosan a szakzsargont.
Ja.

Szerintem a "hangszedő teste nem fekszik fel a shellre" gondolt.

1.) a hiányzó lehajtó ne zavarjon,az csak egy védőeszköz,hanghoz semmi köze..másik(Shure) hangszedőröl leszedheted,csak rá kell pattintani,ha nagyon igényt tartasz ráLajos1966 írta: ↑2023.02.15., szer. 00:28A szerelés megtörtént.Az AT-t ki-,a Shure-t beszereltem,beállítottam.Mivel már késő este volt,ezért (a család miatt) csak fejhallgatóval hallgattam bele.Az AT-hez képest talán mintha egy kicsit testesebb lenne a hang,de majd igazából a hangfalas hallgatózás lesz a mérvadó.Viszont most vettem észre,hogy :Voyager írta: ↑2023.02.14., kedd 08:33Mindenképpen... Már csak azért is jó lenne, hogy milyen irányba mozdul a tonális karakter?dixie-chicken írta: ↑2023.02.14., kedd 08:24lehet mégis elő kéne venni azt a Shure 75-öst,és szerezni kéne bele egy normális cseretűt![]()
-hiányzik a lehajtható tűvédő kis műanyag......honnan lehet ilyet szerezni vajon?
-a tűtest nem teljesen fekszik rá a hangszedő testre,van egy kis hézag
-nagyító alatt megnézve ugyan épnek néz ki a tű,de mintha meg lenne némileg feketedve.
Gondolom ezen észrevételek megerősítik egy tűcsere esedékességét.
A szerelés megtörtént.Az AT-t ki-,a Shure-t beszereltem,beállítottam.Mivel már késő este volt,ezért (a család miatt) csak fejhallgatóval hallgattam bele.Az AT-hez képest talán mintha egy kicsit testesebb lenne a hang,de majd igazából a hangfalas hallgatózás lesz a mérvadó.Viszont most vettem észre,hogy :Voyager írta: ↑2023.02.14., kedd 08:33Mindenképpen... Már csak azért is jó lenne, hogy milyen irányba mozdul a tonális karakter?dixie-chicken írta: ↑2023.02.14., kedd 08:24lehet mégis elő kéne venni azt a Shure 75-öst,és szerezni kéne bele egy normális cseretűt![]()

Jaja, értem én!dixie-chicken írta: ↑2023.02.14., kedd 15:13köszi...a cipődoboz menő-manót,főleg a jó phonója végett szerették az emberek..

köszi...a cipődoboz menő-manót,főleg a jó phonója végett szerették az emberek..

Hát, ez is opampos. Visszacsatolt. Ezek bizonyos mufajokra kb jók, de van amire nem.dixie-chicken írta: ↑2023.02.14., kedd 11:19bocs,most boldoltam..köszisutemenyx írta: ↑2023.02.14., kedd 10:56Hogy érted?dixie-chicken írta: ↑2023.02.14., kedd 09:50
ez milyen,phono oldalrol nézve ?
https://www.hifiengine.info/cyrus/missi ... one_sm.pdf

Nézelődök.Lajos1966 írta: ↑2023.02.14., kedd 12:02a link tévesdixie-chicken írta: ↑2023.02.14., kedd 11:28Köszönöm!Lajos1966 írta: ↑2023.02.14., kedd 11:23
itt találsz olvasnivalót bőven:
amit nem szabad megvenni hozzá,a nagyon olcsó Thakker félét (15-20 euro),eltörhet a mü.a. része már amikor cserélnéd a tűt,vagy ha sikerül(ne) is,nagyon gyatra a hangja...ha biztosra akarsz menni,JICO féle,de közvetlen vásárlás elég drága mulatság,a magas szállitási költségek végett manapság,ami jó,hogy a JICO csinált EUs lerakatokat,és azoknál is megvásárohatóak a termékeik..amit keresned kéne az e007451jelzés alatt fut,vagy Analogis AN4984..,ez a helyes:
https://www.lencoheaven.net/forum/index.php?topic=551.0
szivi![]()
a link tévesdixie-chicken írta: ↑2023.02.14., kedd 11:28Köszönöm!Lajos1966 írta: ↑2023.02.14., kedd 11:23itt találsz olvasnivalót bőven:dixie-chicken írta: ↑2023.02.14., kedd 10:41
Igen, felmerült ez az opció.
A gondom csak az,hogy fogalmam sincs,hogy ebbe a hangszedőbe milyen cseretű illik tól-ig típusban és árban.
Te vagy nagy Shure szakértő,ha jól látom.
Elkelne némi segítség,hogy merre hány óra.![]()
amit nem szabad megvenni hozzá,a nagyon olcsó Thakker félét (15-20 euro),eltörhet a mü.a. része már amikor cserélnéd a tűt,vagy ha sikerül(ne) is,nagyon gyatra a hangja...ha biztosra akarsz menni,JICO féle,de közvetlen vásárlás elég drága mulatság,a magas szállitási költségek végett manapság,ami jó,hogy a JICO csinált EUs lerakatokat,és azoknál is megvásárohatóak a termékeik..amit keresned kéne az e007451jelzés alatt fut,vagy Analogis AN4984..

Köszönöm!Lajos1966 írta: ↑2023.02.14., kedd 11:23itt találsz olvasnivalót bőven:dixie-chicken írta: ↑2023.02.14., kedd 10:41Igen, felmerült ez az opció.
A gondom csak az,hogy fogalmam sincs,hogy ebbe a hangszedőbe milyen cseretű illik tól-ig típusban és árban.
amit nem szabad megvenni hozzá,a nagyon olcsó Thakker félét (15-20 euro),eltörhet a mü.a. része már amikor cserélnéd a tűt,vagy ha sikerül(ne) is,nagyon gyatra a hangja...ha biztosra akarsz menni,JICO féle,de közvetlen vásárlás elég drága mulatság,a magas szállitási költségek végett manapság,ami jó,hogy a JICO csinált EUs lerakatokat,és azoknál is megvásárohatóak a termékeik..amit keresned kéne az e007451jelzés alatt fut,vagy Analogis AN4984..
itt találsz olvasnivalót bőven:dixie-chicken írta: ↑2023.02.14., kedd 10:41Igen, felmerült ez az opció.

bocs,most boldoltam..köszisutemenyx írta: ↑2023.02.14., kedd 10:56Hogy érted?dixie-chicken írta: ↑2023.02.14., kedd 09:50ez milyen,phono oldalrol nézve ?