Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
- takiszer
- Fórumlakó

- Értékelés: 102
- Kapcsolat:
Re: Kábelezzünk
És kötelező a Kácsában megvenni??? Van néhány európai dealer jobb árakkal 
Avantgarde Uno Nano 572B SE DIY amp. Townshend Allegri Jadis JD1 drive-Lumin U1 mini akkus táppal JS1 MKIII DAC Wireworld Platimun mains Zensati hangszóró és összekötők meg pár ANSUZ
Townshend Elite Rock-Excalibur Benz Glider Borbély phono
Townshend Elite Rock-Excalibur Benz Glider Borbély phono
- sutemenyx
- Törzsgárda

- Értékelés: 2939
- Kapcsolat:
Hangban is ugyanekkora a szorzó kb. Csak az a baj, hogy próbára nem fognak tudni ekkorát adni. Van egy pár duplázott Van Den Hul D300S-em, asszem azok 5méteresek. Ha azt ki tudod próbálni és azzal jó, akkor bizton állítom, hogy jó lesz a Nemos-szal is, elég hasonló hangot tudnak. Jelenleg éppen Nagytarcsán tartózkodik a kábel, de szerintem el tudod hozni az ismerősömtől.dixie-chicken írta: ↑2023.02.22., szer. 07:57köszi a válaszokat![]()
azééé,a Nemos 3080 az esetemben 360-370.000 pénz lenne (11m)![]()
https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/neotec ... gK6EfD_BwE
a Duelund mondjuk cca 8000ft/m ,a Belden meg valahol cca 10US/EURO környékén van netto,elég nagy a "szorzó" a Neotech-nél,a másik 2 vezetékhez viszonyitva...
![]()
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
http://saboaudio.eu
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2879
köszi a válaszokat
azééé,a Nemos 3080 az esetemben 360-370.000 pénz lenne (11m)
a Duelund mondjuk cca 8000ft/m ,a Belden meg valahol cca 10US/EURO környékén van netto,elég nagy a "szorzó" a Neotech-nél,a másik 2 vezetékhez viszonyitva
...

azééé,a Nemos 3080 az esetemben 360-370.000 pénz lenne (11m)
a Duelund mondjuk cca 8000ft/m ,a Belden meg valahol cca 10US/EURO környékén van netto,elég nagy a "szorzó" a Neotech-nél,a másik 2 vezetékhez viszonyitva
Technics SL1300G,Shelter 901/III,Shure VST III,Shure M97HE,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,ProJect Tube Box DS3,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3427
Így két hét után azt mondom nagyon megérte! Gyors, feszes, eleven, de nem izgága, tudom eléggé közhelyes, de torzítatlanabbnak hallom vele a zenét, mint az elődjével. Alul, felül hozott némi plusz kiterjedtséget, a mélyek feszesedtek és valahogy kimunkáltabbak lettek.sutemenyx írta: ↑2023.02.21., kedd 21:30A DCA nagyon nem az a szint.SoundMania írta: ↑2023.02.21., kedd 20:44Szerintem a homogén anyagú drótjai jobbak lehetnek. Rezet meg ezüstöt hallottam. A réz az folyamatosan torznak hallatszott. Ezüst jobb. Az jobb volt mint a Ksl-spc és rosszabb mint az spz. :)dixie-chicken írta: ↑2023.02.21., kedd 15:38Hali mindenkinek
használ-e vlki Duelund Dual DCA16GA hangszorókábelt ? oldalanként 5-6m re van szükségem,amit irkálnak hogy csövesekhez jó,és hogy megreszeltek egy Tannoy Westminster-t+MAC 225 között,nem sokra megyek vele,rövid távok...esetleg Belden 9497-hez viszonyitva milyen ?...ahol halottam,Cube Audio Nenuphar Mini+csöves (SET+PP is),megint a nesze semmi,de fogd meg jó volt..
![]()
köszi![]()
Dixie:
Helyzetfüggő. Tápra egész tűrhető, amugy kicsit fedett hangú, de nagyon “zenei” és öblös mélyeket tud. Jelentsen ez bármit is
Viszonylag hasonló a Belden is, bár az kicsit középorientáltabb. Mintha az középen picit emelne is. A duelund nem.
Nincs kedved kipróbálni a zoli73 által nemrég vett Neotech madzagot? Lehet beválik neked is.
Nyíltabb, transzparensebb lett, de e mellett bársonyosan simogató, karcosságnak nyoma sincs. A szerkezetét nézegetve, elsőre kicsit túlgondoltnak tűnhet, de szerintem meg van az oka mindennek.
Kínai drót ide, vagy oda kiválóan teszi a dolgát.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- sutemenyx
- Törzsgárda

- Kapcsolat:
A DCA nagyon nem az a szint.SoundMania írta: ↑2023.02.21., kedd 20:44Szerintem a homogén anyagú drótjai jobbak lehetnek. Rezet meg ezüstöt hallottam. A réz az folyamatosan torznak hallatszott. Ezüst jobb. Az jobb volt mint a Ksl-spc és rosszabb mint az spz. :)dixie-chicken írta: ↑2023.02.21., kedd 15:38Hali mindenkinek
használ-e vlki Duelund Dual DCA16GA hangszorókábelt ? oldalanként 5-6m re van szükségem,amit irkálnak hogy csövesekhez jó,és hogy megreszeltek egy Tannoy Westminster-t+MAC 225 között,nem sokra megyek vele,rövid távok...esetleg Belden 9497-hez viszonyitva milyen ?...ahol halottam,Cube Audio Nenuphar Mini+csöves (SET+PP is),megint a nesze semmi,de fogd meg jó volt..
![]()
köszi![]()
Dixie:
Helyzetfüggő. Tápra egész tűrhető, amugy kicsit fedett hangú, de nagyon “zenei” és öblös mélyeket tud. Jelentsen ez bármit is
Viszonylag hasonló a Belden is, bár az kicsit középorientáltabb. Mintha az középen picit emelne is. A duelund nem.
Nincs kedved kipróbálni a zoli73 által nemrég vett Neotech madzagot? Lehet beválik neked is.
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
- SoundMania
- Törzsgárda

- Értékelés: 1326
Szerintem a homogén anyagú drótjai jobbak lehetnek. Rezet meg ezüstöt hallottam. A réz az folyamatosan torznak hallatszott. Ezüst jobb. Az jobb volt mint a Ksl-spc és rosszabb mint az spz. :)dixie-chicken írta: ↑2023.02.21., kedd 15:38Hali mindenkinek
![]()
köszi![]()
- dixie-chicken
- V.I.P.

Hali mindenkinek
használ-e vlki Duelund Dual DCA16GA hangszorókábelt ? oldalanként 5-6m re van szükségem,amit irkálnak hogy csövesekhez jó,és hogy megreszeltek egy Tannoy Westminster-t+MAC 225 között,nem sokra megyek vele,rövid távok
...esetleg Belden 9497-hez viszonyitva milyen ?...ahol halottam,Cube Audio Nenuphar Mini+csöves (SET+PP is),megint a nesze semmi,de fogd meg jó volt..
köszi
használ-e vlki Duelund Dual DCA16GA hangszorókábelt ? oldalanként 5-6m re van szükségem,amit irkálnak hogy csövesekhez jó,és hogy megreszeltek egy Tannoy Westminster-t+MAC 225 között,nem sokra megyek vele,rövid távok
köszi
Technics SL1300G,Shelter 901/III,Shure VST III,Shure M97HE,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,ProJect Tube Box DS3,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
Jó estét Mindenkinek !
Szerintetek a Viablue EP-7 hozna hallható, látható javulást a Supra CAT-8 - hoz képest ?
Nálam csak TV - nézést szolgál , a router és a set-up box között van bekötve.
A Supra a gyári sárga dróthoz képest nagy javulást eredményeztt.
Köszi.
Szerintetek a Viablue EP-7 hozna hallható, látható javulást a Supra CAT-8 - hoz képest ?
Nálam csak TV - nézést szolgál , a router és a set-up box között van bekötve.
A Supra a gyári sárga dróthoz képest nagy javulást eredményeztt.
Köszi.
Nagyon jó választás.
Via és a Vertere közt nem találtam semmi értelmezhető lan kábelt.
Míg sok switch-el operáltam az eleje meg a vége Vertere volt a köztes darabok Via-k
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, JBL 4349
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
- edzoba
- Fórumlakó

- Értékelés: 200
- Kapcsolat:
megöltem a bulit, elnézést!
(Viablue lesz, telegartnerrel szerelve)
(Viablue lesz, telegartnerrel szerelve)
"...sit back, put some music on and enjoy." /BrimarBob/
- edzoba
- Fórumlakó

- Értékelés: 200
- Kapcsolat:
Streaming jelfolyamba a switch elé szeretnék wireworld starlight 8 szintű kábelt (ez van a switch és az ethernet filter között, aztán a filter saját kábele megy a streamerbe), ami annál kicsit könnyebben kezelhető (szerelés, hajtogatás). Méterre kapható a "feltétel":)
köszönném a javaslatokat!
köszönném a javaslatokat!
"...sit back, put some music on and enjoy." /BrimarBob/
- zoli73
- V.I.P.

Igen, az AQ-ról gondolkoztam is így utólag, ár/érték arányban nem tudom felvette volna-e a versenyt a Neotech-el? Ha hangban nem is.sutemenyx írta: ↑2023.02.09., csüt. 19:45Na ennyit messze nem tud az AQ, az csak normális lett volna aztán kész. Kb drágábban…zoli73 írta: ↑2023.02.09., csüt. 19:20Folytatódott ma a tesztelés, járatás és mivel annyit tisztult a hangzás, mélyültek a részletek, hogy kiváncsiságból rátértem néhány kedvelt, de komor, fedett hangú lemezem hallgatására, mondván most mit mutatnak. Ilyenek például, Mark Knopfler - Privateering, Lione Hampton and The Golden Men Of Jazz - Live at the Blue Note, David Benoit - Here's To You Charlie Brown: 50 Great Years!, Joe Henderson - Double Rainbow. Eddig sokszor olyan hiányézetet keltettek, hogy 3-4 dal után rendszerint kivettem őket.zoli73 írta: ↑2023.02.08., szer. 18:17
Igen, én is azt gondolom, hogy ráfér némi járatás, már csak azért is, mert az erősítő oldalon a banándugókat le kellett cseréljem villákra.
Kértem a Kácsás fiúkat ajánljanak valamilyen villát, és végül ezt hoztam el: https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/high-e ... gfal-villa
Simán rám bízták a szerelést, és azt mondták, ha a kábel megtartása mellett döntök, akkor a villákat
AJÁNDÉKBA adják, és még megtoldották két szál(piros,fekete) zsugórcsővel is!![]()
Azt hiszem holnap fel is hívom őket, hogy köszönöm marad!
Ezen kívül még tervezem a másik végén is lecserélni a banándugókat valami minőségibb, stabilabb modellre, megérdemli! A jelenlegi valami alap banándugó.
Nem értem miféle önostorozásról beszélsz? Ezek nem olyan szörnyű zenék!
Még annyi eszembejutott, hogy hallgatva, járatva megint beugrott az a városi legenda, hogy "sok, és jó minőségű mélyhangot, csak nagy keresztmetszetű kábeltől várhatunk." Hogy ez mekkora marhaság!
A Nemos-3080 mindössze 2.1m² keresztmetszetű, de ilyen kimunkált, pincébe lemenő ményeket még nem hallottam a rendszeremből.
De beszédesebb, hogy nem az jut eszembe hallgatás közben, hogy milyen jó a mély, hanem milyen hiteles ez a lábdob, milyen életszerű ez a bőgő, ez a basszusgitár.
Ma, ebben a sorrendben, elejétől a végéig végighalgattam őket!
Elfeledkeztem a hangzás analizálásáról, a hangszerek hangja, a művészek játéka, a színpadon való elhelyezkedésük elvonta, lekötötte a figyelmem, semmi hiányérzet.
És ez egy(na jó kettő) "drótnak" köszönhető! Nem hittem volna, de beváltotta a hozzá fűzött reményeimet.
Az ár/érték arány az Audioquest-nél az utóbbi időben hatalmasat zuhant, köszönhető a brutális áremelkedésnek, ami a használt piacot is húzta magával.
Például úgy két éve, egy rövid időre volt egy AQ Red River összekötő kábelem. Akkor 30e-ért jutottam hozzá, és ugyanannyiert is adtam tovább, ehhez képest ma még a duplájáért sem igen lehet hozzájutni, pedig semmivel sem lett jobb kábel.
John Lee Hooker - The Healer albuma pörög, fantasztikus ez a fémtestű gitár!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- sutemenyx
- Törzsgárda

