Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
És az utolsó:
csak nem Nordost pulsar arvalkodik ott alul?:}}}
Amugy grat
Köszi!
Utángyártott... :box:
az mindegy:}}}
Nekem is van en szeretem , szoval grat
ui: ja es itt ragadom meg az alkalmat hogy minden forumosnak BOLDOG KARÁCSONYT kívánjak!!!!!!!!!
Nagyon igényes!
És az utolsó:
Amugy grat
Köszi!
Utángyártott... :box:
Na elkészült az új saját készítésű állványom, de sajna sok nem látszik belőle még max. világításnál sem. Majd nappali fénynél csinálok még róla.
Teljesen saját tervezés, a polcok között végig üveglapok fekszenek, és az egyes kis tárolók előlapjai fekete plexivel vannak borítva. Mondjuk ebből sok nem látszik, hiába nyomtam fel az összes villanyt. :box:
Addig is ilyen most a mozim, esti olvasgatós, zenehallgatós hangulatfényben.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Nagyon pofás. Annak az üveg bizbasznak nem lehet könnyű élete mélynyomó mögött
És az utolsó:
Amugy grat
És az utolsó:
Na lőttem még párat szerintem ezeken már látszik a plexi is, meg az üveglap is.
Szépen tükröződik benne a szoba berendezés.
De majd nappali fényben lesz az igazi.
Robotk@: nagyon jó és szép lett!
Várom a nappali fény mellett készült képeket.
- Torzonborz
- Fórumlakó

- Értékelés: 0
Köszi Srácok!
A plexis dolgot nehéz elmagyarázni, de majd a világos képen látható lesz és akkor egyértelmű.
Ezen a x@r képen az üveglapok se látszanak sajna. :box:
Oké, akkor majd világosban!
-
Vendég
Jó lett Robotk@, de vakud nincs a fotomasinán?
Köszi Srácok!
A plexis dolgot nehéz elmagyarázni, de majd a világos képen látható lesz és akkor egyértelmű.
Ezen a x@r képen az üveglapok se látszanak sajna.
Na elkészült az új saját készítésű állványom, de sajna sok nem látszik belőle még max. világításnál sem. :box: Majd nappali fénynél csinálok még róla.
Teljesen saját tervezés, a polcok között végig üveglapok fekszenek, és az egyes kis tárolók előlapjai fekete plexivel vannak borítva. Mondjuk ebből sok nem látszik, hiába nyomtam fel az összes villanyt.
Szerintem nagyon jól néz ki! Várom a nappali fényben készült képeket is!
sajti
- Torzonborz
- Fórumlakó

- Értékelés: 0
Na elkészült az új saját készítésű állványom, de sajna sok nem látszik belőle még max. világításnál sem. Majd nappali fénynél csinálok még róla.
Teljesen saját tervezés, a polcok között végig üveglapok fekszenek, és az egyes kis tárolók előlapjai fekete plexivel vannak borítva. Mondjuk ebből sok nem látszik, hiába nyomtam fel az összes villanyt. :box:
Szép lett az állványod! Gratulálok, nagyon igényes munka!
Ezt a fekete plexit viszont nem értem...
Olyan mintha a világítás egy westernfilmből lépett volna ki, értsd "Polk-rendszer a lenyugvó nap fényében"... :box: Nagyon szuper, ilyet szeretnék énis
Na elkészült az új saját készítésű állványom, de sajna sok nem látszik belőle még max. világításnál sem.
Majd nappali fénynél csinálok még róla.
Teljesen saját tervezés, a polcok között végig üveglapok fekszenek, és az egyes kis tárolók előlapjai fekete plexivel vannak borítva. Mondjuk ebből sok nem látszik, hiába nyomtam fel az összes villanyt.
Addig is ilyen most a mozim, esti olvasgatós, zenehallgatós hangulatfényben. :box:
Simon
Nem installáltad Te fordítva a hangsugárzókat?
Majd otthon lecsekkolom, de így elsőre nekem úgy tűnik, mintha a bal és a jobb oldali felcserélődött volna!
Most, hogy mondod, a szombat esti nagy szerelgetős kavalkádban megcseréltem a kettő. :box: Pedig még rá is van írva a hátuljára, hogy melyik melyik. Köszi, visszacseréltem.
akkor már nyugodtan alszom!
gordon314.fw.hu
-
Vendég
ST
Gyönyörű a rendszered.
Tényleg próbáld még elhúzni a faltól. A polk nem a sovány mélyéről híres.
-
Vendég
Simon
Majd otthon lecsekkolom, de így elsőre nekem úgy tűnik, mintha a bal és a jobb oldali felcserélődött volna!
Most, hogy mondod, a szombat esti nagy szerelgetős kavalkádban megcseréltem a kettő. Pedig még rá is van írva a hátuljára, hogy melyik melyik. Köszi, visszacseréltem. :box:
Simon
tükörből fényképezett
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
Simon
gordon314.fw.hu
induljon a "barátnőink" topic ?
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )