KopaszKutya írta: ↑2023.01.31., kedd 08:03
Sziasztok!
Vélemények érdekelnének, hogy ki mit ajánlana Vandersteen hangfal és Bryston végfok elé előfoknak?
Én Dénes Péter csöves előfokban gondolkozok, de elég átláthatatlan a paletta, ha jól tudom nincs két egyforma erősítő, illetve az áraknál is elég nagy a szórás.
Amit még hirtelen néztem: Harman/Kardon AP2500 Signature, Palotás Ferenc féle előfok. Ezekről is elég jók a vélemények és nem is drágák.
Árban olyan 200-250eFt körül gondoltam (használtan), lehetőleg olyat, ami nem fogja vissza a többi komponenst.
Köszönöm!
Szia!
Volt Vandi 2-sign-em, meg 3A-m, és én azt tapasztaltam, hogy szereti a nagyobb csövi végfokokat (50W), azért azokat sem vetném el a helyedben. Sőt, igazából (nekem, és a baráti társaságomnak) azzal tetszett a legjobban. Bryson 3ST-vel próbáltam, azzal sem volt rossz, de annál szerintem többet ki lehet hozni belőle. De ha mégis Bryston, akkor szerintem jó ötlet a csöves előfok, viszont minden tiszteletem ellenére a Péter előfokánál valami jobbat néznék hozzá. Szerintem a végfokai jobban sikerültek, mint az előfokai. Persze aztán lehet, hogy volt jobban sikerült DP előfok is, hiszen nem próbáltam mindet, de amit igen, azok túl visszafogottak voltak, inkább az a tompább fajta volt (a saját végfokával is).
A másik, hogy szerencséd lesz, ha a 3. vagy 4. előfok amit kipróbálsz, pont illeszkedni, passzolni fog a végfokhoz. Ezért mivel még vásárlás előtt állsz, én a helyedben inkább elő-végfokokat nézegetnék egyben, de egy barátom pl. pass integrálttal használja a 2 sign-et, és nagyon szereti.
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - JBL 250Ti Classic Edition -Rythmik Audio F15 subok- sub ic-k: AQ Husky - Audience Conductor hf kábel+ic-k, tápok: Kondo Avocado, Kondo Persimmon, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature