Igen. A Nemos 3080 elég jó. Nyitott, részletes, dinamikus, mindent tud. Még a saját gyártású ezüst kábelemhez képest sem “tragikus”, annál csak elnagyoltabb, a szuperfinom részleteket “felületesebben” kezeli, de mint réz kábel, szerintem az egyik legjobb lehet. Picit talán van egy kis vadság benne, ami a saját elméletem szerint a teflon szigeteléssel való ellátás technológiája miatt picit keményíti a rezet, de nem nagyon bántó. Viszont ha semennyire sem akar valaki mesterséges vadságot a kábeltől, akkor a pvc bevonatosat kell választani. Abból viszont nincs nekik komplett hangfalkábel, csak tömörszálas vezeték, amiből el lehet készíteni.zoli73 írta: ↑2023.02.07., kedd 12:49Na most ez az ajánlás pont úgy szólt, mintha ez is tapasztalatból jött volna. Jól érzem?sutemenyx írta: ↑2023.02.07., kedd 11:18Pl ez:
https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/neotec ... al-kabel-m
De még a Nemos 5080 is lehet, hogy jobb vagy kb egál a Mont Blanc-nal.
Mondjuk én egyiket sem venném meg, hanem inkább vennék megfelelő mennyiséget Neotech SOCP-18 vezetékből, és hármasfonatokat csinálnék belőlük. Egyrészt olcsóbb (kb feleannyi), de az csak egy dolog, viszont szerintem jobb is. Csináltam már ilyet, elég jó a végeredmény.
A Nemos 3080-ast hallottad is, hogy ilyen határozottan állítod? Ha igen, milyen volt?
Ezt a hármas fonatot, mint hálózati kábelt el tudom képzelni, de mint hangfalkábelt nem. Hatos fonat inkább, a szimmetria miatt.
A hármasfonatot 1 pólusra értettem, tehát 1-1(összesen 2db) hármasfonat megy 1db hangfalhoz. És igen, ilyet is csináltam, próbáltam, és azóta is használja valaki nagy megelégedéssel.