- Kapcsolat:
Na ennyit messze nem tud az AQ, az csak normális lett volna aztán kész. Kb drágábban…zoli73 írta: ↑2023.02.09., csüt. 19:20Folytatódott ma a tesztelés, járatás és mivel annyit tisztult a hangzás, mélyültek a részletek, hogy kiváncsiságból rátértem néhány kedvelt, de komor, fedett hangú lemezem hallgatására, mondván most mit mutatnak. Ilyenek például, Mark Knopfler - Privateering, Lione Hampton and The Golden Men Of Jazz - Live at the Blue Note, David Benoit - Here's To You Charlie Brown: 50 Great Years!, Joe Henderson - Double Rainbow. Eddig sokszor olyan hiányézetet keltettek, hogy 3-4 dal után rendszerint kivettem őket.zoli73 írta: ↑2023.02.08., szer. 18:17Igen, én is azt gondolom, hogy ráfér némi járatás, már csak azért is, mert az erősítő oldalon a banándugókat le kellett cseréljem villákra.dixie-chicken írta: ↑2023.02.08., szer. 14:47
azért adj neki egy 24 órás újraélesztési folyamatot,akkor is ha jól bejáratott kábel,ami biztos,az biztos alapon...most megyek önkorbácsolni magamat egy pár Mahavishnu Orchestra,Shakti,Shankar, Bebo&Cigala esetleg Stokowski "Rhapsodies" felvételek segitségel...ki kell deritenem milyen gonosz hangszer az a hegedű,egy félvezetősön...![]()
https://www.youtube.com/watch?v=a9ay-LspstI
te egy Taraf De Haidouks és jó lehet
https://www.youtube.com/watch?v=S8SqwvA ... zB28vB9qO2
![]()
Kértem a Kácsás fiúkat ajánljanak valamilyen villát, és végül ezt hoztam el: https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/high-e ... gfal-villa
Simán rám bízták a szerelést, és azt mondták, ha a kábel megtartása mellett döntök, akkor a villákat
AJÁNDÉKBA adják, és még megtoldották két szál(piros,fekete) zsugórcsővel is!![]()
Ezen kívül még tervezem a másik végén is lecserélni a banándugókat valami minőségibb, stabilabb modellre, megérdemli! A jelenlegi valami alap banándugó.
Még annyi eszembejutott, hogy hallgatva, járatva megint beugrott az a városi legenda, hogy "sok, és jó minőségű mélyhangot, csak nagy keresztmetszetű kábeltől várhatunk." Hogy ez mekkora marhaság!
A Nemos-3080 mindössze 2.1m² keresztmetszetű, de ilyen kimunkált, pincébe lemenő ményeket még nem hallottam a rendszeremből.
De beszédesebb, hogy nem az jut eszembe hallgatás közben, hogy milyen jó a mély, hanem milyen hiteles ez a lábdob, milyen életszerű ez a bőgő, ez a basszusgitár.
Elfeledkeztem a hangzás analizálásáról, a hangszerek hangja, a művészek játéka, a színpadon való elhelyezkedésük elvonta, lekötötte a figyelmem, semmi hiányérzet.
És ez egy(na jó kettő) "drótnak" köszönhető! Nem hittem volna, de beváltotta a hozzá fűzött reményeimet.
- zoli73
- V.I.P.

