AN táp (kék) és karkábel.SoundMania írta: ↑2023.02.04., szomb. 19:56Milyen AN kábeled van? Ha valami jobb ic, akkor próbáld ki.
Köszi!
AN táp (kék) és karkábel.SoundMania írta: ↑2023.02.04., szomb. 19:56Milyen AN kábeled van? Ha valami jobb ic, akkor próbáld ki.
Ez az úgy hallottam a VdH is jobb ez konkrétan mit jelent?Rock60 írta: ↑2023.02.01., szer. 13:25Ha jól értettem, feljebb lépésről volt szó.
A belinkelt ajánlatokat nem ismerem, nem hallottam, de ha Pali a Wireworld - tól szeretne feljebb kapaszkodni, aminél úgy hallottam a Vdh is jobb, akkor a Transparent-et továbbra is csak ajánlani tudom.
Azt nem tudom csak, hogy van-e gyári szerelésű 100 centis, nekem a 80 - as szerencsére pont elég.
Pali, az lenne a legszerencsésebb, ha próbára hozzá tudnál jutni, mielőtt kifizeted.
Sorry, elnéztem. Azt hittem, hogy optikai digit kábelt keresel.BLX írta: ↑2023.01.31., kedd 21:48Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Én lehet kipróbálnék egy kedvező árú pro audio digit kábelt, olyasmit, amit a stúdiók is szívesen használnak, adott esetben igen jó minőségű RME, MUTEC, AVID, stb. készülékekkel.gomolalaci írta: ↑2023.01.31., kedd 20:38Melyik tesztben lehet megbízni??? Egyikben sem! Szerintem megérne kipróbálnod egy ,,mezei" VanDamme drótot....pali923 írta: ↑2023.01.31., kedd 00:11Konkrét kérdésem lenne: egy jobbfajta digit koax kábelt keresek (1m hosszban). Most egy Wireworld Starlight8 kábelt használok, de egy fokkal megpróbálnék előrébb lépni, lehetőleg nem túl magas áron. Jó teszteket olvastam a QED Reference drótról. Van bennem némi szkepszis, mert ezek a jó tesztek leginkább angol magazinokban találhatók, nem bízom bennük teljesen.Nem tudom, előrelépés lenne-e ez egyáltalán, az a Wireworld szerintem elég jó zsinór, főleg ezért az árért.
Szóval van-e jobb ajánlat ennél, mondjuk a 100.000 Ft alatti kategóriában?
Pl.:
https://elimex.hu/termekek/2969/klotz_- ... ?catid=649
https://www.thomann.de/intl/mutec_optis ... bel_1m.htm
Szerintem létezik rá többféle egyszerű megoldás is. Én őket kérdezném meg mit javasolnak:Rock60 írta: ↑2023.02.01., szer. 00:18Nem pont kábel , de nem tudom, hol kérdezhetném máshol :
Adott az erősítőm, aminek oldalanként csak egy pár hanszórókábel-terminálja van, az is csak banándugót fogad.
Két pár kábelt szeretnék csatlakoztatni. Létezik - e olyan csatlakozó, adapter, vagy akármi, aminek a beiktatásával beköthető lenne mind a két pár kábel. Az egyiken gyárilag szerelt banándugó, a másikon lehet banándugó, vagy szereletlen is.
Köszi.
Kérdésedben szinte benne van a válasz. A legegyszerűbb megoldás lehet az Y banándugók (angle stacking)Rock60 írta: ↑2023.02.01., szer. 00:18Nem pont kábel , de nem tudom, hol kérdezhetném máshol :
Adott az erősítőm, aminek oldalanként csak egy pár hanszórókábel-terminálja van, az is csak banándugót fogad.
Két pár kábelt szeretnék csatlakoztatni. Létezik - e olyan csatlakozó, adapter, vagy akármi, aminek a beiktatásával beköthető lenne mind a két pár kábel. Az egyiken gyárilag szerelt banándugó, a másikon lehet banándugó, vagy szereletlen is.
Köszi.
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Én lehet kipróbálnék egy kedvező árú pro audio digit kábelt, olyasmit, amit a stúdiók is szívesen használnak, adott esetben igen jó minőségű RME, MUTEC, AVID, stb. készülékekkel.gomolalaci írta: ↑2023.01.31., kedd 20:38Melyik tesztben lehet megbízni??? Egyikben sem! Szerintem megérne kipróbálnod egy ,,mezei" VanDamme drótot....pali923 írta: ↑2023.01.31., kedd 00:11Konkrét kérdésem lenne: egy jobbfajta digit koax kábelt keresek (1m hosszban). Most egy Wireworld Starlight8 kábelt használok, de egy fokkal megpróbálnék előrébb lépni, lehetőleg nem túl magas áron. Jó teszteket olvastam a QED Reference drótról. Van bennem némi szkepszis, mert ezek a jó tesztek leginkább angol magazinokban találhatók, nem bízom bennük teljesen.Nem tudom, előrelépés lenne-e ez egyáltalán, az a Wireworld szerintem elég jó zsinór, főleg ezért az árért.
Melyik tesztben lehet megbízni??? Egyikben sem! Szerintem megérne kipróbálnod egy ,,mezei" VanDamme drótot....pali923 írta: ↑2023.01.31., kedd 00:11Konkrét kérdésem lenne: egy jobbfajta digit koax kábelt keresek (1m hosszban). Most egy Wireworld Starlight8 kábelt használok, de egy fokkal megpróbálnék előrébb lépni, lehetőleg nem túl magas áron. Jó teszteket olvastam a QED Reference drótról. Van bennem némi szkepszis, mert ezek a jó tesztek leginkább angol magazinokban találhatók, nem bízom bennük teljesen.Nem tudom, előrelépés lenne-e ez egyáltalán, az a Wireworld szerintem elég jó zsinór, főleg ezért az árért.
Ez a weboldal megnyilik masnak?
Valóban nem túl informatív a magyar oldal.
Nagyon klassz, hogy ennyi digit kimenete van ennek a cd lejátszónak.