,,Alapvetően munkaeszközök lesznek"wittao írta: ↑2023.02.13., hétf. 09:58Alapvetően munkaeszközök lesznek és nem zenehallgatási célt szolgálnak (ahogy tervezték is őket). Szimpatikus volt az A/B-osztályú erősítés bennük és az egyéb paramétereik. Mivel olyan stúdiókkal dolgozunk együtt, akik szintén ezekre a Neumann-okra váltottak, adja magát, hogy "egy kottából énekeljünk". Ha meglesznek, és egy kicsit nyüstöltem őket, majd írok róluk. Amit eddig hallottam belőlük, az csak pozitív.BLX írta: ↑2023.02.13., hétf. 09:53Kiváncsi vagyok mennyire válnak majd be az új Neumann aktív monitorok. Szerintem nagyon jók lehetnek, ár-érték arányban. A legtöbb Genelec, Neumann kimagasló ár-érték arányt képvisel. Már a kicsik is. Ezeknek a pro cuccoknak az árazása sokkal reálisabb mint bizonyos hifi termékeké. Remélem majd írsz a Neumann-ról képes beszámolót.wittao írta: ↑2023.02.12., vas. 23:15Magam részéről egy SCD-1 boldog tulaja vagyok, szerintem nem rossz rendszerben dolgozik:
- Nakamichi 1000 DAT / DAC
- Core Audio audioPC, KARUNA Ref. USB/SPDIF konverter
- Sony SCD-1 , XA-5ES
- OTARI MX5050HD2, REVOXPR99mkii, TEAC 7030
- MBL N11 előfok (ideiglenesen, amig megjön a 6010D)
- AudioNET AMP2 monoblokkok voltak most, de Nakamichi PA7II végfok, valami akad :) a 9008A-k érkezéséig
- Vivid G1 Giya / SPENDOR Classic100 / SPENDOR BC3
(ezek mellé jön most egy Neumann 420 monitor páros)
TARA Labs kábelezés (tápok, összekötők, hangfalkábel)
Nem érzem, hogy a Sony CD pörgettyűk gyenge láncszemei lennének a rendszeremnek... van a Sony-nak az E1/N1 párosa, amit nem dobnék ki az is biztos, de a nagy NR10 monoblokkokat sem hiszem, hogy sokan a tűzre dobnák a mai napig.![]()
És a munkaeszközöket nem lehet hallgatni? Akkor minek vannak? Kalapácsnak és flexnek is vannak hangjai