Folytatódott ma a tesztelés, járatás és mivel annyit tisztult a hangzás, mélyültek a részletek, hogy kiváncsiságból rátértem néhány kedvelt, de komor, fedett hangú lemezem hallgatására, mondván most mit mutatnak. Ilyenek például, Mark Knopfler - Privateering, Lione Hampton and The Golden Men Of Jazz - Live at the Blue Note, David Benoit - Here's To You Charlie Brown: 50 Great Years!, Joe Henderson - Double Rainbow. Eddig sokszor olyan hiányézetet keltettek, hogy 3-4 dal után rendszerint kivettem őket.zoli73 írta: ↑2023.02.08., szer. 18:17Igen, én is azt gondolom, hogy ráfér némi járatás, már csak azért is, mert az erősítő oldalon a banándugókat le kellett cseréljem villákra.dixie-chicken írta: ↑2023.02.08., szer. 14:47azért adj neki egy 24 órás újraélesztési folyamatot,akkor is ha jól bejáratott kábel,ami biztos,az biztos alapon...most megyek önkorbácsolni magamat egy pár Mahavishnu Orchestra,Shakti,Shankar, Bebo&Cigala esetleg Stokowski "Rhapsodies" felvételek segitségel...ki kell deritenem milyen gonosz hangszer az a hegedű,egy félvezetősön...![]()
![]()
Én pl. értettem elsőre is... 
- dixie-chicken
- V.I.P.

csak erre reagáltam:zoli73 írta: ↑2023.02.08., szer. 18:17Igen, én is azt gondolom, hogy ráfér némi járatás, már csak azért is, mert az erősítő oldalon a banándugókat le kellett cseréljem villákra.dixie-chicken írta: ↑2023.02.08., szer. 14:47azért adj neki egy 24 órás újraélesztési folyamatot,akkor is ha jól bejáratott kábel,ami biztos,az biztos alapon...most megyek önkorbácsolni magamat egy pár Mahavishnu Orchestra,Shakti,Shankar, Bebo&Cigala esetleg Stokowski "Rhapsodies" felvételek segitségel...ki kell deritenem milyen gonosz hangszer az a hegedű,egy félvezetősön...![]()
![]()
Anélkül, hogy belemennék, ritka az olyan PP csöves gyári erősítő, amin meghallgatható egy közeltéri hegedű felvétel vagy egy ária darab, de mindenképp könnyebb a dolgod ezügyben, mintha valamilyen átlag félvezetős erősítővel próbálnád meg.
Történt egy kis varia a Vdh tápkábelek körül.
Nagyon kicsit rövidek oda, ezért visszatettem a korábbiakat - SOCP 14 - a Quad elé, és az erősítőbe és a dacba dugtam be a Vdh - t.
A végeredmény nagyon hasonló a korábbi felálláshoz képest, de mintha egy hajszálnyit még jobb lenne. Lehet, hogy csak járódnak.
Ha csak az egyik elé kötöm be a Vdh - t, a hatása is kb. feleződik, de így a legjobb, ha mind a kettő előtt az van.
Holnap megfonom, dugózom a másik két kábelt is, és a phono és az LP tápnál próbálom ki. Lesz, ami lesz, lehet, hogy sok lesz.
Izgalmas...
Nagyon kicsit rövidek oda, ezért visszatettem a korábbiakat - SOCP 14 - a Quad elé, és az erősítőbe és a dacba dugtam be a Vdh - t.
A végeredmény nagyon hasonló a korábbi felálláshoz képest, de mintha egy hajszálnyit még jobb lenne. Lehet, hogy csak járódnak.
Ha csak az egyik elé kötöm be a Vdh - t, a hatása is kb. feleződik, de így a legjobb, ha mind a kettő előtt az van.
Holnap megfonom, dugózom a másik két kábelt is, és a phono és az LP tápnál próbálom ki. Lesz, ami lesz, lehet, hogy sok lesz.
Izgalmas...
- prando
- V.I.P.

- Értékelés: 160
Köszönöm, kérek telefonos segítséget. :)gomolalaci írta: ↑2023.02.08., szer. 20:55,,Sejtettem, hogy meghaladja a képességeimet, köszönöm!" Nem hinném, hogy bárkinek is meghaladja a képességeit!prando írta: ↑2023.02.08., szer. 15:36Tiszteletem!La_Valse írta: ↑2023.02.08., szer. 08:24
Tiszteletem!
Egy multiméterrel is meg lehet mérni, ha eltávolítod a váltóáramú összetevőt. Valahogy így.
mainsdcmeasurement.png
Azért azt tudni kell, a hálózati mérés nem hozzáértő kivitelezése életveszélyes lehet!
A mérőszondát ezért szigetelten kell megépíteni. Ha a kimeneti ponthoz véletlenül hozzáérsz,
a 470K ellenálláson keresztül nem alakul ki veszélyes áram.
Sejtettem, hogy meghaladja a képességeimet, köszönöm!
Én úgy mértem többször is, hogy a multiméteremet egyen (DC) mérésére kapcsolom és bedugom a konnektorba. A mért érték lehet nem túl pontos, de alapnaj jó!
Csak óvatosan az áram nem játék! Csak saját felelősségedre nyúlj a konnektorba!!!
Vincent cd, Revox magnó, TEAC dac, Rotel RA985BX erősítő, diy phono, Vandersteen 1C hangfal, Vibavoice Omega500 tápkondi, ezek Béres János fórumtárs felújításában. Linn lp-játszó Oppo bluray, Heed táp, Fapaci, ACR, AudioNote, VdH, ZuAudio Event, Soner, Furutech kábelek, Triangle Antal hangfal.
- gomolalaci
- Fórumlakó

- Értékelés: 371
,,Sejtettem, hogy meghaladja a képességeimet, köszönöm!" Nem hinném, hogy bárkinek is meghaladja a képességeit!prando írta: ↑2023.02.08., szer. 15:36Tiszteletem!La_Valse írta: ↑2023.02.08., szer. 08:24Tiszteletem!
Egy multiméterrel is meg lehet mérni, ha eltávolítod a váltóáramú összetevőt. Valahogy így.
mainsdcmeasurement.png
Azért azt tudni kell, a hálózati mérés nem hozzáértő kivitelezése életveszélyes lehet!
A mérőszondát ezért szigetelten kell megépíteni. Ha a kimeneti ponthoz véletlenül hozzáérsz,
a 470K ellenálláson keresztül nem alakul ki veszélyes áram.
Sejtettem, hogy meghaladja a képességeimet, köszönöm!
Én úgy mértem többször is, hogy a multiméteremet egyen (DC) mérésére kapcsolom és bedugom a konnektorba. A mért érték lehet nem túl pontos, de alapnaj jó!
Csak óvatosan az áram nem játék! Csak saját felelősségedre nyúlj a konnektorba!!!
A gondolkodás nem megerőltető...
- zoli73
- V.I.P.

A banándugók közötti hangminőséget hagyjuk, nekem azt soha sem sikerült meghallanom.mishow írta: ↑2023.02.08., szer. 19:57Alap dugó, de nem olyan gagyi, mint amilyennek elsöre (kicsit) kinéz. A szerelhetősége miatt sokat elhasználtam belőle, nagy bajom sosem volt vele.
Ami “megverte” az a dugó nélkül befogott csupasz kábelvég, de az nem jó mindenhova.
A másik bevált dolog nálam a filléres “z” dugó, forrasztva, zsugorcsővel védve. Csak ahhoz vissza kell menned, de lehet megéri, mert több féle van, és illik profin forrasztani.
Ezekkel leginkább az a bajom, hogy instabil a banánaljzatban, szinte csak a szentlélek tartja a helyén.
Korábban volt egy "balesetem", az óta szorítós banándugókat használok a hangfalkábeleimen.
Erre is valami szorítós típust szánok, de az is lehet, hogy erre a végére is villát szerelek.
Még alszom rá egyet-kettőt.
Hát ezért a tapasztalatért ne irígykedj
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, JBL 4349
- sutemenyx
- Törzsgárda

