kargidje írta: ↑2023.02.03., pén. 12:08
Ha a 40-50e-res gépekre tudnak tenni normálisat, fémből, akkor elvárható lenne, ne ilyen szégyen megoldás legyen 300-400e-ért.
Mivel már vettél Lumint, így a válasz konkrétan nem neked szól, viszont a témát te dobtad fel, ezért a te kommentedhez írok:
A fényképeken nem mindig látni, és a júzer gyakran csak akkor szembesül vele, amikor kézbe veszi és beköti, hogy ezek a készülékek mennyire kicsik és könnyűek, ezért van az aljukon valamilyen jól tapadó gumitalp. Esetleg tesznek rá egy gumikeretet, mint a Bluesound a Node-ok ajára, vagy simán mellécsomagolnak a készülékeknek négy öntapadós gumipöttyöt, oxt jónapot. Merthogy - pont a kis méret miatt - ezek működnek jól, meg az ilyen pici kütyük alatt egy normál készülékláb furán is néz ki.
Ha ezek az alátétek nem lennének tapadósak, akkor a bekötött kábelek (ugye minimum egy táp + kimenő jelkábel / koax / TOSLINK / HDMI / RCA pár + esetleg LAN kábel), pláne egy merevebb, nehezebb típus, úgy rántaná le ezeket a mini boxokat a polcról, mint a huzat
Amúgy a Silent Angel gumikockái szerintem épp az igényesebbek közé tartoznak, persze ha valaki tuningolni akar, akkor az vehet külön lábakat ezek alá is:
https://www.silent-angel-audio.com/s28
Jól látható, hogy itt ugyanúgy két gumigyűrű tartja / fogja meg a készüléket, a fent említett okból, csak tettek közé szép fényes acélkarikát. Három golyóscsapágyból, meg hat gumitömítő gyűrűből csinálsz otthon ugyanilyen szépet, és öröm van meg bodottág
Megjegyzem, én inkább ezt a csillogós alátétet érzem vakítós (és szerintem felesleges) lehúzásnak, de - mint a mostani példa mutatja - van rá igény