Na most ez az ajánlás pont úgy szólt, mintha ez is tapasztalatból jött volna. Jól érzem?sutemenyx írta: ↑2023.02.07., kedd 11:18Pl ez:zoli73 írta: ↑2023.02.07., kedd 10:48Köszönöm!sutemenyx írta: ↑2023.02.07., kedd 10:35
Közép-felső szintig elég jó kábel, abban a sávban sokat tud. Jó izmos, testes hangja van, a felbontása sem rossz és nagyon könnyen hallgatható. Feljebb lépve, ahol már igazán lenne torzításmentes felbontás, már kiderül, hogy bizony színez azzal, hogy sok apró részletet elfed. Szóval rendszerfüggő. Összességében egy Noeotech OCC réz pl sokkal jobb, mert őszintébb, de ez csak akkor előny, ha a rendszer többi eleme is megfelelő minőségű.
A Neotech OCC réz alatt melyiket érted? Ilyet a Kácsa több félét árult, árul.
https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/neotec ... al-kabel-m
De még a Nemos 5080 is lehet, hogy jobb vagy kb egál a Mont Blanc-nal.
Mondjuk én egyiket sem venném meg, hanem inkább vennék megfelelő mennyiséget Neotech SOCP-18 vezetékből, és hármasfonatokat csinálnék belőlük. Egyrészt olcsóbb (kb feleannyi), de az csak egy dolog, viszont szerintem jobb is. Csináltam már ilyet, elég jó a végeredmény.
A Nemos 3080-ast hallottad is, hogy ilyen határozottan állítod? Ha igen, milyen volt?
Ezt a hármas fonatot, mint hálózati kábelt el tudom képzelni, de mint hangfalkábelt nem. Hatos fonat inkább, a szimmetria miatt.