- Kapcsolat:
Mert nem a keresztmetszet számít, hanem a felület. Az pedig van bőven, mert gyakorlatilag szalagokból van. Számold ki a felületét, és nézd meg az mekkora méretnél lenne azonos kör keresztmetszetű vezetőkkel. Na azt a mélyhangot kapod, csak kevesebb örvényárammal, így nem cseszi szét a magasakat és nem lesz kásás a hang.zoli73 írta: ↑2023.02.08., szer. 18:17Igen, én is azt gondolom, hogy ráfér némi járatás, már csak azért is, mert az erősítő oldalon a banándugókat le kellett cseréljem villákra.dixie-chicken írta: ↑2023.02.08., szer. 14:47azért adj neki egy 24 órás újraélesztési folyamatot,akkor is ha jól bejáratott kábel,ami biztos,az biztos alapon...most megyek önkorbácsolni magamat egy pár Mahavishnu Orchestra,Shakti,Shankar, Bebo&Cigala esetleg Stokowski "Rhapsodies" felvételek segitségel...ki kell deritenem milyen gonosz hangszer az a hegedű,egy félvezetősön...![]()
![]()
Nálam is van neotech hsz kábel a frontokra bekötve kácsa villával nem szóltak rosszul elégedett voltam a hangjukkal, de gondoltam egyet és lecseréltem őket furutech banánra https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/furute ... o-szoritos
És sokkal jobb hangot kaptam mint reméltem igaz ez már nem olcsó kategória de minden forintját megérte ….
Nálam a mozi a fő irány de azóta az összes csati Furutech….

És sokkal jobb hangot kaptam mint reméltem igaz ez már nem olcsó kategória de minden forintját megérte ….
Nálam a mozi a fő irány de azóta az összes csati Furutech….
"Az igazi barát szemből támad."
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2736
Alap dugó, de nem olyan gagyi, mint amilyennek elsöre (kicsit) kinéz. A szerelhetősége miatt sokat elhasználtam belőle, nagy bajom sosem volt vele.
Ami “megverte” az a dugó nélkül befogott csupasz kábelvég, de az nem jó mindenhova.
A másik bevált dolog nálam a filléres “z” dugó, forrasztva, zsugorcsővel védve. Csak ahhoz vissza kell menned, de lehet megéri, mert több féle van, és illik profin forrasztani.
- zoli73
- V.I.P.

Igen azt hoztam el, lentebb linkeltem is, de már nem 160 körül volt...-CB- írta: ↑2023.02.08., szer. 19:00Volt nekik egy eladó demó 160 körül,azt hoztad el?zoli73 írta: ↑2023.02.08., szer. 18:17Igen, én is azt gondolom, hogy ráfér némi járatás, már csak azért is, mert az erősítő oldalon a banándugókat le kellett cseréljem villákra.dixie-chicken írta: ↑2023.02.08., szer. 14:47
azért adj neki egy 24 órás újraélesztési folyamatot,akkor is ha jól bejáratott kábel,ami biztos,az biztos alapon...most megyek önkorbácsolni magamat egy pár Mahavishnu Orchestra,Shakti,Shankar, Bebo&Cigala esetleg Stokowski "Rhapsodies" felvételek segitségel...ki kell deritenem milyen gonosz hangszer az a hegedű,egy félvezetősön...![]()
![]()
Érdekes a szerkezete, mert merev de mégis jól hajlik. Ez a keresztmetszet kicsit túl van hájpolva, nekem a műhelyben 2x0.75 ös villanydróttal van bekötve a rendszer, vagy 15 méterrel oldalanként. Oszt van mély meg magas is...